|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Fri 2.1.2009 16:04 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
che kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Fri 2.1.2009 16:26 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Fri 2.1.2009 17:11 Post subject: |
|
|
leňul, bude tam víc kategorií nebo jen tahle? pěkné, tuhle fotogalerii mám taky ráda _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 2.1.2009 17:14 Post subject: |
|
|
casem bude vic, ale ted jsem potrebovala pozadat o par photopassu, tak jsem potrebovala neco ukazovat. (a jeden uz jsem dostala! a zrovna ten, o ktery jsem nejvic stala) _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
che kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Fri 2.1.2009 22:05 Post subject: |
|
|
Leňula wrote: | casem bude vic, ale ted jsem potrebovala pozadat o par photopassu, tak jsem potrebovala neco ukazovat. :) (a jeden uz jsem dostala! :lol: a zrovna ten, o ktery jsem nejvic stala) |
Reakce Shrew a následná diskuse je na http://sfera.pravy.net/viewtopic.php?t=2887 |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sun 4.1.2009 1:26 Post subject: |
|
|
jak se vám líbí?
budu ráda za jakoukoliv kritiku..chtěla bych, aby to vypadalo příjemně a trochu snad i profi, ten web...
Last edited by Shrew on Sun 7.2.2010 13:09; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Sun 4.1.2009 9:14 Post subject: |
|
|
pro me je to takovesmutne. Obrazek je teda zeleny a tu mam rada, ale tahle na me pusobi strasne pochmurne. Nejak to rozvesel tim menu _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sun 4.1.2009 9:59 Post subject: |
|
|
ok, díky za tip! _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
zbrody kytky 4, meta: 3750
|
Posted: Sun 4.1.2009 11:09 Post subject: |
|
|
Shrew, nejdriv si sjednot jazyk. Kdyz mas vsechno v cestine, proc je to misto dole ve fr?
Neni videt, co je odkaz a co ne, to bys mela nejak odlisit, nejlip podtrhnout.
Pak tam mas docela dulezity veci uplne mimo hlavni navigaci - kontakt, CV, portfolio - toho by si moc lidi nevsimlo.
Celkove je to takovy zmateny - proc je Francie v malbe? Proc v malbe je malba 08 a 09 a jeste k tomu diplomka? Myslim, ze ty se v tom vyznas, ale kdo by tam prisel nove, tak asi ne.
Ty jazykovy verze mas taky oznaceny dost divne. Proc ne jen zkratka jazyka a pripadna vlajecka? Ty lomitka a podtrzitka vypadaji blbe.
A to pismo mas dost male, to bych zvetsila. |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Sun 4.1.2009 11:12 Post subject: |
|
|
Na me to taky pusobi hrozne smutne, pochmurne |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sun 4.1.2009 12:15 Post subject: |
|
|
tak já to zkusím ještě s nějakým patternem...
písmo se mi zvětšovat nechce, spíš možná změním font.
(a na to co je tam napsané - jazyky a kategorie, to doladím pak, to je tam tak aby tam jako něco bylo..)
všem děkuju za podnětné rady, něco s tím ještě vymyslím a pak to sem zas postnu.
ach, můj miliontý pokus o web _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 4.1.2009 19:48 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
Dreamgirl kytky 4, meta: 2550
|
Posted: Sun 4.1.2009 20:14 Post subject: |
|
|
Leňul koukala jsem na to a web vypadá moc pěkně!! Gratuluji k vytvoření... A o fotkách ani nemluvim, ty z těch koncertů jsou naprosto úžasný, je na nich zachycená ta atmosféra, moc se mi líbí |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 4.1.2009 20:19 Post subject: |
|
|
dekuju moc... je to template (volne ke stazeni), ale libil se mi... po pravde i jeho uprava k obrazu svemu mi zabrala nehorazne mnozstvi casu... ale desila jsem se, ze by pres tu galerii mohl nekdo vlezt na homepage a ta vypadala priserne... tak jsem s tim potrebovala do pracovniho pondeli neco udelat... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
Dreamgirl kytky 4, meta: 2550
|
Posted: Sun 4.1.2009 20:28 Post subject: |
|
|
Myslim, že se ti to podařilo ještě mě uchvátila hned ta fotka na první stránce.. jak tam jsi ty, ta je taky moc pěkná Jinak s tim časem ti to věřim, ale určitě to stálo za to |
|
Back to top |
|
|
|
|