|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Thu 12.6.2008 9:16 Post subject: |
|
|
mucka wrote: | No nevím, ale napsat někomu "jednou nebudeš nejlepší ve třídě, snad se s tím vyrovnáš" To zní skoro jako by na tom bylo něco špatnýho... |
To náhodou není zas tak od věci. Spolužačka byla zvyklá mít od první třídy samé jedničky a když ve čtvrťáku dostala 3 z deskriptivy, skoro se z toho zhroutila, řešila to s kým mohla a seminář si nakonec změnila, protože jí navozoval deprese. Ale nevím, kdo tuhle poznámku psal, takže neříkám, že to bylo míněno jako upřímná přátelská rada. Konec OT._________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
mucka kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Thu 12.6.2008 9:17 Post subject: |
|
|
No jasně, tak tohle vyznělo docela ošklivě, ale taky jsme měli na Vošce jednu takovou a když jí navrhli ze závěrečné práce 3, tak málem omdlela... |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Neahoo kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Thu 12.6.2008 9:29 Post subject: |
|
|
Ja jsem tenkrat jasnozrive neprohlidla, ze Lavinie je Jully, Shrew, Mord a ja nevim kdo dohromady, ti, co to vedeli (napr.meli tu moznost videt IP adresu) vesele diskutovali, tak jsem od nich chtela tu problematiku osvetlit, no a na to mi Loth napsala tu svoji hlasku A ephe jeste neco, co vyznelo tak, ze jsem tupa, ze jsem na tohle neprisla driv
Ale opravdu me to nijak nesebralo, ty lidi, ktery si mysli, ze bych se zblaznila, kdybych najednou nebyla v necem nejlepsi, jsou mi k smichu - sama vim, ze nejsem v nicem nejlepsi, jsou mnohem chytrejsi lidi, ke kterym vzhlizim s obdivem. Vlastne jsem nikdy nic poradnyho nedokazala, snad nekdy casem, ted se snazim porad se zlepsovat a jit za tim, co chci delat, chtela bych v tom nekdy byt dobra - co je na tom spatnyho? A sama vim, ze kazdej obcas klopytne a opravdu se tesim na to, az klopytnu ja a vsichni takovi lidi se na me sesypou a budou se mi tlemit do oci
Last edited by Neahoo on Thu 12.6.2008 9:29; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Thu 12.6.2008 9:29 Post subject: |
|
|
mám ráda maxmilianu, přijde mi zajímavá a vyhledávám její příspěvky. akorát mám pocit, že ona mě ráda nemá, nedávno se mi o tom dokonce i zdálo _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
prosím dej, ať aspoň trochu umím ve tvých vzkazech číst.
Prosím dej, ať řeči stromů aspoň trochu rozumím,
ať vědí, že se učím a že nic neumím.
Dej, ať zlomím svoji pýchu, dej mi hledat pokoru,
když se trápím zbytečnostmi, ať pohlédnu nahoru.
Ať mi stačí dohlédnout na obzor, který jsi mi dal,
ať se smířím se vším, co jsi mi kdy vzal. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Thu 12.6.2008 9:53 Post subject: |
|
|
Neahoo mi nikdy nevadila a nevadí, sice nemámě nějak "blízký"vztah, ale nikdy jsem si nevšimla ničeho čim by mi měla vadit..
To že mají lidi lepší studijní výsledky jsem si zvykla hned jakjsem přestala mít samé jedničky..
Já tyhle lidi hrozně obdivuju a závidim já jsem se narodila jako flákač..ale někdo ty díry ve společenských vrstvách vyplnit musí _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Thu 12.6.2008 10:10 Post subject: |
|
|
me neahoo utkvela v kombinaci s tim ze v podstate jeji zivot nema smysl protoze skonci jako obvodak- na to si tady kdysi nekde stezovala, coz me prislo zvlast puvabne v kontextu toho ze se jeste na zadnou VS vubec nedostala
neustale se tady resi ze se do nekoho navazim, ale ze ja lezim v zaludku jinym lidem, ze - exi , to je normalni nehlede na to ze to co tady zaznelo na adresu loth - ne narazky, ale brutalnejsi kalibr to nebudu radsi vubec komentovat.....
ed : tady zmizel nejakej prispevek _________________
dog is god backwards
Qualität kommt von Qual.
Arretez de prendre les cons pour les gens.
"Wer ständig glücklich sein möchte, muss sich oft verändern." (Konfuzius)
Last edited by ephelides on Thu 12.6.2008 10:26; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Neahoo kytky 6, meta: 9450
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Thu 12.6.2008 10:25 Post subject: |
|
|
Mě by vážně zajímalo co se snažíte dokázat?..Asi si budu muset dát taky pauzu.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Thu 12.6.2008 10:28 Post subject: |
|
|
jasne dejme si vsichni pauzu, mort+jully+shrew+ ostatni si tady mezitim budou povidat _________________
dog is god backwards
Qualität kommt von Qual.
|
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Thu 12.6.2008 10:40 Post subject: |
|
|
Mně hned tak někdo v žaludku neleží ephe, i když jsem jednu dobu nemusela Suny a terrynku, ale ty jsou oproti tobě empatické a umí podpořit...možná je to proto, že tu od tebe nečtu nic jinýho než jedovatosti a rýpání (ale možná chodím do špatných témat). Klidně bych tě ignorovala, ale většinou mi to nedá. Pro mě je zas těžký kalibr to jak se chováte vy s Loth. Ale z toho si nic nedělej, já jsem jen ublížená a vztahovačná (i když nechápu, proč bych měla být ublížená kvůli tomu, co Loth psala Neahoo, ale budiž : ))) |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Thu 12.6.2008 10:41 Post subject: |
|
|
_________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Seventh Sister 11
|
Posted: Thu 12.6.2008 10:41 Post subject: |
|
|
ephelides wrote: | nehlede na to ze to co tady zaznelo na adresu loth - ne narazky, ale brutalnejsi kalibr to nebudu radsi vubec komentovat..... |
Tak jak ona do druhých, tak oni do ní, ne?_________________ .
Mike? |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Thu 12.6.2008 10:45 Post subject: |
|
|
možná by sis ephe měla dát pozor, aby se ti to nestalo taky, umíš bejt milá a příjemná, věcná, empatická, inteligentní..ale taky pravej opak, možná je to image.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Thu 12.6.2008 10:48 Post subject: |
|
|
exi to ses no
hope tak nahodou ja si zase celkem tady ty tipy obcas rada prectu aspon vim kam jit a co zkusit
ed : hope co aby se me nestalo taky ? no image fakt nepestuju
SS ona o nikom nerekla ze je krava, bestie apod - resp.
viz muj podpis _________________
dog is god backwards
Qualität kommt von Qual.
|
|
Back to top |
|
|
|
|