|
sfera.pravy.net Úspěšný rok 2026 pro všechny! :)
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
courten kytky 5, meta: 4650

|
Posted: Sun 20.5.2012 21:34 Post subject: |
|
|
Tak kdepak jsou fotky? Čekám na ně  _________________ Ona je rebel
kouří na zastávce
jí to chutná
v týhle válce
a její vnitřní orgány
tolerují její rebelství.
|
|
| Back to top |
|
 |
Faiby +

|
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon 21.5.2012 8:47 Post subject: |
|
|
No to je macek  Kolik kilo váží? Já jsem zvědavá, kam se dostaneme my, navíc jsem teď četla, že britka je plně vyvinutá až tak ve dvou letech, tak jestli bude do tý doby růst, tak "potěš koště"
Ta tvoje Duffinka má opravdu podobný obličej, hlavně na tý druhý to je vidět  Akorát koukám, že je želvovinová, takovou jsme také jednou měli. Pak Williama modrého a teď mám lilovou  Ještě se mi líbí stříbrný colorpoint  _________________ Ona je rebel
kouří na zastávce
jí to chutná
v týhle válce
a její vnitřní orgány
tolerují její rebelství.
|
|
| Back to top |
|
 |
Faiby +

|
Posted: Tue 22.5.2012 19:42 Post subject: |
|
|
Jj, to u nas uplne odpovida, ze v tech dvou letech  me se to strasne libilo pozorovat takhle zblizka ten vyvin, kazdej tyden byla jina..a jak se zacly zakulacovat ty brití tvaricky, tj nej
a ted sem ji schvalne teda na tvuj popud po dlouhe dobe zvazila a ma macik 4,2kg  |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue 22.5.2012 19:58 Post subject: |
|
|
A kolik let jí je teď?  Budete mít koťátka? Já si je určitě jednou chci nechat, medvíďata
Jenom 4,2kg? Tak to je útlá modelka  To já fakt nevim, kam se dostane Lillian, když v pěti měsících má 3kg, i doktorka se tomu divila  _________________ Ona je rebel
kouří na zastávce
jí to chutná
v týhle válce
a její vnitřní orgány
tolerují její rebelství.
|
|
| Back to top |
|
 |
Faiby +

|
Posted: Tue 22.5.2012 20:05 Post subject: |
|
|
aale, to ono se to pak ustali, melo by  ja se taky divim, ze nema vic, ma porad apetit a bezedne korytko
a mela tedka prave v dubnu tri roky
a je lili taky takovy tele co se tyce koordinace?  spis si teda myslim, ze to bude jenom nase specifikum no..ono to trdlo nase je takovej slon v porcelanu, nekam chce vyskocit, nedoskoci, spadne..shazuje veci na polickach atd  to ne jak nas kocour, obycejna kocka domaci, bricho ma vypapany a skoro sest kilo, ale pohybuje se krasne ladne a vsechno vybalancuje  |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue 22.5.2012 21:04 Post subject: |
|
|
No samozřejmě, že je  Ale je to zatím jenom kotě, tak sem myslela, že se to změní, ale jak vidím, tak jí to možná zůstane napořád
Mně zase přijde, že Lili neběhá jako normální kočka, ona prostě skáče jako zajíc  Navíc když ji to popadne, tak běhá po celým domě šílenou rychlostí a u toho si chrčí a brblá, nevim, jak to nazvat, mňaukání to rozhodně neni. Když to slyší cizí lidi, tak se mě ptají, co to je za zvíře a nevěří, že je to kočka. Navíc mě nikdy nepřestane bavit, jak se rozbíhá proti mojí skříni se zrcadlem a samozřejmě do ní narazí. A ničí věci, pořád mi shazuje voňavky, už mi jednu úplně rozsekala o topení, novou, plnou, tak sem byla docela naštvaná  Mě strašně baví, jak je každá čičina hrozně specifická a každá mě něčim baví  _________________ Ona je rebel
kouří na zastávce
jí to chutná
v týhle válce
a její vnitřní orgány
tolerují její rebelství.
|
|
| Back to top |
|
 |
Faiby +

|
Posted: Thu 24.5.2012 21:00 Post subject: |
|
|
no presne, ja taky furt rikam, ze hopsa jak kralicek misto normalniho behu  je s nema sranda s plysakama
a sem teda zvedava jestli i lili to teda zustane, musis pak prubezne poreferovat.. my te nasi prave proto rikame porad kote, zabrzdila se trosku ve vyvoji  |
|
| Back to top |
|
 |
waxeipahdeth kytky 8, konec

|
|
| Back to top |
|
 |
jannie SMALL CRIME

|
Posted: Tue 29.5.2012 20:55 Post subject: |
|
|
Exi  to jsou nuninci  a favorit je teda cernobilej, ten je k sezrani  |
|
| Back to top |
|
 |
waxeipahdeth kytky 8, konec

|
Posted: Tue 29.5.2012 21:24 Post subject: |
|
|
Heh, můj taky  A je to holka tak tu bych si asi nechala : ) Ti černí jsou takoví akčnější, mourovaté jsou zatím klidnější : )
Jinak tvůj "masový vrah s kudlou" má úžasné zbarvení! |
|
| Back to top |
|
 |
jannie SMALL CRIME

|
Posted: Wed 30.5.2012 7:52 Post subject: |
|
|
Exi, to chapu, je fakt dokonala
ja mam obe taky holky, "masovej vrah" je ted na antibiotikach a diuretickym zradle a s druhou jdu dneska na kastraci, tak snad to zvladne v poklidu, i kdyz ji je uz 6. |
|
| Back to top |
|
 |
alishka kytky 7, meta: 12650

|
Posted: Wed 30.5.2012 8:13 Post subject: |
|
|
exi a nechate je vykastrovat..? asi by to chtelo, ne? kdyz jsou venkovni...  jinak jsou moc pekny.. _________________ Albert Einstein:
Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. u té první si tím však nejsem tak jist |
|
| Back to top |
|
 |
alishka kytky 7, meta: 12650

|
Posted: Wed 30.5.2012 8:14 Post subject: |
|
|
jannie - sest neni zadne stari, kocky se bezne dozivaji 15 let:). neboj, to bude v klidu. _________________ Albert Einstein:
Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. u té první si tím však nejsem tak jist |
|
| Back to top |
|
 |
jannie SMALL CRIME

|
Posted: Wed 30.5.2012 10:37 Post subject: |
|
|
tak kocku jsem dotahla k veterinari, ale ta pulhodinova honicka, co tomu predchazela, ta byla teda drsna  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|