Spis me zajimala ta 'mezni cara' mezi tim, co je jeste ok a co uz je opravdu prehnane a prave me prekvapilo na tom zahranicnim foru, ze jim prijde jako materska pece priteli sama uvarit a tak

Jinak jo, nejaky zensky jsou extrem a ten chlap si potom ani neumi poradit, kdyz je zenska nemocna a nebo je sam doma...
Ja nesnasim zehleni, takze to delam opravdu jen z lasky, kdyz uz. A celkove nejsem typ, ktery by uklizel od rana do vecera a to same s varenim. Ale nekdy me to popadne a chci mit vsechno pekne a chci, aby byl spokojen, no

a jak rika pecicka, taky je rad, kdyz mu uvarim, protoze mu to chutna, ale zase to ode me uplne nevyzaduje a klidne si dojdeme pro takeaway a skoncime treba u filmu:). On je celkove moc sikovnej, ve vsem. Kdyz jsem ho poznala, tak mel hodne uklizenej pokoj a delal si vse sam. (I kdyz ty jeho testoviny uvarene na cely tyden me pobavily:))
Suga, pekne jsi to rozepsala, rozhodne k zamysleni... Zase je pravda, ze pokud i muz si neziska respet zeny, muze se k nemu chovat jako k 'malemu blbeckovi'. Coz uz je rozhodne nejaky matersky komplex, kdyz se na nej diva jako na toho mene schopneho a dokonce az nemozneho. Mozna prave to, ze vidim, jak je muj pritel schopny a rozhodne by sam netrpel, tak si ho dokazu vazit a beru ho jako sobe rovneho. Nekdy ho teda az uctivam, ale je pravda, ze muzu mit stav i z toho druheho konce, ale to se mi stava opravdu malokdy. Snad to dava smysl, co pisu:). Mam pocit, ze si protirecim, ale to bude tim, ze to proste neni cernobily, ale je to v jakesi harmonii s mensimi vykyvy..