|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Rage If life deals you lemons, make lemonade.
|
Posted: Thu 12.6.2008 20:47 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Rage on Tue 17.6.2008 14:28; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
Posted: Thu 12.6.2008 20:48 Post subject: |
|
|
Kess - Jj, vím že jsi to o mě už jednou psala a úplně jsem čekala, že to napíšeš. Ale já doufám, že už to snad není tak úplně pravda já se snažím poradit a podpořit, když můžu. |
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
Posted: Thu 12.6.2008 20:53 Post subject: |
|
|
ja nevim, jestli na to koukam jinak nebo co, ale mne se to tu vazne nezda tak drsny a drasticky jako vam. mam pocit, ze problemy se tu stale resi a stale jsou tu lidi, co je pomahaji resit a umi podat pomocnou ruku.
jasne, jsou tu hadky a obcas to nekdo prepiskne v narazkach, ale tak to se stava ne. ani doma nemate kazdy den posviceni (doma znamena v opravdickym zivote ) |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Thu 12.6.2008 20:54 Post subject: |
|
|
tyjo podle toho co tady pisete a je sem vlezt jako nova tak se sebe normalne bojim _________________
dog is god backwards
Qualität kommt von Qual.
Arretez de prendre les cons pour les gens.
"Wer ständig glücklich sein möchte, muss sich oft verändern." (Konfuzius)
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Thu 12.6.2008 21:03 Post subject: |
|
|
mě právě baví radit a číst problémy a sledovat osudy lidí, je to důvod proč sem chodim a je to lepší než serialy.. život je nádhernej, i když přináší sračky.. občas mám choutky zabalit to a umřít, ale pak vidim jeden dětskej úsměv, kterej jsem způsobila já a žiju z toho týden, najednou vim že muj život má smysl..a najednou vidim o co všechno bych přišla..
No to jsem se nachala trochu unést..
A chtěla jsem říct, že žeru Mo, i když se ráda ve věcech šťourá a způsobuje tak bolesti sama sobě, je to clověk, kterej by se pro druhý rozkrájel a i její hlas v telefonu je tak nabytej energií, že to clověka probere.. jen mě vždycky mrzí jak se představí do telefomu jménem a né čau tady MO
Ta holka je prostě skoro svatá, to je nemožný.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Kačenka &
|
Posted: Thu 12.6.2008 21:06 Post subject: |
|
|
Já mám hrozně ráda hope, je jedná z mála odsud se kterou bych si v normálu mohlka normálně pokecat:-) |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Thu 12.6.2008 21:13 Post subject: |
|
|
Když já byla zrovna v práci (tak jsem se jako Mo představovat nechtěla, aby si neťukali na čelo, co blbnu)
Ale příště ti teda udělám radost a řeknu "čau tady Mo"
A jinak tě žeru taky a úplně nejvíc, ale to ty víš _________________ Bye
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Thu 12.6.2008 21:15 Post subject: |
|
|
Když mě prostě tvoje jméno k tobě nejde Prostě nech se přejmenovat na MO.. k přijmení ti to pujde.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Thu 12.6.2008 21:17 Post subject: |
|
|
to je fakt.. příjmení mám dlouhý, tak aspoň jméno by mohlo být krátký. Ale mně se ke mně Mo taky hodí
asi se fakt nechám přejmenovat _________________ Bye
|
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Thu 12.6.2008 22:20 Post subject: |
|
|
ali: dekuju potesilo me to,aj ja te ctu rada _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
*Night Guest
|
Posted: Fri 13.6.2008 0:08 Post subject: |
|
|
Já sem chodím ráda, pročítám oblíbená témata, oblíbené lidi..Někdy si říkám, jestli si vůbec někteří uvědomují, co všechno o sobě prozrazují..Protože i když mě třeba vůbec neznáte, já o vás vím víc, než byste možná tušili (vůbec si teď nepřipadám jako nějaký šmírák ). Jen sem už tak často nechodím zaregistrovaná, protože sem chodí expřítel a čte si všechny moje příspěvky, dost mi to vadí. Takže většinou píšu jako guest.
Abych nebyla tak OT, ráda čtu cheho, Merykaru, Lenore, kya, Velvetu, Grape, Janu, hope, Rage, bublinku...(a spoustu dalších, i když většinou je to taková směsice nostalgie po boardu...). Je to tu fajn, i když mě někdy štvou žabomyší spory, nebo když se tu někdo bere příliš vážně. |
|
Back to top |
|
|
che kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Fri 13.6.2008 0:20 Post subject: |
|
|
Koogi wrote: | che wrote: | ephelides wrote: | ed : tady zmizel nejakej prispevek :paranoidnik: :lol: |
Koogi, mohla bys prosím přestat odmazávat příspěvky, pokud to není nezbytně nutné? Ono to totiž docela mate. |
prosim? ja tady zadne prispevky nemazala. pokud jde o mou reakci na janeiru, tak jsem si v ni pouze opravila gramatickou chybu (na ktery jsem posledni dobou silena, to mam asi z toho psani bez hacku a carek). netusim, o co jde.
a pises to stylem, jakobych kazdy den mazala nejake prispevky. fakt nechapu, protoze nic takoveho nedelam.
:?: |
Koogi wrote: | che wrote: | Shannon wrote: | jo, byl to můj příspěvek a smazala jsem si ho sama :) - zjistila jsem, že není důvod reagovat. |
Aha, ona Koogi sundala něco úplně jiného ještě včera. |
to teda opravdu "nesundala", muzes mi to vysvetlit? |
Můžu. Podle záznamů na http://sfera.pravy.net/logs někdo z tvého účtu 11. června v 15:50 smazal kromě jiných příspěvek 702040 v JNVP5. Měl jsem za to že jsi to byla ty. |
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
Posted: Fri 13.6.2008 6:21 Post subject: |
|
|
líbí se mi Christine.
Vypadá moc rozumně a rozvážně. Jeji příspěvky maji vždycky hlavu a patu. |
|
Back to top |
|
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Fri 13.6.2008 10:41 Post subject: |
|
|
---
Last edited by Grapefruita on Mon 23.6.2008 10:25; edited 2 times in total
|
|
Back to top |
|
|
zbrody kytky 4, meta: 3750
|
Posted: Fri 13.6.2008 11:16 Post subject: |
|
|
Tak to me se Christine nelibi vubec. Jeji premoudrele prispevky o reklame vyhledavam pro pobaveni. |
|
Back to top |
|
|
|
|