Posted: Fri 23.3.2007 12:35 Post subject: hnisava angina a opuchnute usta
Nuz, mam hnisavu anginu.. beriem penicilin, je mi zle a proste najviac ma ale stvu usta-mam ich opuchnute, tvoria sa na nich takze zhluky cohosi a neviem uz co na to mam napatlat, mam aj zapaleny kutik a vyzera to strasne. Neviete co na to..?
Posted: Fri 23.3.2007 16:49 Post subject: Re: hnisava angina a opuchnute usta
na usta je dobry vitamin b, ja mavam kutiky dost casto predtym som mala aj herpesy a medove chrasty a vitamin b, teda b komplex pomohli vzdy je dobre ich brat aj si ich rozlomit a potierat si "to miesto" tou tabletou, teda aspon u mna to zabralo drzim paste nech to rychle prejde
Teri, ja bych to neriskovala, ja jsem takhle lezela tri tydny, dvoje atb mi nezabraly, takze to bylo vlastne jako bych nic nemela za leky.. a bylo to sileny, vubec se to nelepsilo, spis postupne horsilo... navic anginovy bacily jdou na srdce, takze bych neriskovala uz tuplem..
_________________ Albert Einstein:
Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. u té první si tím však nejsem tak jist
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum