|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Thu 17.5.2007 9:06 Post subject: |
|
|
Mucka - ano posledni dobou ano. Jsem hrozně podrážděná a chovám se jako semetrika. Hrozně mu to vadí, tolikrát mi to vytýkal, ale já nevím co se to se mnou děje - vždycky tak vyjedu. Hned na každého křičím - včera to začlo tím, že jsem nebyla zrovna 2x příjemná na paní na sociálce a už to jelo.
Pořád mu slibuju, že se změním - teda že se to pokusím eliminovat, něco s tím dělat, protože mě samotnou to hrozně štve a hned vzápětí mě mrzí jak se chovám a stydím se sama za sebe. Ale prostě nevím - asi se opravdu dost nesnažím, asi má pravdu. |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Thu 17.5.2007 9:08 Post subject: |
|
|
byzzy a kvůli tomu jste se už jednou rozešli, nebo to bylo něco jiného? _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Johanka kytky 3, meta: 1350
|
Posted: Thu 17.5.2007 9:23 Post subject: |
|
|
Byzzy a nechceš s tim zajít k nějakýmu psychologovi? Pokud máš takovýhle výbuchy, který neovládáš, tak by to možná chtělo odborníka.
Asi bych se ho neptala na rovinu, jak to myslel. Ale šla bych za nim, dala mu pusu a řekla bych mu, že se omlouvám za ten včerejší večer a pak by to převedla jinam, třeba, co kdyby jsme si večer pustili nějakej pěknej film, nebo že večer uděláš výbornou večeři. Tím dáš najevo, že zůstáváš a pochybuju, že by Ti řekl, že žádná večeře, žádnej film, koukej se sbalit a běž. _________________ 27.10.2010 - Těhotenská poradna
23.11.2010 - TP
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 17.5.2007 9:24 Post subject: |
|
|
Hope to s tou dovolenou mě to mrzí. A co kdyby jste jeli v září? Nebo nemohli byste si udělat alespoň prodlouženej víken, jak jsou v červenci náký ty dny volna? _________________ 27.10.2010 - Těhotenská poradna
23.11.2010 - TP
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 17.5.2007 9:29 Post subject: |
|
|
Tak jsem to nevydržela a nenápadně nadhodila, že bych dneska jela domů a řekla tatkovi, aby mi pak dodávkou zavezl k němu kolo, protože jsme tak byli domluveni - že si k němu dám kolo a brusle. A on v klidu řekl, že je to dobrý nápad - z čeho soudím, že se asi pakovat nemám, když si dotáhnu i kolo. Bože můj, mám takovou radost.
Johanko a k psychologovi si hned dneska zavolám, buď mě vezme ona, nebo at mi někoho doporučí! Už jsem to chtěla stejně dneska nebo zítra udělat.
Johanko - takhle to právě u nás nejde. Protože to by mohl být průser, musím ho ted nechat v klidu. Má práci, takže ať si pracuje. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Thu 17.5.2007 9:49 Post subject: |
|
|
Johanka wrote: | Hope to s tou dovolenou mě to mrzí. A co kdyby jste jeli v září? Nebo nemohli byste si udělat alespoň prodlouženej víken, jak jsou v červenci náký ty dny volna? |
no asi takhle.. oba děláme volno nevolno, víkend nevíkend.. v červnu mám zkouškový a v září jedu do tý itálie na soustředění..a už tak přijdu o začátek školy..
sere mě to neskutečně.. a ještě mi řekl, že se se mnou nebude jezdit koupat, protože je tlustej..asi si najdu nějakou bokovku, jen tak aby mi dělal společnost, žádný sex.. prostě takovýho kamaráda...
vůbec mám takový divný pocity z léta..
nejdřív jedu na soustředění, kde budu týden s ex..tak nějak nevim, jestli mám chtít, aby si sebou vzal tu jeho..nebo líp snesu když tam bude sám..pak jedu s mámou a s prakticky jejíma kamarádkama, ale přibližně v mým věku někam do krkonoš..což nepřežiju.. to jejich štěbetání.. a koukej jak jsem tlustá (přitom jsou jí vidět kyčle přes džíny).. a furt řešej chlapy..ale takový píčoviny chápu že každej to nebere tak jako já.. ale čeho je moc..
No aspon, že tam bude i brácha (jestli nezmění práci), my si vystačíme.._________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
mucka kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Thu 17.5.2007 9:53 Post subject: |
|
|
Byzzy tak to je super! S tím podrážděním to znám, taky na přítele někdy vyjedu kvůli kravině, jsem hrozný vztekloun S tím psychologem je to dobrý nápad, určitě ti poradí, jak se takovým situacím vyhnout. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 17.5.2007 10:06 Post subject: |
|
|
Byzzy Tak ať to dobře dopadne. V afektu lidi kolikrát řeknou věci, kterejch pak litujou.
Hope No jo, když vy to máte hrozně složitý. Tak si snad najdete alespoň jeden víkend, ne? A co se třeba hodit marod? To by asi mohl být problém, co? Přijde mi to celý zvláštní. A Ty příští rok končíš, viď? _________________ 27.10.2010 - Těhotenská poradna
23.11.2010 - TP
|
|
Back to top |
|
|
Zenoa 25.9.2002
Joined: 03 Jan 2007 Posts: 1333 Location: ...in crazy town...
|
Posted: Thu 17.5.2007 10:13 Post subject: |
|
|
Byzzy - já bych hlavně asi, aspoň časem, chtěla bydlet v "neutrálním" bytě. Měla bych strach, že pokaždý, když se nějak víc pohádáme, tak mi vmete do očí, že se klidně můžu spakovat... _________________ " ‘Cause what we are is victims of fun, come on, come on, the fun has just begun! " |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 17.5.2007 12:08 Post subject: |
|
|
Zenoo - no my právě uvažujem o baráčku (už máme vybráno) Tohle o tom, že se mám sbalit mi teda řekl za dlouhou dobu poprvé a je fakt, že jsem do něj zbytečně šila - fakt jak pitomá! Jsem v tomhle hrozně zlá a hloupá!
Psycholožce jsem volala a nebere to - ani pevnou ani mobil, asi tam dneska není. Ještě zkusím spolužáka, který dělá v nějakém krizovém centru - to by možná taky šlo.
(k tomu baráčku, já vím, že ono se to nabízí, ale já asi zrovna dneska nechci slyšet, že když se tak hádáme, tak bysme měli společně investovat - já už jsem na to myslela)
A Hope s dovolenou to znám taky. My jsme tedy spolu daleko víc než vy dva, to je pravda, ale na "dovolené" jsme byli snad před čtyřma rokama na prodloužený víkend na Malé Morávce a pak až minulé prázdniny s kamarády na tři noci v Roháčích. Nikdy jindy to prostě nevyšlo, protože nebyl čas, peníze, nebo jiné potíže. Už jsem si na to zvykla a po dovolené ani tak netoužím, ale chápu, že to na.... |
|
Back to top |
|
|
Zenoa 25.9.2002
Joined: 03 Jan 2007 Posts: 1333 Location: ...in crazy town...
|
Posted: Thu 17.5.2007 12:14 Post subject: |
|
|
Byzzy - to se omlouvam, ja vim, ze to neni to pravy, co bys zrovna chtela slyset, jenom me to proste napadlo k tematu, a ostatni povzbudivy reci byly napsany nize, tak jsem to uz nechtela papouskovat.... _________________ " ‘Cause what we are is victims of fun, come on, come on, the fun has just begun! " |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 17.5.2007 12:24 Post subject: |
|
|
Zenoa wrote: | Byzzy - to se omlouvam, ja vim, ze to neni to pravy, co bys zrovna chtela slyset, jenom me to proste napadlo k tematu, a ostatni povzbudivy reci byly napsany nize, tak jsem to uz nechtela papouskovat.... |
Ježiš já jsem trubka - tak to nebylo mysleno. Mělo tam být "tak bysme NEměli investovat" - jako že nechci zrovna dneska slyšet rýpavé řeči, že investice jsou jen pro stabilní vtah.
Já vím, že neutrální půda by byla lepší, ale my si vyskakovat nemůžema a teď bydlím(e) ve svém. |
|
Back to top |
|
|
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
Posted: Thu 17.5.2007 12:38 Post subject: |
|
|
Byzzy Třeba je mu blbý že ti to řekl a mrzí ho to a celou dobu jen doufá že už se o tom nebudete bavit a normálně to přejdete. |
|
Back to top |
|
|
|
|