View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Cavendish mňau
|
Posted: Wed 3.9.2014 19:02 Post subject: Sázení, hazard, losy... |
|
|
Nápad na nové téma, možná je to kravina a zapadne to, možná ne
Sázíte někdy, jakkoliv? Třeba sportku? Tipsport? Nebo si někdy koupíte los? Případně hrajete nebo jste někdy hráli automat/ruletu třeba jen ze zvědavosti? A hlavně vyhráli jste někdy a kolik?
Sázím sportku tak jednou za měsíc, když si vzpomenu. Nikdy jsem nevyhrála, maximálně párkrát 50 Kč. Jednou za čas když mám hodně drobných si koupím los, většinou za pade a často ji vyhraju zpátky, nejvíc jsem vyhrála 250 ale to se stalo jenom jednou
automat ani nic podobnýho jsem nikdy nezkoušela a jsem ráda, protože věřím, že tomu člověk snadno propadne (jasný, jak kdo, ale zrovna mně by se to imho asi zalíbilo ) _________________ Jednou jsem si v tichu řekl, že my spolu dožijem.
Jedna cesta do posledních tonů requiem.
Láska je proměnlivá, chcem ji pevnou jako kámen.
Dej mi ruku, povedu tě, pak se vystřídáme. |
|
Back to top |
|
|
Exi kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Wed 3.9.2014 20:44 Post subject: |
|
|
Občas si koupím los, ale nikdy jsem nevyhrála víc než dvacku za kterou jsem si koupila další Automaty nikdy...už mám dost závislostí ale vážně, přijde mi to úplně stupidní. _________________ All my life, I've been searching for something
Something never comes, never leads to nothing
Nothing satisfies but I'm getting close
Closer to the prize at the end of the rope
All night long I dream of the day
When it comes around and it's taken away
Leaves me with the feeling that I feel the most
Feel it come to life when I see your ghost |
|
Back to top |
|
|
Cavendish mňau
|
Posted: Wed 3.9.2014 20:47 Post subject: |
|
|
to jo, znám mraky lidí co jdou po výplatě rovnou do nonstopu a všechno nahážou do bedny _________________ Jednou jsem si v tichu řekl, že my spolu dožijem.
Jedna cesta do posledních tonů requiem.
Láska je proměnlivá, chcem ji pevnou jako kámen.
Dej mi ruku, povedu tě, pak se vystřídáme. |
|
Back to top |
|
|
Infinita.tristeza kytky 3, meta: 1550
|
Posted: Thu 4.9.2014 6:29 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Milovat a udržet je nejlepší; milovat a ztratit je druhá nejlepší možnost. |
|
Back to top |
|
|
Bibi kytky 7, meta: 16650
|
Posted: Thu 4.9.2014 7:10 Post subject: |
|
|
ja si jen ze srandy obcas koupim los, ale myslim, ze jsem vyhrala maximalne tricet korun ale je to takova zabava, vzdycky si rikam, co kdyz tam ted bude nejaka velka vyhra (stacilo by mi i 10 tis ) a co bych s ni delala... _________________ chci být člověkem, který se mi nehnusí. |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Thu 4.9.2014 8:43 Post subject: |
|
|
já na to vůbec nejsem, ale jako dárek příteli jsem koupila k narozeninám 37 losů po dvacce samozřejmě vyhrál asi 200 dohromady, ale bavilo ho to stírat _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
Posted: Thu 4.9.2014 9:01 Post subject: |
|
|
Ja vsadil tak pred 15 lety asi 2x sportku a vyhral jsem 2,5K.
Dedecek sazel s zeleznou pravidelnosti, vedl si neskutecny statistiky, delal propocty, vyhraval docela casto, ale byly to ty nizsi vyhry, takze ve vysledku byl tak nejak na nule. |
|
Back to top |
|
|
Franchise kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Thu 4.9.2014 18:22 Post subject: |
|
|
Občas vsadím sportku, tak cca 2x měsíčně ... no a včera jsem vyhrála 709Kč - po dlouhé době alespoň něco. _________________ Zítřek Ti nikdo neslíbil ... |
|
Back to top |
|
|
user007 kytky 5, meta: 6650
|
|
Back to top |
|
|
kika kytky 8, meta: 25650
|
Posted: Fri 5.9.2014 5:57 Post subject: |
|
|
my si čas od času koupíme losy a vsadíme sportku..žádný ovoce to nepřináší,ale je to sranda čekat vždycky na výsledek |
|
Back to top |
|
|
|