View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lenore ___________________
|
Posted: Mon 15.6.2020 18:51 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Hyenečka kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 16.6.2020 8:03 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ queerer than we can suppose
Last edited by Lenore on Tue 16.6.2020 8:08; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Linda Evangelista kytky 8, meta: 20650
|
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
|
Back to top |
|
|
Seventh Sister 11
|
Posted: Tue 16.6.2020 9:35 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ .
Mike? |
|
Back to top |
|
|
alishka kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Tue 16.6.2020 19:52 Post subject: |
|
|
My dneska sli poprve v tech novych kotnickovych Salomonkach a jsme naprosto spokojeni!
Ja jsem si radsi olepila palce a paty (moje rizikova mista, kde se mi to odira nebo delaji puchyre), manzel nic, oba jsme meli trekove ponozky z Merina.
Ty ponozky silne doporucuji, maji zesilena mista, kde to byva nachylne k odreninam - spicky prstu, cast zespoda nohy pod prsty, patni cast. Krasne odsaly vlhkost, nohy jsme meli uplne suche.
Jinak boty pecka, krasne se v nich slo, na nohu dost mista (mam hodne siroke chodidlo) a i se mi libi, ze meli velikost 42 a 1/3, takze na trek ideal kvuli mistu na palec. Nohy jsme meli jak v bavlnce a na ten sutrovity teren to bylo idealni. _________________ Albert Einstein:
Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. u té první si tím však nejsem tak jist |
|
Back to top |
|
|
Hyenečka kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 18.6.2020 8:38 Post subject: |
|
|
tak já s ním fakt nikdy problémy neměla, naopak mi přijde super
a já teda jiný než nízký boty nenosím, takže moc nemám na výběr
přijde mi to teda jako obrovský rozdíl, když mi v těch botách fakt vydrží sucho i za deště nebo při chůzi podmáčeným terénem _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Wed 8.7.2020 20:13 Post subject: |
|
|
Nemate prosim nekdo tip na dobry spacak? Chtela bych nejaky stredne teply (na normalni kempovani v lete, zadny adrenalinovy lezeni v horach), spis maly a skladny a nejlip perovy, ale neni to podminka hlavne me zajima jestli to jde dohromady, nebo ty perove uz jsou spis pro alpinisty a jiny nadsence a stoji to uz moc videla jsem nejaky perovy v decathlonu a vsechny staly nad 5 tisic, to uz je na me trochu moc a i to byly uz ty typy do extremnich podminek. Chtela bych mit ten spacak dobry, aby me nestval a mela jsem ho rada _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 8.7.2020 21:56 Post subject: |
|
|
péřák má smysl jen do zimy (což je teda třeba i v létě ve vysokých horách), to je fakt nejlepší, ale jinak dneska jsou k sehnání úplně lehoučký a skladný spacáčky s dutým vláknem, tak bych vybírala z toho, pokud to chcete někde k vodě v ČR, to se dá sehnat kolem tisícovky
když bude mít komfort nějakých 5°C, tak je daleko pravděpodobnější, že v něm bude v létě horko než zima _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 8.7.2020 22:54 Post subject: |
|
|
Lenore, dekuju! Jdu se tedy mrknout na ty synteticky, ten vyber je obrovsky!Takze i nadale prijimam tipy na konkretni male lehoucke spacaky _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
*
(JK) |
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Thu 9.7.2020 10:06 Post subject: |
|
|
ja za seba odporucam Sir Joseph Koteka II, verzia 290 je ideal na chladne letne vecery, alebo ak chces celorocny tak 500vka (ale ta je uz aj drahsia).
Ultralahke a komfortne spacaky, ktore vydrzia dlho
Aj ked je teda drahsi ako nejaky z decathlonu, ten komfort spania na tom (hlavne ak mas dobru karimatku, ja mam thermarestky), je uplne niekde inde |
|
Back to top |
|
|
Hyenečka kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 20.7.2020 9:09 Post subject: |
|
|
Hyenecko, skoda, no. Kdybys to napsala drive, urcite ho vemu, vypada dobre. Takhle mam nejakou lafumu, co mi poradil prodavac podle kriterii, ktere jsem chtela plus jako bonus moc nesusti a je to "jako bavlna" na dotyk _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
*
(JK) |
|
Back to top |
|
|
|