|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Sat 14.4.2007 21:03 Post subject: ... BĚH ...=) |
|
|
tak zakládám téma o běhání (dát do názvu "běhání" mi ale znělo nějak divně=)
chtěla bych abyste tu psali (samozřejmě if chcete = ) třeba váš dnešní běh, dobu nebo vzdálenost, koho jste potkali nebo nepotkali, zážitky, tipy jak vydržet třeba píchání v boku, na potravinnové doplnky na klouby, postěžovat si co jste si zvrtli, namohli, na jaké písničky se vám nejlíp utíká apod
jinak já sem byla letos běhat asi počtrtvé...sice se pořád dost často zastavuju, ale mám pocit že toho pokaždé uběhnu o trochu víc...chodím běhat do lesa, dneska sem si dala velký okruh...a nevím jesti se ze mě stává romantička nebo co, ale opravdu v 18h, když to slunko září tak večerně a zlatě tam bylo tak krásně! a byl to hrozně zvláštní pocit,když už jsem byla v hloub v lese, jakože sem úplně sama...není to stejné jako být sama v pokoji, prostě široko daleko nikdo,to se často nestává.. a i když si myslím že celkem umím být sama se sebou a svýma myšlenkama, připadla sem si dost zvláštně...(tak sem se do sebe a své samoty tak ponořila že mě zaskřípání kol a cyklista strašně vyděsil)..a o chvíli později jsem uviděla nějakého chlápka na cestě a vypadal jak pobuda, pak sem si všimla že má pušku (teda vypadala tak,naposledy sem viděla pušku ve Vinnetouovi=)) tak sem to poopravila, že to asi bude myslivec, no musím říct že poklid v duši se mi trochu vytratil a dala sem si záležet aby následující úsek běhu byl trochu delší....
mno musím říct, že ač je to vždycky zezačátku strašné,začínám tomu běhu přicházet na chut ¨
doufám že se téma ujme _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
Posted: Sat 14.4.2007 22:50 Post subject: |
|
|
...=)))...tohle téma mě možná už konečně toto jaro vyžene z domu...na podzim jsem chodívala běhat za vesnici do polí, a taky jsem si strašně užívala to ticho, pravidelný rytmus, volný prostor kolem sebe a západy slunce... jediné narušení romantiky byla skládka hnoje a močůvky, která je asi v půlce mojí trati... a chápejte, při běhu se musí dýchat opravdu pořádně, a nejlíp nosem, aby mi do pusy nevletěla moucha, kterých je kolem požehnaně...
jinak jedna technická, vy běháte se sluchátky v uších? a to máte normálně špunty? protože ty mi moc nedrží ani při chůzi, natož aby mi to vydrželo při běhu... |
|
Back to top |
|
|
*Theuska* Out of order
|
Posted: Sat 14.4.2007 22:57 Post subject: |
|
|
Tak doufám, že se od pondělí taky přidám. Chtěla jsem začít už teď, ale jsem trochu nastydlá, tak radši ještě do toho pondělka počkám. Jsem zvědavá, co napoprvé uběhnu . Ale když jsem chodila běhat kdysi, tak jsem se zlepšovala dost rychle, až jsem čuměla, kolik vydržím. _________________ ***Člověk nikdy nesmí přestat snít.*** |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 14.4.2007 23:30 Post subject: |
|
|
jj, já taky, ve škole jsem byla na běh levá a kdybyste řekli někomu z mých bývalých spolužáků že jsem běhala tak by si klepali na čelo, ale když jsem příteli ukazovala kolik jsem běhala tak říkal že je to KUS ...
já chci jít zítra, fakt, jenže se zas vzbudím pozdě a večer jedu zas pryč, takže nemůžu ráno ani večer, a přes den je to blbé... vypadá to že celý svět je proti mě...a možná taky moje lenost...=))) |
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
Posted: Sun 15.4.2007 5:56 Post subject: |
|
|
Geike wrote: |
jinak jedna technická, vy běháte se sluchátky v uších? a to máte normálně špunty? protože ty mi moc nedrží ani při chůzi, natož aby mi to vydrželo při běhu... |
ja musim behat s temi vetsimi sluchatky - plackami, co jsou na uchu.. jinak mi nic nedrzi.. mela jsem koss, ktere meli jeste ten drat okolo ucha slo to, i kdyz jsem to sluchatko nemela uplne v uchu.. ale rozbily se.. a ted musim vypadat jako ET s temi sluchatky.. |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Sun 15.4.2007 6:08 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
Posted: Sun 15.4.2007 6:10 Post subject: |
|
|
Mo, tak jestli mas zarucni list, tak na kossy je pry snad dozivotni zaruku, ze zaplatis asi 200 a spravi ti je, popr. snad i vymeni.. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 15.4.2007 6:11 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Sun 15.4.2007 7:21 Post subject: |
|
|
ja moc s behanim nemam ale ten "ujo s puskou" mohol byt kludne airsoftak Oni behaju v plnej polnej, pri vycviku aj so zbranou |
|
Back to top |
|
|
sl.megi kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Sun 15.4.2007 8:25 Post subject: |
|
|
Já se na běhání strašně dlouho chystám, ale pořád nám to s kámošem nemůže nějak vyjít. Buď se něco semele nebo minulý týden jsem neměla ani jeden den volnej. Doufám, že tento už vyrazíme . On je teda zvyklý běhat, takže se bojím, že mě užene, protože já toho moc nevydržím. Jinak rady asi jenom to se moc nezastavovat a dostat se do svého tempa a to pak udržovat, teda nám to apsoň vdžycky radila tělocvikářka, když jsme běhali třeba 1500m apod. Nejhorší pro mě bylo, když jsem běžela po chvíli zastavila a jenom šla a potom se znovu rozběhla. Takže na tom tempu asi něco bude.
Lillian - můžem někdy i vyrazit spolu ne? _________________ Zmáknu to! |
|
Back to top |
|
|
terka.23.k kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Sun 15.4.2007 8:26 Post subject: |
|
|
Ja du dnes zase behat, nejakych 8km tusim, mozna ani ne
Jinak ja bych sluchatka v usich mit nikdy nemohla, strasne rada pri behu posloucham prirodu, takze hudba nee
A nekdy me teda picha v boku, ale ted to zase nak prestava....tak se bud zastavim a zatlacim si rukou pod zebro anebo zacnu dychat uplne strasne moc hluboce a nekdy to prestane
Jinak ja zboznuju behani v lese, po ceste mi to prijde takove nudne....v lese nekde vyplasim srnku, zajice a proste libi se mi to tam vic _________________ hledám ticho co zastavím za chodu
za chodu ticha hledám svobodu
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 15.4.2007 8:33 Post subject: |
|
|
tak dneska ráno nic, přesně jak jsem čekala... ...=)... |
|
Back to top |
|
|
terka.23.k kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Sun 15.4.2007 8:42 Post subject: |
|
|
ja si taky vzdycky natahnu budim treba na 5 rano, ze pujdu behat, rano se vzbudim, reknu si, ze se mi nikam nechce a seru na to, spim dal....pak si du zabehat odpoledne _________________ hledám ticho co zastavím za chodu
za chodu ticha hledám svobodu
|
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Sun 15.4.2007 9:37 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 15.4.2007 10:29 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Sport |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3 ... 169, 170, 171 Next
|
Page 1 of 171
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|