|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Sat 15.11.2008 14:02 Post subject: Vysavače Rainbow :-/ |
|
|
Jsem prave dotelefonovala s mamou, s uzasnou radosti mi sdelila, ze si tu predrazenou kravu vcera koupila, ze to bylo vyhodny... Chjo, me nekdy tak sere, ze nejsem doma... Hlavne mama strasne nerada cokoli vraci, neni schopna ani reklamovat boty, kdyz se ji rozbijou... takze ackoli jsem ji ted vykecala diru do hlavy, pravdepodobne od te smlouvy neodstoupi a necha si to...
Mate tu s tim nekdo zkusenosti? _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 15.11.2008 14:23 Post subject: |
|
|
no za ty prachy aby s tim clovek vysaval denne. ja si precetla testy, clanky o rainbow v reflexu a vsude pisou, ze to samy dokaze obycejnej vysavac za 10k... nevim, kolik za to mama zaplatila, ale na netu pisou neco o 50-70 tisicich, coz me teda dost uprimne dost desi... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
Posted: Sat 15.11.2008 14:27 Post subject: |
|
|
Lenul, ja s nim osobni zkusenost nemam, ale maminka te kamaradky si to hrozne chvali (dokonce tomu rika nejak rainbowicek:) ).. A to neni clovek, co by ho nadchla kazda blbost.. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 15.11.2008 14:30 Post subject: |
|
|
moje mama je taky jinak celkem racionalni clovek, ale strasne snadno podleha "vyjimecnym nabidkam" a kdyz se musi rychle rozhodovat... a taky ma problem rict nekomu ne, kdyz stoji primo proti ni... je to hlavne o tom, ze ji nedali cas... proste ji do toho natlacili...
ja bych jim to omlatila o hlavu uz jen kvuli tem praktikam...
http://ekonomika.idnes.cz/test.asp?r=test&c=A001108_124606_test_bac
(probiha to furt stejne, mama licila dost podobnou story) _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Sat 15.11.2008 14:32 Post subject: |
|
|
s tím máme bohaté zkušenosti. Velice nepříjemný mladý muž se vetřel přímo do bytu a 3 hodiny (přísahám) nám vymejval hlavu, naši od první minuty byli velmi nepříjemný a táta byl potom už hodně zlej. Pán nám vysvětlil, že jsme prasata, protože doma máme strašný nepořádek - ale pokud koupíme za 50 tisíc tento SUPER vysavač, budeme mít čisto. Sem tam nám na zemi rozdupal nějaké jídlo, aby mohl dokázat, že to opravdu vysaje.
Ale jako bolestný jsme dostali sadu nožů - kupodivu zadarmo a abychom se ho zbavili, museli jsme mu dát 5 kontaktů na naše známé - které jsme potom obvolávali, abychom jim řekli, co jsme udělali a oni mu hned ve dveřích řekli, že tento super vysavač už mají
Upřímně nechápu, jak si to někdo může koupit, máme vysavač za 15 tisíc a nepostřehla jsem, že by byl v něčem horší, nebo něco "nedokázal". _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen-
Last edited by Suny on Sat 15.11.2008 14:39; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 15.11.2008 14:36 Post subject: |
|
|
diky, suny... mam na to uplne stejnej nazor... bohuzel nam doma asi zustane. protoze neverim tomu, ze to mama dokaze vratit... musela bych byt tam a stat ji za zady, aby jim zavolala... poslala jsem ji odkazy na "kauzu rainbow" z reflexu, kde o tom pisou a ona mi na to odpovedela, ze ty "vysledky prece nejsou ZAS TAK hrozny" a ze pry otec rikal neco o tom, ze by mozna mohl jako brigadu delat predvanocni uklidy u jinych lidi... takze je mi celkem jasny, jak to dopadne... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
Tevi. kytky 8, meta: 19650
|
Posted: Sat 15.11.2008 14:43 Post subject: |
|
|
Tak před 12 lety ho naši taky koupili, a to díky "psychickému nátlaku" oné "milé" paní. Naši se asi mezi řečí zmínili, že jsem alergik a už to jelo. Jestli máte své dítě aspoň trochu rádi, koupíte tento vysavač, který dokáže zázraky. Źádný prach, roztoče. Udělejte pro své dítě víc s tímto vysavačem, nebudete litovat.
Na druhou stranu... vysává doteď . Nikdy se nerozbil. A ještě k tomu máme ty olejíčky, ale ty už stejně nepoužíváme, ani nevím proč
edit: ale dneska už podobným lidem zavírají bez pardonu dveře před nosem _________________
* Žena nepotřebuje toho, kdo nepotřebuje ji.** |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 15.11.2008 14:45 Post subject: |
|
|
jak to funguje s temi saponaty a tak? to si od nich taky musite za nejakou "bajecnou" cenu kupovat? nebo jak? _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 15.11.2008 14:49 Post subject: |
|
|
Jo Tevi to u nás padlo taky - děti jsou URČITĚ alergické (teda já jsem no, ale to nemohl vědět) a proto by to měli naši rozhodně koupit, zdraví máme přece jen jedno (hlavně, že ale máme skoro všude parkety ). _________________
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 15.11.2008 14:51 Post subject: |
|
|
Suny, ale tohle je ta nejhorší podpásovka. Oni ví, že rodiče udělají pro své děti všechno.
Parkety, neparkety, co kdybyste se jednou rozhodli pro koberce a neměli k tomu Rainbow _________________
* Žena nepotřebuje toho, kdo nepotřebuje ji.** |
|
Back to top |
|
|
pam kytky 7, meta: 12650
|
Posted: Sat 15.11.2008 14:52 Post subject: |
|
|
...
Last edited by pam on Sat 27.6.2009 22:35; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 15.11.2008 14:53 Post subject: |
|
|
no tak záleží na lidech, kdo ví, že tohle je sprostá manipulace, tak se rozhodit nenechá, naši by to nekoupili ani kdyby jim řekl, že jsem smrtelně ohrožená
Ale je to hnus, už jen z toho principu, jak se chovají a jakým stylem to nabízejí bych si to nekoupila ani kdyby to stálo 10 tisíc.
Ale ty nože jsou opravdu dobrý! I když ty 3 hodiny za to nestály _________________
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 1 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|