View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mamba Alexithymia
|
Posted: Fri 5.10.2007 22:05 Post subject: Jak často se vídáte? |
|
|
-Kolikrát se např. za týden vidáte a na jak dlouho? Chybí vám vaše drahá polovička často?
-Jak řešíte to, že je z jinýho města a když přijede, nevíte kam jít? |
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Fri 5.10.2007 22:07 Post subject: |
|
|
driv denne, ted uz spolu chvilku nebydlime takze dvakrat tydne, chodime na prochazky nebo do hospody, planujem nejaky vylet ale nejak nevime kam a prekazila nam to nemoc, snad to stihnem nez bude hnusne |
|
Back to top |
|
|
Court kytky 4, meta: 3350
|
Posted: Fri 5.10.2007 22:08 Post subject: |
|
|
vetsinou tak cca 10 minut pred usnutim. Docela mi chybi |
|
Back to top |
|
|
Sluníčko:-) hu
|
Posted: Fri 5.10.2007 22:13 Post subject: Re: Jak často se vídáte? |
|
|
O prázdninách jsme se vídali cca obden....teď se vídáme denně (obejváme jeden pokoj na koleji ) kromě víkendů....snad to bude klapat... |
|
Back to top |
|
|
melly :-)
|
Posted: Fri 5.10.2007 22:14 Post subject: |
|
|
skoro kazdy den. niekedy sme spolu cely den, inokedy len hodinku-dve. a chyba mi uz ked spolu nie sme 1 den _________________ www.melly.sk
Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte
www.facebook.com/pekne.citanie |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Fri 5.10.2007 22:17 Post subject: |
|
|
tak v průměru jednou týdně, občas je doma v Liberci. a když je škola tak cca obden _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
Posted: Fri 5.10.2007 22:21 Post subject: |
|
|
no, my se vídáme tak cca 1-2krát týdně.
Ptám se proto, že se bojim, že bych ho uháněla. Mě docela chybí. Klidně by jsme se mohli vídat vícekrát, ale prostě se bojim, že neustálý prosby o setkání jenom z mé strany ho ode mne odradí.
Přitom s tim není problém, škola mu končí ve stejnou dobu a pak má čas. Jen je problem pak vymyslet nějakou aktivitu |
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Fri 5.10.2007 22:24 Post subject: |
|
|
to je nejhorsi vymyslet aktivity, dycky treba hodinu chodime a premyslime a vetsinou skoncime v hospode ale rozhodli jsme ze budem planovat vic dopredu, at toho vic vymyslime |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Fri 5.10.2007 22:30 Post subject: |
|
|
mamba, no to mě je právě taky blbý, ho pořád otravovat, tak to většinou nechávám na něj, on je taky občas v práci, já vě škole...i ten obden je pro nás dva docla dost často. _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
pam kytky 7, meta: 12650
|
Posted: Fri 5.10.2007 22:30 Post subject: |
|
|
...
Last edited by pam on Mon 22.6.2009 20:03; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Fri 5.10.2007 22:34 Post subject: |
|
|
momentalne v utery pres noc a pak (kdyz to vyjde) jeden den z vikendu (patek/sobota). hodne skoly, hodne prace. kdyz uz se vidime, tak stejne par hodin vecer-spanek-brzo rano padam do skoly. zitra on bude pres noc pracovat a ja budu drtit biochemii (pokud vubec budeme spolu. a to jsme meli jit do kanalu). _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Fri 5.10.2007 22:42 Post subject: |
|
|
Od začátku vztahu (tj. třičtvrtě roku) v podstatě každodenně, teď bohužel jen o víkendech, když má volno...když nemá volno o víkendu tak za ním budu jezdit v týdnu na skoro celý den plus noc a jinak pokud o víkendu pracuje tak jsme spolu večer a v noci...ale zatím to jde, i když jsem pryč (no, vlastně zatím moc pryč nejsem...ehm) tak uvidíme jak to půjde,snad bez komplikací. |
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Fri 5.10.2007 23:30 Post subject: |
|
|
ked som doma denne, vtedy sme spolu furt non stop, ked som v skole tak sa vidame od stvrtka vecera do nedele v noci.. inak sme nonstop na drate...tie styri dni vsak nedelim len na neho, okrem toho je on este v piatokk praci a ja sa snazim este tak den dva pracovat tiez ale riesime to takze pride ku mne do prace, alebo spolu aspon spime v noci/ v posteli a tak sme sice spankovom rezime ale predsa len pri sebe
edit- trebars momentalne ja visim na aorte a on sladko spi v mojej posteli, obleceny v tom co prisiel z bowlingu s nasim dracikom v naruci..ach jo sladký pohlad _________________ all i wanna do is have some fun....)
Last edited by bublinka111 on Sun 7.10.2007 9:39; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Sat 6.10.2007 6:43 Post subject: |
|
|
vůbec.bydlim v plzni,on je v práci v praze a bydlí tam, když přijede do plzně tak jde do fitka a pak spát,celou sobotu se hrabe v autě a neděli si možná najde chvíli čas _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
Rose Madder kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Sat 6.10.2007 6:59 Post subject: |
|
|
My studujeme VŠ v jiným městě, takže já doma přes týden nejsem. On do školy dojíždí, takže bydlí normálka doma. Nicméně já končím už ve čtvrtek, takže když přijedu, jsme spolu (většinou i přes noc). Pak se vidíme v pá, so a v ne (jednou za 14 dní u nás v tyto dny spíme - to je sestra na škole, takže máme volnej pokoj ). Jinak jsme spolu přes den. Většinou jen tak na tři hodinky, jelikož máme oba dost práce.
Mambo, pokud se s ním chceš vídat, klidně mu to řekni...resp. šla bych na to tak, že bych vymyslela nějakou aktivitu a pak po škole nadhodila, že byste mohli zajít tam a tam. Nevím teda, jaké jsou u vás možnosti, ale dělat se toho dá většinou hafo. Záleží, co vás baví.
My spolu dost sportujeme nebo někam zajdeme (hospoda, kavárna), jen tak se procházíme a kecáme, někam zajedeme na výlet, jdem s kámošema do hospody, do kina,....Někdy jsme doma a koukáme na hloupý seriály nebo se milujem a tak Dělat se toho dá fakt hodně. _________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Back to top |
|
|
|