View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sat 3.11.2012 11:27 Post subject: Jak nám na mateřské měkne mozek... |
|
|
aneb "roztomilé roztržitosti"..
Ujistěte mě, že nejsem sama.
Stávají se mi věci jako klíče v ledničce, sůl v mrazáku, ale taky že čekám až mi konvice ohřeje vodu a ona není v tom podstavci:-D, ve 4 ráno, ale stejně..
Nebo dám prádlo do pračky, prášek, ale pračku už nezapnu a další..nandám psovi žrádlo a misku nechám na lince, ještě že si řekne..
Vrchol všeho, a to mě donutilo založit tohle téma a pobavit i ostatní..
O. zaspal, jako asi 4x do týdne, takže jsem musela ráno se psem, kouknu z okna a vidím že naši někam odjíždí, takže mimino jde taky (fakt si ješte pořád připadám v půl osmé ráno venku se psem a kočárem jako debil, a to je to téměř denní chléb)..
No nic, jdeme, Ervínka kaká, tak říkám super, že nemusim až do lesa. Sbírám naše hovínko a snažím se do ostatních čtyř nešlápnout.. Koš je daleko, ukládám hovínko v pytlíčku pod kočár, abych měla volné ruce ta tlačení kočárku a na vodítko, že vyhodim až dojdem ke koši..Doma vybalim dítě.. po chvíli dítě tlačí kočárek, ale padá z něj bláto, tak chci zatrhnout a co nevidím.. pytlík s hovínkem! |
|
Back to top |
|
|
zuza kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Sat 3.11.2012 16:30 Post subject: Re: Jak nám na mateřské měkne mozek... |
|
|
ja byla roztrzita vzdycky, ale ted taky zapominam vsechno vetsinou v nasledujici minute, spis nez deckem to ale podle me je z nevyspani, docela me uz stve, ze jsem se skoro 8 mesicu nevyspala treba 6 hodin vkuse, spi ted hur nez jako novorozene
ale tak typicky je ze se treba predemnou pokadi, ja ji chci prebalit, muz na mne promluvi, ja se otocim, a kdyz ji pak za hodinu prebaluji tak jen ziram ze jsem na to zapomnela |
|
Back to top |
|
|
Ness always in love....
|
|
Back to top |
|
|
sarik kytky 4, meta: 3750
|
Posted: Sat 3.11.2012 20:34 Post subject: |
|
|
Hope, psí hovínko v pytlíku už jsem v koši u kočáru přivezla domů dvakrát
Jinak já už si připadám úplně debilní. Jsem schopná v obchodě jen zaplatit a nákup jim tam nechat. Zapomínám úplně všechno a když si napíšu papírek abych nezapomněla, tak se na něj zapomenu podívat
Říkám tomu laktační demence...
A k nevyspání... 6 hodin dám tak maximálně dohromady za celou noc, prospat to v kuse je nedostižný ideál. Martin se budí tak co dvě, maximálně tři, hodiny. A je fakt, že spí čím dál tím hůř, místo aby se to zlepšovalo. Unavená jsem strašlivě a určitě ty snížené duševní schopnosti jsou částečně i díky tomuhle. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sat 3.11.2012 20:56 Post subject: |
|
|
nevím, jestli je to z nevyspání, vím že se to horší s vývojem dítěte
já už jsem asi měsíc nenaspala v kuse 2 hodiny.. nevim co se děje. |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
mariposa kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Sun 4.11.2012 10:25 Post subject: |
|
|
Taky myslím, že to bude hodně nevyspáním...Já moc roztržitá nejsem, řekla bych tak stejně jako dřív. Zapomínám akorát čaj v mikrovlnce po ohřátí a taky zapomínám, že se mi vaří rýže, už jsem takhle zničila asi 3 hrnce. _________________ věřím |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Sun 4.11.2012 10:42 Post subject: |
|
|
No nevim, na mateřský nejsem, ale takový věci se mi stávaj běžně. Normálka. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sun 4.11.2012 12:57 Post subject: |
|
|
tak to nekažte.. se zasmějem.. klidně tedy můžou psát i bezdětné
zrovna ráno mi kámoška psala, jak si posadila posraný dítě na sukni, když ho přebalovala:-D |
|
Back to top |
|
|
Lujsa Srdečnice
|
Posted: Sun 4.11.2012 14:37 Post subject: |
|
|
Když jsme byli na jednom parkovišti, tak tam lítal od mé bývalé domácí její syn (2 roky), pak nějakým způsobem ho vzala do náruče a ani si to neuvědomila a začala se ptát: "Neviděli jste M?" a já na ni "Cože?" jsem myslela, že blbě slyším a ona zase "Neviděli jste M?" pak se otočila na sousedku, která tam s náma byla a ona i když ji viděla a musela vidět toho kluka a přesto to se otočila, aby se podívala jestli někde není za ní. Pak jí došlo že ho drží _________________ Revenge is a dish best served cold. |
|
Back to top |
|
|
Rozárka kytky 5, meta: 4650
|
|
Back to top |
|
|
Koblih kytky 3, meta: 1050
|
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 9.1.2013 12:02 Post subject: |
|
|
hmm, dnes ráno jsem našla psí misku s vodou v lednici Takže byla celou noc o žízni, chuděra.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Rozárka kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Fri 11.1.2013 19:09 Post subject: |
|
|
Já si v pondělí odlicila oči odlakovačem.. |
|
Back to top |