View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Thu 24.4.2008 13:01 Post subject: avatar vs. skutecna podoba uzivatele |
|
|
Uz se to nekdy resilo, ale myslite si, ze si clovek vybira podvedome avatar, ktery mu je nejak podobny?
Me treba ted prijde little_B strasne podobna svehu avataru (pokud to neni ona) to same predchozi avatar willow a nebo ted Loth (Ten pohled Galadriel me pripomina jeji pohled na fotkach)
Nebo avatar suny. Ja si porad rikam, ze je to uplne ona v tom jejich velikem dome. A proste to beru pomalu jako vycvak.
Treba u ephelides si jista nejsem. Jestli je podobna medvedici ve spodnim pradle a nebo ma lineho muze _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Thu 24.4.2008 13:05 Post subject: |
|
|
já jako bych svému avataru z oka vypadla _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 24.4.2008 13:06 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Thu 8.5.2008 14:24; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
Posted: Thu 24.4.2008 13:09 Post subject: |
|
|
nahodou, mne se muj soucasny avatar myslim trochu podoba a taky proto ho ted mam _________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
Posted: Thu 24.4.2008 13:13 Post subject: |
|
|
Lenore to jo
Ja osobne si vyberám do avataru väčšinou nejaký obrázok Laury Pausini (aj na tomto je ona), pretože je pre mňa veľkým vzorom a jej songy mi dodávajú energiu... Neviem, či si ostatní vyberajú avatary podľa podobnosti, ale pravdou je, že niektoré avatary majú dosť spoločné s ľuďmi, ktorí si ich vyberajú (napr. všetky avatary od melly sa mi k nej hodia, pretože mi príde taká krehká a milá ako Keira ). _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Thu 24.4.2008 13:15 Post subject: |
|
|
Ja pry byla podobna tomuhle avataru..
Ale nevim
Ale pamatuju si jak Velveta mela avatar (takova ta holka co mela linky a lezela na trave), tak ten ji byl podobnej:)
A jednou Alunka mela avatar, ktery ji z oka vypadl.. _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Thu 24.4.2008 13:15 Post subject: |
|
|
no jestli vypadam jak ledni medvedice s bombardakama tak potes koste teda _________________
dog is god backwards
Qualität kommt von Qual.
Arretez de prendre les cons pour les gens.
"Wer ständig glücklich sein möchte, muss sich oft verändern." (Konfuzius)
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 24.4.2008 13:16 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
|
|
Back to top |
|
|
Skunkless kytky 4, meta: 2550
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 24.4.2008 13:19 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 24.4.2008 13:19 Post subject: |
|
|
No hlavně teď má Velveta v avataru prostě Suny a mě to hrozně mate! _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
Posted: Thu 24.4.2008 13:20 Post subject: |
|
|
shuki wrote: |
Ale pamatuju si jak Velveta mela avatar (takova ta holka co mela linky a lezela na trave), tak ten ji byl podobnej:)
|
jj, na ten si pamätám, ten jej bol naozaj veľmi podobný_________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Thu 24.4.2008 13:25 Post subject: |
|
|
mne ten muj podobnej neni ani trochu a uz davno se mi nelibi a chtela jsem ho zmenit. Bohuzel zmena mi neprosla
ephe - ne ne, zadna medvedice, v tvem pripade vidim spis podobu s podpisem |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 24.4.2008 13:27 Post subject: |
|
|
Chocolate, tobě právě je podobný dost, bych řekla... _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Thu 24.4.2008 13:28 Post subject: |
|
|
chocolate dik no .....kazdopadne ten lezici medved je napadne podobnej mymu priteli _________________
dog is god backwards
Qualität kommt von Qual.
Arretez de prendre les cons pour les gens.
"Wer ständig glücklich sein möchte, muss sich oft verändern." (Konfuzius)
|
|
Back to top |
|
|
|