|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Thu 18.3.2010 22:07 Post subject: Vaše "krása" vs. Kluci |
|
|
Nepamatuji si, že by tu nějaké takové téma bylo:
Jak reagují vaši partneři na vaši úpravu zevnějšku? Například: Komentují váš styl oblékání, nebo jednotlivé kousky? Opravdu říkají, co si myslí, nebo odkývají, že se jim líbí všechno? Chodí s vámi nakupovat? Říkají vám, že byste se měly oblékat lépe/nápaditěji/méně vyzývavě apod.? Líbí se jim podpatky a sukně nebo kecky a džínsy? Líbí se jim nalíčení, poznají nový parfém, účes, barvu vlasů...? Mají nějaké požadavky, co se týče těla (holení, hubnutí...)? |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Thu 18.3.2010 22:11 Post subject: |
|
|
Občas když se hodně snažím, tak si všimne a řekne mi, že mi to sluší... Podezírám ho, že se mu líbím v elegantnějším a holčičím oblečení, ale nosím ho jen občas... Proto mi to asi chválí. Líbím se mu nenalíčená, nesnáší silný make-up... A říká, že by mu vůbec nevadilo, kdybych měla o pár kilo navíc, prý more to love. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Thu 18.3.2010 22:17 Post subject: |
|
|
pritel je docela vsimavej, vsimne si novych dzinu, bot, nicmene tricka a topy neregistruje ma me rad v suknich a celkove zenstejsim a elegantnejsim obleceni, i ma radsi, kdyz se namaluju trochu vyrazneji nez obvykle...nema na me moc rad takovy lehce vagus obleceni...podpatky se mu hodne libi, ale ze by me v tom nutil chodit, to fakt ne parfem pozna velice dobre, jelikoz diky jednomu parfemu se do me zamiloval a s hubnutim to taky nijak neresi, rika, ze muj zadek ma rad, ze se mu na nem aspon dobre lezi
a nakupovat se mnou nechodi, hlavne me by to nebavilo a jeho pak taky ne...ja s nim taky nechodim nakupovat, to on vzdycky sam _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
Chanteau kytky 8, meta: 20650
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Thu 18.3.2010 22:20 Post subject: |
|
|
Je mu to úplně jedno, jenom má úchylku na moje vlasy, takže mi zakazuje s něma něco dělat
Jinak si ničeho nevšimne, nekomentuje, nestěžuje si.
Jo, parfémy teda nesnáší, že ho z toho bolí hlava, takže radši žádný nepoužívám. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 18.3.2010 22:26 Post subject: |
|
|
Můžeme i obrátit - jestli vy mu říkáte, co by měl nosit apod. |
|
Back to top |
|
|
Chanteau kytky 8, meta: 20650
|
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Thu 18.3.2010 22:32 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
|
Back to top |
|
|
flambelle Servant
|
Posted: Thu 18.3.2010 23:18 Post subject: Re: Vaše "krása" vs. Kluci |
|
|
Ruth A. wrote: | Jak reagují vaši partneři na vaši úpravu zevnějšku? |
"Ty máš tak krásně mastné vlasy!"
A taky říká, že bych se měla lépe oblékat, že proto je mi furt zima._________________ All work and no play makes Jack a dull boy.
...before I go I just wanna tell you, you were fantastic...absolutely fantastic ...
...he's slim...and a little bit foxy ...
|
|
Back to top |
|
|
*jiva* kytky 6, meta: 9050
|
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Thu 18.3.2010 23:34 Post subject: Re: Vaše "krása" vs. Kluci |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
pecička *Discipline, Drive, Determination*
|
|
Back to top |
|
|
Siddalae kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Fri 19.3.2010 7:55 Post subject: |
|
|
já moc nesmím používat parfémy, protože prská a dělá se mu z nich silně ekl
líčení, nehty to si dělám co chci a stejně bych si do to ho nenechala kecat
nesnáší moje vlasy, musím si je stahovat do gumičky protože ho lechtají a všude mi padají
a co se týká oblečení, tak mně nechává žít, ale pokaždý když se nasoukám do něčeho hodně formálního, jako bílá košile sako a kalhoty plus podptaky tak mi řekne že mi to moc sluší _________________ neměli na guláš přesto byli nejbohatší na zemi protože neznali závist jež blahobyt promění v mindráky |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Krása |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Next
|
Page 1 of 7
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|