|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ephelides *louloute*
|
Posted: Fri 9.2.2007 10:45 Post subject: Mamincini mazanci :) |
|
|
tohle je tema ktery me dycky pobavi, protoze mam bohate zkusenosti, tak piste |
|
Back to top |
|
|
alishka kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Fri 9.2.2007 10:49 Post subject: |
|
|
fajn, tak muj prvni kluk byl typicky mamincin mazanek. co jeho maminka rekla, byla svata pravda.. napr kdyz jeho maminka rekla, ze moje mama je divna, tak on k nam odmital jezdit..
taky si moc dobre pamatuju, jak jeho mama ridila celou rodinu, tata byl typicky podpantoflak..
a jednou jsme se takhle s byvalym bavili, co bude dal, kdyz jsme spolu byli skoro tri roky a on, ze rozhodne musi bydlet s rodici.. a ja jelikoz to vidim u nasich, jak nedela dobrotu bydlet pohromade s rodici, tak jsem rikala, no to ne.. a on, ze rozhodne, ze prece nenecha maminku v tom dome samotnou a ze jim bude muset financne pomahat..
no brrrr, jeho mama byla sice na me mila a hodna, to jo, ale jsem rada, ze uz s nim nechodim. |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Fri 9.2.2007 10:59 Post subject: |
|
|
Tak úplně k tomu nemám co říct.. jenom můj bejvalej říkal mamince snad úplně všechno To mě opravdu trochu šokovalo, o čem všem se s ní radil |
|
Back to top |
|
|
Nereide kytky 2, meta: 500
|
Posted: Fri 9.2.2007 11:02 Post subject: |
|
|
Chi,chi...jen jsem si přečetla název a hned jsem si vzpomněla na jednoho ex...byl na svojí mámě úplně závislej a ona oa něm taky...byli jsme třeba v kině a jen co to kino skončilo, tak jí volal o čem to bylo a že ji to bude muset sehnat na video nebo DVD, aby se na to taky mohla podívat...úplně nehorší bylo, když spolu telefonovali a oslovovali se drahoušku a bobíšku z tho mi bylo na mě tak nikdy neřekl...vždycky když jsme byli u nich, tak jsem je slyšela co všechno je pro T. dobrý a že já mu vůbec nedopřávám a že nejlíp mu je u maminky, to mi říkal i on sám, že tak dobře jako s maminkou mu nikdy s žádnou holkou nebude (a to mu bylo 25.), vrchol bylo, že když jsme chtěli jet na dovolenou k moři, tak jí chtěl vzít sebou...naštěstí na tu dovolenou už nedošlo... _________________ Tak ty chceš umřít? A co já, lásko, a co já? Mám trčet na tomhle světě, který bez tebe je zpustlejší než chlív? |
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Fri 9.2.2007 11:03 Post subject: |
|
|
Nereide: tak to je sila
ja díkybohu k tématu nemám co dodat, jen segra je tatinkuv mazanek |
|
Back to top |
|
|
Tangerine kytky 5, meta: 6350
|
Posted: Fri 9.2.2007 11:08 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Nereide kytky 2, meta: 500
|
Posted: Fri 9.2.2007 11:09 Post subject: |
|
|
kecka v době,kdy jsme spolu byli to síla opravdu byla, teď už se tomu jen od srdce směju _________________ Tak ty chceš umřít? A co já, lásko, a co já? Mám trčet na tomhle světě, který bez tebe je zpustlejší než chlív? |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Fri 9.2.2007 11:14 Post subject: |
|
|
no posledni muj ex bydlel ve 30 letech porad u maminky a odmital se odstehovat pod ruznyma zaminkama jakoze to je levnejsi apod., pak mi vycetl, ze jsem mu chudakovi vubec nevarila, a ze to bylo fakt strasny za tech podminek se mnou vydrzet
ale nejvetsi lahudka byl muj exex - jak uz jsem tady nekde psala jednou pronesl / nastesti uz na adresu me nasledovnice/ ze i ten salat je u maminky krupavejsi |
|
Back to top |
|
|
Nikky kytky 5, meta: 6650
|
Posted: Fri 9.2.2007 11:19 Post subject: |
|
|
..
Last edited by Nikky on Wed 21.5.2008 10:49; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Fri 9.2.2007 11:27 Post subject: |
|
|
aha, tak to mě bylo oznámeno, že až uvařím 10 jídel, který má od maminky nejradši a budou mu chutnat tak si mě vezme
2 už jsem zvládla, ale to bude tím, že mě chutnají taky |
|
Back to top |
|
|
Zenoa 25.9.2002
Joined: 03 Jan 2007 Posts: 1333 Location: ...in crazy town...
|
Posted: Fri 9.2.2007 12:06 Post subject: |
|
|
tak to já nikoho takovýho naštěstí neznám
ale vybavuju si, jak jedny sousedky - rozvedena matka s dcerou, se taky oslovovaly "milacku, kocicko, drahousku, zlaticko, pusinko" a ja vzdycky kdyz u nich byla, tak jsem jenom stala a zirala _________________ " ‘Cause what we are is victims of fun, come on, come on, the fun has just begun! " |
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Fri 9.2.2007 14:12 Post subject: |
|
|
Nikky wrote: | ....a jak to řešim? Tak, že když je něco k jídlu, a on ohrnuje frňák, tak mu řeknu, že nic jinýho dělat nebudu, a at chcípne hlady! |
Jo, jen tak s nima!!
Ten můj první vážnější vztah byl s tim alkoholikem v kombinaci s maminčinym mazánkem. Nebudu to rozpitvávat, je mi blbě už ted.
Možná bude stačit, že se se mnou rozešel na její příkaz. No nic.
Můj strejda je maminčin mazánek jak vyšitej. Po rozvodu a smrti dědy se nastěhoval k babičce a už tam je 11 let. Je mu cca 52. Ženskou neměl (vztah) po první ženě žádnej. Ale aspon občas uvaří a chodí na nákupy. Jeho ex žena (teta, že) z něj byla na mrtvici. Dělala se s obědama a on kolikrát přišel domu, že už jed u mámy. Bydleli kousek od nich a chodil tam x krát tejdně._________________
Last edited by Matylda on Fri 9.2.2007 14:16; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Fri 9.2.2007 14:13 Post subject: |
|
|
no tak jsem to resila taky s tim chcipanim hlady, jenze nasledovala hadka, a pak uz to nebylo nic jinyho nez ze sme se hadali neustale kvuli podobnym vecem |
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Fri 9.2.2007 14:29 Post subject: |
|
|
Hm, asi je telepat, ale zrovna mi ten alkáč - mazánek napsal _________________ |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Fri 9.2.2007 15:34 Post subject: |
|
|
Tak já pro změnu měla vždycky kluky, co právě bud měli rodiče rozvedený, nebo s nějakým blbý vztah /většinou s tou mámou/ ... akorát jeden, ten měl s maminkou hezkej vztah, jenže na to doplatil pak i ten náš ... jelikož já se jí nezdála, nebo aspon já měla ten pocit, ta paní mi přišla naprosto ujetá a neustále si z něčeho dělala srandu a já se holt nesmála, jelikož mi to holt vtipný nepřišlo. No a pak už jsem k nim nechtěla ani jezdit a tak to skončilo (nejen kvůli tomu) _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3 Next
|
Page 1 of 3
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|