|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
smouki no fear
|
Posted: Mon 9.7.2007 22:27 Post subject: Pavouci a jine hmyzy |
|
|
absolutne panikarim..protoze mam proste v pokoji pavouka a utekl mi.. byl nad posteli,jenze ja na ni nemuzu ani stoupnout jak se klepu,uz mi i tecou slzy a nedokazu to zastavit kvuli BLBYMU hmyzu.. nasi mi rekli at nedelam sceny ze nejsem mala a jdu śpat..jenze ja tady proste bejt nemuzu,nemuzu si do ty postele lehnout ja se asi brzo hruzou udusim, jeslti ho uvidim,fajn hodim po nem knizku nebo neco..ale at ho zabiju a vyspim se
jo fakt hrozny problemy proti ostatnim
split ze ZPOVEDNICE |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Mon 9.7.2007 22:35 Post subject: |
|
|
bea - já te uplně chápu mě už se to trochu zlepšilo, ale taky jsem to tak měla,a všichni si mysleli, že hysterčím jen tak pro formu..vůbec nechápou, že z toho může být až fyzicky špatně. nemužeš jít spát nekam jinam? nebo už si ho našla? _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
smouki no fear
|
Posted: Mon 9.7.2007 22:38 Post subject: |
|
|
nenasla me je z toho uplne zle nejhorsi ze ja ho jakoby ted na sobe vsude cejtim,ze ho mam na hlave,leze mi po ruce.. to bylo fakt pet sekund co jsem jen koukla jinam a odhodlavala se a najednou byl pryc,svine jedny maly mozna se mi spustil z policky na postel mezi plysaky.. jenze nejak nemam silu je jit oddelavat a podivat se,to bych musela mit nejakej ochranej stit a rukavice az k ramenum navic me je z toho uplne trapne,ze uz jsem vlastne "velka" a porad se tak bojim |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Mon 9.7.2007 22:41 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Mon 9.7.2007 22:45 Post subject: ed |
|
|
edit _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
smouki no fear
|
Posted: Mon 9.7.2007 23:05 Post subject: |
|
|
bracha mi ho nasel a pak za to dostal ctyri gumovy medvidky on se jich teda taky docela boji,protoze jsem ho nakazila panikou tak mi procesaval postel a on se najednou zacal spoustet z police primo jemu na hlavu,tak se ho pak snazil umlatit a dostal ho..brr klepu se z toho jeste ted jak kdybych nemohla mit v pokoji mysi ne ja musim mit vzdycky nejvic pavouku ze vsech a to mam ted nove sitku,a driv jsem vetrala jen kdyz jsem u toho okna sedela,treba deset minut denne ted uz se ani tak neklepu tak je to lepsi..ale stejne mi to nikdy nikdo neveri,mysli si ze to hraju a jeste me tim schvalne lidi popichuji
kdyz uz jsem u tech pavouku,tedka na oslave dostala teta darek, sklipkan ve sklenici nesla mi to ukazat ale to uz jsem rvala a kacela se malem k zemi,vsichni samozrejme mrtvi smichy.. vzpamatovala jsem se az po panakovi ja myslela ze byl umelej ale prej byl normalne mrtvej a vycpanej,teda pavouci se asi nevycpavaj,no proste urcite vite co myslim..proste normalne ve sklenici to bylo udelany jako darek,mel tam nejaky kaminky a tak ty chlupaty nohy jsem videla uz asi z tech 5 metru kdyz to vytahla z tasky,boze uz me zas vsude vsechno lechta tak na to musim prestat myslet..
kazdopadne jsem rada ze v tom nejsem sama,ze je nas vic:) |
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Mon 9.7.2007 23:16 Post subject: |
|
|
tak fobii z pavouku mam taky..je to fakt jedine zvire na celem svete z ktereho mam zachvaty..neco takoveho jak psala Vill se me stalo mockrat...ale nikdo to nechape..ze prej z toho nadelam
takze s tebou beatrix naprosto soucitim
Velveta: rozbrecelo me to cos psala,a to sem to jen cetla,bylo to strasne krasne a dojemne,je me te moc lito,drzim palecky at to zvladas aspon trosku _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Tue 10.7.2007 5:37 Post subject: |
|
|
Chudák pavouk |
|
Back to top |
|
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Tue 10.7.2007 8:20 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Tue 10.7.2007 8:26 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Sat 7.6.2008 12:17; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Nikky kytky 5, meta: 6650
|
Posted: Tue 10.7.2007 8:29 Post subject: |
|
|
..
Last edited by Nikky on Tue 27.5.2008 12:33; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Tue 10.7.2007 8:33 Post subject: |
|
|
Já uznávám, že některý lidi maj fobii, moje mamka má z pavouků taky (ale malejch se nebojí), bojí se i napodobenin tarantulí, sklípkanů apod., ale je dost blbý, když ty zvířata na tu fobii doplácej životem. Nechápu, proč ho musel brácha beatrix zabít?! Tohle tak nesnášim Já se taky pavouků dřív bála, i malinkatejch, ale naši je vždycky chytili do sklenice a pustili venku a dneska dělám to samý, v životě by mě nenapadlo toho pavouka zabít nebo ho nechat zabít!!!Hnus!
Last edited by Matylda on Tue 10.7.2007 8:34; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Tue 10.7.2007 8:34 Post subject: |
|
|
Nikky wrote: | Můj kamarád má panickou hrůzu z pavouků. Taky mu každej říkal, že přehání, a kor na chlapa. Ale když jsem na vlastní oči viděla, jak se mu zastavil dech, zezelenal, a dostal nějakej záchvat při kterým se dusil, tak jsem pochopila, že to není jen takovej nezmar. To je prostě fóbie. Fuj ještě ted je mi z toho divně.. |
Tak tohle přesně mám já
Někdy děkuju Bohu, že žiju tady a ne někde v tropech, kde se takový obrovský potvory skrývají za každým rohem (nebo listem)
Jezdili jsme na chalupu v Krkonoších, kde máme kůlnu s nářadím a já ji znám jen z vyprávění, neboť mě naši varovali, že jsou tam velcí pavouci (ani bych se tam nepodívala) |
|
Back to top |
|
|
Nikky kytky 5, meta: 6650
|
Posted: Tue 10.7.2007 8:36 Post subject: |
|
|
..
Last edited by Nikky on Tue 27.5.2008 12:34; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3 ... 12, 13, 14 Next
|
Page 1 of 14
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|