View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Nefertite kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Thu 8.3.2012 15:34 Post subject: Alpinning |
|
|
Je tu ještě někdo další kdo chodí?
pokud nevíte co to je, i když většina už asi ví, ukázky na youtube
přes zimu jsem na to dost kašlala a pravidelně chodím zase od začátku února (2x týdně). No, pořád mám pocit, že se po čtvrt hodině pozvracím ale zatím chodím statečně i když mě to vždycky stojí hodně přemáhání ale když člověk tu hodinu přežije, je to tak super!
hrozně záleží na lektorce - jako u všeho. Párkrát jsem chytla takovou, že jsem měla chuť po chvíli z hodiny odejít a jednou jsem fakt zdrhla (ale to mi bylo zle, byla hrozně náročná a absolutně nepřipouštěla, že by někdo něco vynechal nebo jel v pomalejším tempu a pořád na nás řvala ) Bohužel mi přijde, že si často pletou motivaci s buzerací.
Můžete dávat tipy na centra, se kterými máte zkušenost, na cvičitelky..
cokoli vás k tématu napadne |
|
Back to top |
|
|
Bruillard ....
|
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Thu 8.3.2012 16:03 Post subject: |
|
|
na aky sklon sa nastavuje ten pas? |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Thu 8.3.2012 16:45 Post subject: |
|
|
Nef to mi doslo skor ma to zaujima presne v stupnoch. nasla som ze 2-28percent, to je uz celkom dost moze to byt dobra predpriprava do hor, hm. skoda ze nemam tak 20hodin tyzdenne navyse na aktivity ktore by som chcela robit |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 8.3.2012 16:52 Post subject: |
|
|
ahá! sorry
přesně ve stupních jsem to bohužel taky nenašla... |
|
Back to top |
|
|
courten kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Thu 8.3.2012 19:37 Post subject: |
|
|
Já na to chodím resp. u nás se to jmenuje race walker, ale podle videa je to to stejné..
Ačkoli se to nezdá, je to docela záhul a člověk se u toho pořádně zapotí Nejraději mám kombinovanou hodinu - půl hodiny se šlape na tom pásu a pak se dvacet minut dělá flowin.. _________________ Ona je rebel
kouří na zastávce
jí to chutná
v týhle válce
a její vnitřní orgány
tolerují její rebelství.
|
|
Back to top |
|
|
Lujsa Srdečnice
|
Posted: Thu 8.3.2012 21:33 Post subject: |
|
|
My jsme na to chodily s Faiby, no ale raději jsme to pak vzdaly a přešly na Power Plate _________________ Revenge is a dish best served cold. |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Thu 8.3.2012 21:48 Post subject: |
|
|
No Nef, i ta zenska z videa od tebe dost rve, zvlast pri tom behu To bych asi nedala
Ja byla na K2 hiking, to by mela byt stejny a bylo to super V Brne alpinning strasne dlouho nebyl, ted konecne aspon v jednom fitku, ale tam to mam hrozne daleko, takze zas prd ale je to blizko nasich, tak to nekdy zajdu aspon okouknout
Ja chodim spis na heat, toho je v Brne vic a pro me na mnohem dostupnejsich mistech ale to je z 90% fakt jen chuze (v ruzne rychlosti a sklonu pasu).
Jen teda ty ceny u nas vetsinou 120-140 kc za lekci (vetsinou ta horni hranice ).
Courten, jaky je to flowin? To jsem nikde nevidela, ze by se cvicilo, jen videa na netu |
|
Back to top |
|
|
Bruillard ....
|
Posted: Thu 8.3.2012 22:35 Post subject: |
|
|
Nef, já se tomu smála, ale chápu to. Já jednou byla na tae bo a byl tam instruktor, který řval na všechny a mě navíc připadalo, že u toho kouká jen na mě a byla jsem z toho uplně na nervy
Zahradní město mám bohužel daleko. Vím, že jsem to tenkrát na moc místech v Praze nenašla, ale to je tak půl roku možná víc, co jsem se na to dívala. V létě se mi do fitka chodit nechce, když je venku hezky, ale na zimu by to mohlo být fajn. |
|
Back to top |
|
|
che kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Fri 9.3.2012 8:33 Post subject: |
|
|
Šjů, po spinningu přichází další revoluční sport. Napadly mě ještě nějaké další: downhilling (chození na pásu co je nastavený dolů), wheeling (ježdění na simulátoru kolečkového křesla), meresjeving (plazení se po chodícím pásu), hamstering (běhání v obřím křeččím kole), stillsurfing (jako windsurfing, ale surf máte jen postavený v hale a fouká na vás větrák) a stairing (v hale máte malé jezdící schůdky a chodíte po nich proti směru pohybu). Řvoucí trenér, cool kampaně v lifestylových časopisech s celebritami a trojnásobné předražení included. |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Fri 9.3.2012 8:40 Post subject: |
|
|
jsem ráda, že to che napsal za mě, pořád jsem váhala _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Fri 9.3.2012 8:41 Post subject: |
|
|
che wrote: | ...stillsurfing (jako windsurfing, ale surf máte jen postavený v hale a fouká na vás větrák)... |
to by se mi líbilo! vodu mám sice ráda, ale nemusím do ní nutně lézt, že jo... tak doufám, že svoje revoluční myšlenky dovedeš do praxe, che _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
courten kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Fri 9.3.2012 10:07 Post subject: |
|
|
Terinas, pro mě je to nejlepší posilování, co sem kdy zkoušela. Já celkově posilování dost nesnášim a tohle jediný mě baví
Je to hodně náročný, jistě záleží na instruktorovi, ale ta holčina u nás dává dost První hodiny sem několikrát spadla na tlamu, jak to svaly nevydržely ..Hlavně musim říct, že přestože nechodim nějak hodně často, tak se mi hodně zpevnily ruce a hlavně střed těla, protože tam musí být člověk skoro pořád zpevněný. Za mě jednoznačně 100%, po dlouhý době něco, co má smysl, řekla bych.
Jinak koukám na ty ceny a to je teda dost šílený, my u nás máme Viva fitness a jako student mám permici na měsíc za 525Kč a můžu kdykoli do všech sálů (spinning, sály s jumpingem atd, sály s flowinem, bosu atd., sály bojových sportů) plus ještě do wellnesu (velký bazén, vířivka, dvě sauny). _________________ Ona je rebel
kouří na zastávce
jí to chutná
v týhle válce
a její vnitřní orgány
tolerují její rebelství.
|
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Sat 10.3.2012 21:08 Post subject: |
|
|
Courten, tak to mate uzasnou cenu! U nas mame kolem 900 mesicni vstup jen do posilky....nejaky lekcovky nebo sauny k tomu ani ve snu ale u tech casovych permic bych mela zas strach, ze onemocnim a pujdu za ten mesic treba dvakrat Ale 500 na mesic je fakt paradni, zavidim
Che, na stairing bych sla, to me jako malou hrozne bavilo |
|
Back to top |
|
|
|