|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Tue 24.7.2007 11:28 Post subject: jak chlapi asi prožívají rozchody? |
|
|
lámu si strašně moc hlavu nad tím že mi bejvalej přítel ještě před měsícem miloval-chtěl mě pořád vidět, noci nespal a myslel na mně když jsme měli problém, přijel pro mně kamkoliv když jsem potřebovala odvézt, byl na mně hodný a snažil se mně potěšit, říkal že mně miluje atd. pak jsme se rozešli, je to co jsme se rozešli 14 dní a už se vodí za ruku se svojí ex, říká jak jí miluje, furt jí má doma a stará se jí o auto atd...chápete to?
je to fakt možný aby za ten měsíc mi uplně vymazal z paměti?protože od rozchodu nekomunikujeme
protože to fakt nechápu, já na něj myslim skoro furt Jestli chlapi opravdu dokážou tak rychle zapomenout tak jim závidim _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Tue 24.7.2007 11:38 Post subject: Re: jak chlapi asi prožívají rozchody? |
|
|
LadyCroft wrote: | je to fakt možný aby za ten měsíc mi uplně vymazal z paměti?protože od rozchodu nekomunikujeme
|
co by nebylo, já taky na několik kluků zapomněla hned, a ne proto, že bych je neměla ráda, ale proto, že bych se jinak utrápila. A párkrát jsem prostě narazila na někoho, s kým jsem zapomněla okamžitě
Ale jinak si nemyslím, že se to dá říkat jen o chlapech, každej to má jinak a je fuk, jestli jde o holku nebo kluka, spíš záleží na povaze a na tom vztahu.
Jinak obecně mám odpor k chlapům, kteří někoho "milují" po měsíci, vlastně 14dnech. To mi přijde neupřímný.
Když mi někdo po pár týdnech napíše něco takovýho, je hned konec Mně je lepší to vlastně vůbec neříkat _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Tue 24.7.2007 11:53 Post subject: |
|
|
takže myslíš že je to individuální?Já mam takový dojem že šel za tou svojí ex aby hned zapomněl a nemusel se trápit.a asi se mu to podařilo.Na mně to platí z části taky-když jsem s někým jiným tak na něj nemyslím,ale když jsem pak chvíli sama tak už to zase začíná _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Tue 24.7.2007 12:41 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Fri 6.6.2008 19:34; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
jirka ...
|
Posted: Tue 24.7.2007 15:16 Post subject: |
|
|
ehm... _________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 24.7.2007 15:20 Post subject: |
|
|
já si myslim, že stejně, jen s tim neotravujou každýho v okruhu 5ti kilometrů _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Tue 24.7.2007 15:22 Post subject: |
|
|
ja si myslim ze jinak, ale nebavi me psat jak, takze tak
jinak urcite ma loth pravdu ze podobny povahovy typy to budou prozivat stejne.. jenze to je prave ten problem.. protoze jeslti sem si driv myslel ze mezi zenskou a chlapem nejsou co do uvazovani takovy rozdily, uz vim ze je to nebe a dudy... ale existujou i zzenstili muzi a zmuzzstily zensky zejo.. _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
Deyana kytky 0, meta: 25
|
Posted: Tue 24.7.2007 15:29 Post subject: |
|
|
LadyCroft: prozivam ted to samy.. akorat jsme se rozesli tak nejak oba, protoze to neklapalo, jenze jsem mela jen jeho a jak jsem ted porad sama, tak to neni moc dobry. Vim, ze by to mezi nama uz neklapalo, tim jsem si jista, ale ty myslenky jsou docela hrozny |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Tue 24.7.2007 17:19 Post subject: |
|
|
myslim, ze hodne zenam dela dobre, kdyz se jim po rozchodu byvalí partneri dvori a zranuje je, kdyz svuj zajem prenesou na jinou zenu, a to i v pripade, ze toho ex pritele nechteji...tesi je ten pocit, ze pro nej byly "femme fatale"...
A co se tyce toho zamilovani ve 14dnech..ja na tom nevidim nic divneho...
Lady a ty ses rozesla s nim? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 24.7.2007 17:24 Post subject: |
|
|
no zatimco kdyz se rozejde kluk - a chce dobrovolne - tak mu je ta holka casto spis u zadku.. a dolejza za ni jedine nema li kam pichnout.. _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
Bibis kytky 2, meta: 850
|
Posted: Tue 24.7.2007 17:24 Post subject: |
|
|
taky hodne dlouhou dobu po rozchodu sem premyslela, jak on se cítí, teda sem si jista, ze sem mu byla ukradena, ze mozna jeden vecer pred usnutim premyslel, jestli se ma se mnou rozejit a pak rozesel a timto haslo...nevim jak je to u ostatnich, ale u toho myho mi prislo, ze uz ani nevi, ze sme spolu byli... |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 24.7.2007 17:33 Post subject: |
|
|
kyo, proč těm holkám vždycky musíš potvrdit, že chlapi myslej výhradně koulema?
Viděla jsem dost kluků brečet kvuli holce, i chlapy vědí co je to trápení se vztahem si myslim.. jen je rozdíl v tom, že my ženy když se trápíme nedokážeme dělat ani myslet na nic jinýho, aspon teda pořádně a chlapum to evidentně třeba v práci vůbec nepřekáží.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Tue 24.7.2007 17:38 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Fri 6.6.2008 19:34; edited 2 times in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 24.7.2007 17:38 Post subject: |
|
|
to ze nekdo breci nic neznamena.. neznamena to ze se musi trapit vic nez nekdo kdo je napovrch v pohode.. nekdo toho prave spis zneuziva.. jako bys ty chlapy neznala.. osobne kdybych byl holka a pod oknem mi brecel kluk tak bych si ho kor nevsimala.. a to co sem napsala si myslim zeje vazne pravda - a napsal sem kdyz se oni sami chtej rozejit.
a nejde vubec o nejaky silny reci.... _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Next
|
Page 1 of 9
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|