koupani je s ni strasne fajn, jednak vodu miluje a jednak kdybych chodila do prace, tak se v techto vedrech nebudu pres den koupat, ale trcet v kancelari (hmmm, no posledni tyden jsem vzala jednu akci z prace, takze ted taky vic trcim u pocitace a koupe se s ni mama, ale kdyz chci, tak za nima na chvili jdu
)
na druhou stranu jsem se nedostala do bodu jako nekde psala max, ze se uz nemuze dockat az se probudi
u nas to spani je tragedie, od porodu jsem se dosyta nevyspala a obcas se mi stava, ze kdyz si hraje sama, a ja si na chvili sednu, tak mam mikrospanek, jak kdybych byla za volantem xxx hodin
a pak je taky fajn, ze jsme hodne venku,
od cca 10. mesice spi za den jen jednou, a pokud nema problem se zuby tak 2 hodiny v kuse, takze si jednak doma muzu udelat co chci, a nebo se na vse vykaslat a spat s ni
a tim se take lepe planuji vylety, cele dopoledne nebo odpoledne muzem nekde byt
celodenni vylety jsou ted horsi, protoze uz spi jen v posteli, v kocaru neusne, jednak ji zajima vse kolem a hlavne do nej uz vubec nechce
na druhou stranu, uz nekolikrat pres den nespala vubec, takze kdyz se deje neco zajimaveho, tak proste jde spat az vecer, treba uz v pul sedmy
ale nejvic si uzivam materskou tim, ze ji mam, je uzasna, pro nic jineho bych na materskou znova nesla