View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sl.megi kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Sun 12.4.2009 18:27 Post subject: |
|
|
tak jsem byla včera a předevčírem a jela bych klidně i znovu dneska
sice jsem toho moc nevylezla, ale na jedné cestě jsem se pořádně zapotila...pak na druhé přišel převis a já spadla a totálně si narazila koleno, tak jsem toho radši nechala, než bych se rozsekala taky mi ty převisy moc nejdou, nebo spíš mám strach, že to těma rukama ani neudržím..hm, musím začít nějak trénovat _________________ Zmáknu to! |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Wed 4.5.2011 15:10 Post subject: |
|
|
taky bych to chtěla zkusit, láká mi to. můj kamarád leze už docela dlouho, teď se k němu přidal i můj bývalý a docela je to chytlo...tak si říkám, že když je z toho každý nadšený, zkusila bych to také.
ale mam strach, že na to nemam moc silné ruce. na ně moc necvičím, mam je tak cca průměrné, ale vím, že nemam moc sílu v prstech. Kde je potřeba hlavní koncentrace síly? myslíte, že bych to zvládla? |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Wed 4.5.2011 15:18 Post subject: |
|
|
stenu jsem zvladla i ja a ze jsem chcipacek... a bavilo me to moc... (to, ze jsem dalsi den skoro nezvladla otevrit dvere, jak jsem mela namozeny ruce a prsni svaly, je vec jina, ale v tu chvili mi to nevadilo...) zabira cely telo... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
|
Posted: Wed 4.5.2011 15:22 Post subject: |
|
|
jo? tak to moc ráda slyším, asi to taky v co nejbližší době vyzkouším.
a cekově-je to drahý sport? kolik stojí cca vstup na stěnu a vybavení?
( i když se bojim, že další sportovní aktivitu do svého "diáře" asi už nenacpu) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 4.5.2011 15:23 Post subject: |
|
|
netusim, ja to tenkrat neplatila, ale byli jsme v mammutu a tam ti pujcej lezecky i sedak... lano mozna taky, to nevim... takze si to muzes vyzkouset, nez nakoupis... a myslim, ze vstup na stenu jako takovej neni az tak drahej...
edit - jinak teda pocitej, ze potrebujes nekoho s sebou, aby te jistil... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
|
Posted: Wed 4.5.2011 15:37 Post subject: |
|
|
jj to bych šla s kamarádem. já se tak nějak předem informuji jestli mi to chytne, tak jsem pěkně v háji, to abych si vzala x tréninků, abych si ty svoje aktivity stačila financovat |
|
Back to top |
|
|
salamandr kytky 0, meta: 25
|
Posted: Sun 8.4.2012 23:01 Post subject: příznivec |
|
|
POvažuji se za příznivce lezení i když výkonost kolísá |
|
Back to top |
|
|
Erin kytky 4, meta: 2550
|
Posted: Fri 23.11.2012 9:14 Post subject: |
|
|
Byla jsem včera poprvé, s kamarádama a přítelem. Sice čím sem byl výš, tím více sem se bála, ale bylo to perfektní. A ani mě skoro nebolí žádné svaly, ale to je asi tím,že sem něco nejspíš dělala blbě. Každopádně už se těším na příště _________________
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 26.1.2020 0:04 Post subject: |
|
|
To tu oživím. Lezete někdo? Jsem byla minulý týden skoro přesně po deseti letech a bavilo. A asi bych se do toho pustila. Jen jediný, s kým aktuálně můžu lézt a s kým jsem teď po těch deseti letech byla, je ten horolezec, kterého si možná budou pamatovat gigli s annyskem. A s tím asi radši moc často nechci. Není tady někdo pražský, kdo by šel se mnou? _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
Hyenečka kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Chanteau kytky 8, meta: 20650
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 28.2.2020 8:51 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
Člověk jsem duhová víla
|
Posted: Thu 19.3.2020 1:32 Post subject: |
|
|
já jsem lezla před rokem celkem pravidelně (cca 3x týdně) a šlo mi to asi nejlíp v životě. pak se zranila moje spolulezkyně (natržený sval u lopatky) a když se dala do kupy, tak já jsem si zranila zápěstí a už 3-4 měsíce nesmím na tu ruku dávat žádnou zátěž. takže ani windsurfing a lezení už vůbec ne. pomalu se rozpadám do šrotu _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
|
|