|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Vědí tvoji blízcí o aortě? |
Jen přítel/manžel |
|
27% |
[ 13 ] |
Ano, někdo z rodiny |
|
8% |
[ 4 ] |
Ano, někdo z kamarádů |
|
6% |
[ 3 ] |
Ano, víc lidí |
|
27% |
[ 13 ] |
Ne, nikdo |
|
31% |
[ 15 ] |
|
Total Votes : 48 |
|
Author |
Message |
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Fri 18.2.2011 17:33 Post subject: |
|
|
Muj pritel tady o tom vi, na nasem pocitaci mam auto prihlaseni, ale nikdy tady nebyl. Nezajima ho to a podle nej tady stejne krafame o hovadinach, takze nezajem:)
A i kdyby, tak osobniho tu nepisu nic, takze by klidne mohl.
Pred nasima jsem se parkrat zminila, ze chodim "na jedno forum, kde jsou lidi z cele republiky a obcas chodime na srazy" |
|
Back to top |
|
|
cloo kytky 5, meta: 5850
|
Posted: Fri 18.2.2011 18:18 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 18.2.2011 18:20 Post subject: |
|
|
Tady o tom vi jen pritel, ale myslim, ze tu nenahlizi. Aspon se teda tak tvari, ze ho to tady vubec nezajima. _________________ * G O O D * V I B E S * O N L Y * |
|
Back to top |
|
|
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Fri 18.2.2011 21:13 Post subject: |
|
|
Mamka ví, že jsem furt pečená vařená na nějaké stránce, že jezdím do Prahy a tak. Občas jí něco čtu a nebo nakukuje. Nevadí mi to, ona stejně prd s internetem umí, takže by mě tu nenašla a i kdyby jo, tak co píšu sem, tak z velký části ví.
Nejbližší kamarádka ví, že chodím někam na fórum, ale víc jsme neřešily. Prostě známá z netu, tím to hasne. _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
Kess kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Sat 19.2.2011 12:57 Post subject: |
|
|
o starém boardu bych nikomu neřekla, ale s přechodem na board nový a hlavně asi s tím, jak stárnu se tím už nijak netajím, resp. je mi to vcelku jedno. Naši o tom neví, protože těm to je úplně fuk, ségra jo, často jsem ji říkala nějaké názory (o kosmetice) ap., někdy se smála, že jsem závislačka:)) ex i současný přítel o boardu ví, občas jsem jim odsud i něco předčítala (tomu současnému - předčítám). Kamarádky většinou ví, že chodím na "jedno fórum" (např. když jim říkám zkušenosti s nějakým produktem/čímkoliv, co jsem tu četla), jednu jsem sem pustila i pod svým nickem - když řešila problém s vlasy, ale to už je hoooodně dávno. Ale abych sem svoje kamarádky přímo natáhla, do toho se mi moc nechce, beru to tu jako "moje", i když sem už zas tak moc nepíšu, všechno by si hned přečetly a já už bych je o ničem nemohla "poučovat" (nadsázka:-) a pevně věřím, že přítel by mi sem nikdy bez dovolení nevlezl, aby mě šmíroval (to samé ex - nikdy moc nechápal, proč sem vlastně chodím). _________________ Jen lidská mysl dokáže udělat z nebe peklo a z pekla nebe.
"Největším štěstím člověka je, když může žít pro to, zač by byl ochoten zemřít." Honoré de Balzac |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Sat 19.2.2011 14:36 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 19.2.2011 17:05 Post subject: |
|
|
Koogi, to jsem netusila. Myslela jsem, ze se znate z drivejska a jedna druhou tady privedla.
To je romantika. _________________ * G O O D * V I B E S * O N L Y * |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Sat 19.2.2011 17:32 Post subject: |
|
|
cloo, jj romantika nejvetsi! _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sat 19.2.2011 21:01 Post subject: |
|
|
maxmiliana wrote: | flambelle wrote: | kde jsem poznala felicityho a max, ale nezatezovala jsem ji vysvetlovanim | ja mela trosku problem ji vysvetli odkud se zname:)
nebo treba kdyz se lidi ptaji odkud znam manzela, taky premyslim jak na to odpovedet a nezatezovat detaily, |
tak max, vzdycky muzes rict treba v kavarne meduza.. zni to hezky a docela prirozene... Wink rozhodne lip, nez treba, ja nevim.. Cestou do hoteloveho pokoje to uz se pak tezko rozhoduje jestli je lepsi rict to nebo radsi zkusit vysvetlit aortu _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Sat 19.2.2011 21:18 Post subject: |
|
|
Ale, ale Shrew Ale je to hrozně hezké |
|
Back to top |
|
|
che kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Sun 20.2.2011 1:42 Post subject: |
|
|
Jinak já se o boardu v okolí moc nezmiňuju, když se někdo zeptá odkud jsou znám různé lidi z boardu (na což, pravda, občas přijde řeč), tak obvykle odpovím něco v tom smyslu že z internetu, což je pravda. Že bych sem lidi vysloveně lákal to asi ne.
flambelle wrote: | no celkove mi nedela problem dat svym znamym adresu, kamze to chodim taky se tu nejspis nedozvi nic, co bych jim nerekla sama po jednom dvou pivech:) |
...a když přidají dalších pět tak to mají jako Olymp :-) |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 3 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|