|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
che kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Sat 8.8.2020 9:11 Post subject: |
|
|
Rád bych v Brně pochválil Otevřenou zahradu, je to tam úplně nádherné. |
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Mon 10.8.2020 17:49 Post subject: |
|
|
che wrote: | Rád bych v Brně pochválil Otevřenou zahradu, je to tam úplně nádherné. |
Ano uplne nahodou sme ju nasli a je to super vytvorit podobnu zahradu v centre mesta._________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
Seventh Sister 11
|
Posted: Mon 10.8.2020 18:44 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ .
Mike? |
|
Back to top |
|
|
Seventh Sister 11
|
Posted: Wed 12.8.2020 7:53 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ .
Mike? |
|
Back to top |
|
|
Neahoo kytky 6, meta: 9850
|
Posted: Mon 6.3.2023 15:30 Post subject: |
|
|
Prosím vás, nevíte, kde v Brně sehnat nějaký dobrý chlebíčky a sladký jako občerstvení pro komisi na obhajobu?
Slyšela jsem o Chlebíčkárně Ema, ale nevím, jestli je to fajn. A sladký nevím už vůbec. Moc díky |
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Mon 6.3.2023 15:38 Post subject: |
|
|
Neahoo, ta Emma je v Brně vyhlášená, ale sama jsem od nich ještě nikdy nic neochutnala, takže se nemůžu podělit o vlastní zkušenost.
Nicméně pokud chcete i něco sladkého, tak doporučuji cukrárnu Větrník, mají po městě několik poboček, dá se udělat i objednávka online (ale přímo na místě mívají větší výběr). A teda dělají si i vlastní chlebíčky a mají je skvělé, ty jsem měla už několikrát a nikdy nezklamaly, vždycky byly čerstvé a krásné na pohled A jejich zákusky jsou vynikající a poctivé. A dělají si i vlastní zmrzlinu, tu můžu taky doporučit
A další tip na vynikající zákusky je určitě Cukrářství Martinák. _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
prosím dej, ať aspoň trochu umím ve tvých vzkazech číst.
Prosím dej, ať řeči stromů aspoň trochu rozumím,
ať vědí, že se učím a že nic neumím.
Dej, ať zlomím svoji pýchu, dej mi hledat pokoru,
když se trápím zbytečnostmi, ať pohlédnu nahoru.
Ať mi stačí dohlédnout na obzor, který jsi mi dal,
ať se smířím se vším, co jsi mi kdy vzal. |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Mon 6.3.2023 15:53 Post subject: |
|
|
Meli jsme ted v praci minizakusky z Pusinky v Kralove Poli a bylo to dobre. Jinak Martinak a Vetrnik je sazka na jistotu. _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Mon 6.3.2023 15:56 Post subject: |
|
|
Lauri, tak to se museli zlepšit Když jsem od nich měla něco naposled, tak to byla taková ta klasická cukrařina alá 90. léta. Něco jako se dá koupit ještě dnes v Aidě (akorát ty ceny teda jsou v A. fakt neadekvátní vzhledem k té ne/kvalitě), tzn. místo dobré klasické šlehačky tam mají tu ze ztuženého tuku atd. Vždycky si říkám, že když už si mám dát zákusek, tak ať je aspoň fakt dobrý Martinák a Větrník jsou sice dražší, ale zato je člověk vždycky spokojený a potěšený _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 6.3.2023 16:05 Post subject: |
|
|
Jo, taky jsem je tak mela zafixovane a prekvapilo me, ze to bylo dobre. Nebo jsem byla mimoradne pri chuti a proto mi to chutnalo:)) je teda pravda, ze jsem mela jen dva. Urcite je Pusinka levnejsi a nekde se to projevit musi.
Martinak mi nekdy prijde uz preslazeny, treba v indianku, ktery mam jinak moc rada, jim vylozene krupe cukr. Ale vetrnik maji zas ten vnitrek neoslazeny, na rozdil od Vetrniku _________________ The only way out is through
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Mon 6.3.2023 16:16 Post subject: |
|
|
Ty máš teď větší přehled jak já, koukám
S tím křupáním cukru v indiánkovi u Martináka jsi mě docela překvapila.
Moje srdcovka je tam stejně kominíček a paris-brest a ještě mají skvělé laskonky.
Ve větrníku jsou skvělé ty minivětrníky, jsou tak akorát, miluju jejich citronový cheesecake a máničku, tu jsem do té doby neznala
Ještě mě napadla jedna varianta kam na sladké, pokud byste neměli nic proti cupcakes - tak výborné mají tady - Cupcakekárna.
A ještě stojí za zmínku Café Cosmopolis - také skvělé zákusky, nikde jsem zatím neměla lepší schwarzwaldský dort. _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 6.3.2023 16:53 Post subject: |
|
|
A vyborny chlebicky se zdarma dovozem od 20ks jsou tady
LAHŮDKY ORLÍ
542 213 320
https://maps.app.goo.gl/smDFHhjpQB29N6Zk6?g_st=ic
Maji i zakusky, ale ne vlastni, berou je prave z Pusinky _________________ The only way out is through
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 6.3.2023 16:57 Post subject: |
|
|
Moc díky, holky! Větrník máme v kampusu, tak asi půjdu tam, je super, že tam budu moct vzít obojí a nebudu to pak muset nikde tahat přes město:) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 6.3.2023 17:01 Post subject: |
|
|
A kam na dobrou večeři? Budeme bydlet na Šilingrově náměstí a chtěli bychom někam poblíž v centru |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Mon 6.3.2023 18:54 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 6.3.2023 19:03 Post subject: |
|
|
Já to neberu jako uplácení, prostě tam seděj a poslouchaj, tak se jim něco dá, kdyby měli hlad:) A bere se to prostě jako taková událost, slavnostní příležitost. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... , 51, 52, 53 Next
|
Page 52 of 53
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|