View previous topic :: View next topic |
Je vám jedno, čím píšete? |
je mi to fuk, píšu reklamní propiskou |
|
74% |
[ 23 ] |
není mi to jedno, kupuju si kvalitní pera a beru je jako módní doplněk |
|
25% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 31 |
|
Author |
Message |
Willow The mean one.
|
Posted: Wed 26.10.2011 14:22 Post subject: Módní doplňky (speciálně psací potřeby) |
|
|
(podníceno diskuzí, co jsme vedli v práci)
Co berete jako módní doplňky? Hodně z vás se tu intenzivně zajímá o módu. Dáváte si záležet i na výběru hodinek, čepic, rukavic? Dáváte si bacha, jestli máte čisté boty? Pánové manžetové knoflíčky, sponu do kravaty..?
A hlavní otázka (pro všechny, ale hlavně pro ty, co se pohybují v pracovní sféře kanceláří a "byznysu"): berete jako módní doplněk i kvalitní pero?
V práci jsme totiž diskutovali o tom, že lidi mají zafixováno, že mají mít čisté boty, chlapi na vyšších postech si pořizují drahé hodinky a kravaty, ale že pak podepíšou důležitou smlouvu reklamní propiskou za pětikorunu, už je jim úplně jedno. A v zahraničí tomu tak není. _________________ In the tide of hate
Throw down the counterweight
Tear up that flag and say
You’re worthy of more |
|
Back to top |
|
|
Erin kytky 4, meta: 2550
|
Posted: Wed 26.10.2011 14:25 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________
|
|
Back to top |
|
|
Ivanka Quo vadis?
|
Posted: Wed 26.10.2011 14:31 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ „Můžeš mě odkopávat, křičet na mě a stejně je mi jasné, že ti chybím.“ |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Wed 26.10.2011 14:47 Post subject: |
|
|
Šály, rukavice atd si určitě pečlivě vybírám (aby byly funkční, hodily se ke zbytku oblečení a zároveň musí být příjemný).
Čisté boty považuju za samozřejmost.
Diář mám už několik let Filofax. Propisku (ne pero) - červenou, mám od Wattermana, dostala jsem ji kdysi od přítele. Ale upřímně na tom nějak nelpím, sama bych si tu propisku asi nekoupila, ale vystačila bych si s nějakou levnější, ale elegantní. _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Wed 26.10.2011 15:20 Post subject: |
|
|
Já bych si nejspíš vůbec nevšimla, čím kdo podepsal smlouvu, a kdyby jo, tak by mi to bylo úplně šumák. Jsem v tomhle hrozný buran.
A samozřejmě k "byznysu" mám hodně daleko, tak to s tím asi souvisí. Já svoje klienty naštěstí osobně vidět nemusím
Čepice a šály ani neberu jako "doplňky", ale oblečení, to si vybírám, to je jasný. Rukavice si pořád chci koupit nějaký pěkný, ale nemá to takovou prioritu, abych se k tomu dostala. Tak mám pořád takový ty čínský jedna velikost padne všem A teď jsem vlastně dostala nějaký speciální, který vypadají úplně stejně, akorát se v nich dá ovládat dotykový displej.
Peněženku mám taktéž hnusnou "sportovní", co jsem kdysi dostala. Tyhle věci jsou mi nějak jedno, ne že by se mi nelíbily hezčí, ale aktivně se o to nestarám.
Hodinky nenosím, kdyby jo, tak bych si vybrala hezký, to zase jo. A diář už mám jen v telefonu. Což mi připomíná, že bych chtěla krásný pouzdro na mého miláčka, ale nemůžu žádný dostatečně krásný sehnat _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Wed 26.10.2011 15:22 Post subject: |
|
|
si pamatuju, ze jeden nas pravnik podepisoval smlouvy zasadne watermanem s tyrkysove modrym inkoustem. vzdycky mi to prislo desne vtipny.
ja pisu perem (takovym tim uplne nejlevnejsim parkerem, dobre se s nim pise) a od kamaradky mam propisku parker... vypada to pekne a dela to dobry dojem. diar mam od moleskina a taky to povazuju za soucast sebeprezentace.
jo a boty mam zasrany, protoze nosim conversky a z tech spicek to proste nejde dolu. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Willow The mean one.
|
Posted: Wed 26.10.2011 17:28 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ In the tide of hate
You’re worthy of more |
|
Back to top |
|
|
Willow The mean one.
|
Posted: Wed 26.10.2011 17:36 Post subject: |
|
|
Koogi, Watermana jakýho? tuhle Hémisphere?
_________________ In the tide of hate
You’re worthy of more |
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
|
Back to top |
|
|
Willow The mean one.
|
Posted: Wed 26.10.2011 18:01 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ In the tide of hate
You’re worthy of more |
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Wed 26.10.2011 18:03 Post subject: |
|
|
Choco, ja si pera vyberam len podla toho ako mi sadnu na pisanie. Potrebujem hruby hrot, aby pero robilo makke pismo.. tazko sa to vysvetluje, ale naozaj viac zalezi na samotnom pere ako na znacke a vyzore. to je jasne.
ja napriklad neviem pisat ani na hocijaky papier, najradsej mam recyklovane, a leskle neznasam napriklad |
|
Back to top |
|
|
kika kytky 8, meta: 25650
|
Posted: Wed 26.10.2011 21:44 Post subject: |
|
|
Já mám teda jen sadu Parker Insignia, pak takovou obyč sadu taky Parker a ještě jednu samostatnou propisku Parker, ale ty Crossy od Will jsou božský.. Akorát pro mě teda cenově už trochu mimo |
|
Back to top |
|
|
Tjorven gewöhnungsbedürftig mamiček
|
Posted: Wed 26.10.2011 21:44 Post subject: |
|
|
...
Last edited by Tjorven on Sat 9.8.2014 16:48; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Willow The mean one.
|
Posted: Wed 26.10.2011 21:59 Post subject: |
|
|
Tjorven, cca 1 600,- stálo. Uka pero s růžovýma slonama
Kikuš, já to naprosto chápu a ten stydící smajlík tam vůbec nepatří dřív bych si taky ťukala na čelo nad myšlenkou pera za 1 000 a výš
jinak mít peněz jak šlupek, tak už mám doma tohle tyhle sběratelský edice jsou zároveň i investice, skoro jak do obrazů nebo tak
_________________ In the tide of hate
You’re worthy of more |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
|
Back to top |