|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Tue 6.3.2007 9:58 Post subject: |
|
|
U mě asi ne, já jsem ustrnula v embryonálním stádiu
Ba ne, snažím se občas poslouchat něco novýho, ale jinak se držím pořád svých osvědčených stálic. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 6.3.2007 11:37 Post subject: |
|
|
Tak když to vezmu od začátku..
0-6 let Dáda Patrasová, Kája Gott, 2 LP Šmoulové
7-9 poznala jsem skoro všechny zpěváky a skupiny, co poslouchal táta, krmil mě tim, takže Phil Collins, Nazareth, AC/DC, Led Zeppelin atd. atd.
10-12 šla jsem vlastnim směrem: Janek Ledecký, Chesney Hawkes, Jason Donovan, New Kids On The Block, East 17, Roxette , ale taky Brontosauři
13-14 disko období, poslouchali jsme s bráchou pořád dokola Bravo Hits Já měla nejradši Masterboy Taky jsem žrala Kelly Family a milovala Paddyho
15-17 chodila jsem na diskotéky, koukala na Vivu, ale poslouchala jsem Prodigy, Silverchair a Skunk Anansie a taky Smashing Pumpkins
18-19 moje rocková a hc éra, hlavně Rage Against The Machine, Sepultura, Soulfly, Fear Factory, Type O Negative, Paradise Lost, Manson, Disturbed, Machine Head, Propain, Waltari, občas nákej ten punk, třeba Sex Pistols, Agnostic Front (i když tam se dá polemizovat s hc), jezdila jsem dost na koncerty atd. a taky HIM
20 okusila jsem d´n´b, jungle, tekkno, začala jezdit na akce, Krawitz, - 123 minut, Milan Hlavsa, Skyline, Plastic People, Pražský výběr
21-24 střídaly se období, kdy jsem se vrátila si občas zablbnout na diskotéku (R´n´B), na Czechtek, podle nálady, celkově jsem dost vyměkla a rozšířila snesitelnost stylů, začala jsem poslouchat klidnější muziku jako Placebo, Rush, Roe Deer, Nelly Furtado (ale tu mam ráda už dlouho), 100 stupnů Celsia, Tiziano Ferro, začala se vracet k RATM, Mansonovi, klasickýmu rocku, prostě podle nálady..
25 trochu jsem se zase nasměrovala k tvrdší muzice, jako dřív, ale občas si poslechnu lehčí věci, miluju Hapku víc než dřív, prostě taková všehochuť.. A ještě víc se mi zalíbili Krucipüsk, dřív to byly jen takový povrchní sympatie Jo a přítel mi ukázal, co umí Iggy Pop, dřív jsem ho taky nesledovala blíž, je to Pan muzikant A taky jsem začala víc poslouchat Depeche Mode, Monkey Bussines..
Určitě jsem toho dost vynechala, ale stylově to odpovídá a moje největší lásky tam jsou _________________
Last edited by Matylda on Fri 9.3.2007 11:09; edited 11 times in total
|
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Tue 6.3.2007 11:42 Post subject: |
|
|
dobry tema
kaja gott+darinka rolincova majkl dzeksn take that roxette guns n roses taky masterboy a jim podobne tedka posloucham uz tak vsechno
edit v posl.dobe asi nejvic poslouchal nelly furtado, enyu a enigmu a kravitze
Last edited by ephelides on Tue 6.3.2007 11:48; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Tue 6.3.2007 11:44 Post subject: |
|
|
Tak ja začinal u popu a toho co frčelo, pak jsem poslouchal jen to co nefrčelo a ted se zase pomalu vracim k popu Každopadně mam taky sve stalice, ktere už neopustim
Pamatuju si, když přišli prodigi a ja viděl jejich klip Breathe.. to mi přišlo totalně nechutne ! A ted patři mezi moje nejoblibenějši stalice, spolu s Bowiem... jinak to ruzně střidam a nemam vyhraněny hudebni styl...
akorat už nesnašim metal... (ted jsem kdysi hodně poslouchal ted ho nemužu ani citit + česke rokove kapely) _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 6.3.2007 11:53 Post subject: |
|
|
Celej život nesnášim heavy metal _________________ |
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Tue 6.3.2007 12:03 Post subject: |
|
|
Ja měl cely život problemy s rozlišovanim hudebnich stylu, takže nějake kategorizovani jěště na heavy, daeth atd... nepobiram už vubec _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Tue 6.3.2007 12:17 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Tornado_Lou on Fri 31.8.2007 7:56; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 6.3.2007 12:31 Post subject: |
|
|
Cos to tam našel To asi nebude ono _________________ |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 6.3.2007 12:59 Post subject: |
|
|
o - 6 šmoulové a dáda a táta s mámou..naši měli vášen pro rock.. takže od malinka Queen, U2, Guns'n roses..k tomu jsem si na základce přidala tři sestry, ACDC, Iron maiden, jo zapomněla jsem na Roxette, ty si ráda poslechnu i dneska..
Vůbec zvláštní vztah mám k 80's ke všem.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Deadman kytky 2, meta: 350
|
Posted: Tue 6.3.2007 14:28 Post subject: |
|
|
No kdyz jsem byl maly(6-12) tak jsem poslouchal Kabaty, a tak. Nakazil me tim muj tata, co tohle posloucha. Pak jsem jel na popu, hip hopu, a junglu. Ted jsem se uz asi usadil. Metal je muj. Takze Slipknot, Disturbed, Mudvayne, Static-X, Spineshank,......... |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Tue 6.3.2007 14:47 Post subject: |
|
|
No neřekla bych, že "zpěvák piští jak jarabáček" je zrovna výstižná definice heavy metalu _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
Posted: Tue 6.3.2007 15:30 Post subject: |
|
|
Zpocatku jsem neposlouchal, az jsem si na brigade vydelal na prvni walkman, tak to byli samozrejme DM a Enigma , Nirvana, Orbital, Sandra Prodigy, Smashing Pumpkins, Enya, Sheryl Crow, Sting, Leftfield, Iron Maiden... vetsina pujcena z hudebni knihovny a prehrana na kazetu
Pak s pristupem k internetu uz se pole rozsirilo (a stale rozsiruje) prakticky nezmapovatelne, stale objevuju nove (a uspesne sirim mezi dalsi lidi). Co se tyce zanru, nerad skatulkuju, ale tak zhruba nejvic posloucham ambient, chill out, downtempo, trance, rock, pop, jazz, new age, trip hop.
Malej prurez:
Armin, Massive Attack, Conjure One, Air, Faithless, Fluke, Chicane, Mandalay, Radiohead, Portishead, Cafe del Mar a Ambient Lounge kompilace, Norah Jones, Alanis, Dido, Olive atd. Vyse zmineni pretrvavaji nadale |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Hudba |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next
|
Page 1 of 6
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|