|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Nefertite kytky 6, meta: 10250
Joined: 10 Sep 2007 Posts: 10074
|
Posted: Sat 3.10.2009 20:51 Post subject: Babicovy dobroty |
|
|
koukate? libi se vam? zkousite podle nej varit? mate vyzkousene a oblibene recepty?
nebo naopak patrite mezi ty, kteri se pri vysilani popadaji za bricho a nevericne kroutite ocima:)
taktez slouzi pro sbirku nezapomenutelnych hlasek
(doufam ze to tu neni, ale nenasla jsem to)
ja se teda priznam, ze kdyz uz to zapnu, tak se u toho smeju. Podle me se projevuje jako buran. V mem okoli se setkavam pomerne casto s pozitivnimi ohlasy.. Dokaze pry varit jednoduse a levne, navic to vypravi tak bezne lidsky..
" Kazí chuť národa! Hraje si na kuchaře, ale vaří paskvily, které se nedají jíst! Takovými slovy častují kuchaře z novácké show Babicovy dobroty Jiřího Babicu (47) jeho kolegové z branže. Mají pravdu, nebo jen žárlí na jeho úspěch?
Špatné recepty a pochybná pověst! To jsou hlavní argumenty kritiky kuchařů na Jiřího Babicu. „Nova díky němu předvádí kulinářská zvěrstva. Babica totiž totálně degraduje řemeslo. Řada jeho receptů se nedá uvařit, nesedí poměry ingrediencí, protože pan Babica dá třeba do rajské dvě lopaty skořice. To nemůže nikdy chutnat! A ta jeho rétorika! Vždyť nám dělá ostudu!“ zlobí se šéf Kulinářského institutu Roman Vaněk (39) na údajného kolegu.
Mnoho kuchařů se ale prý nemůže dočkat každého dalšího dílu Babicových dobrot. „Babica perlí, vždycky nás pobaví nějakou totální blbostí,“ říká například nadšeně kuchař Josef Cabrnoch. Televizní kuchař se však brání tím, že jde jen o závist méně úspěšných kolegů..."
nebo naopak
" Babica je super, vaří z dostup. ingrediencí,tak nějak podomácku, k přítomným dámám je fajn, je čistě oblečen, za to, že není plešatý nemůže.. Je to takový český Jamie, kdo kouká na pořady o vaření na TV Spectrum, ví, o čem mluvím. Vaří s chutí, jednoduše, srozumitelně, jak doma, tak na chalupě.Ty jeho 4 vynikající omáčky z jednoho základu za 1 hod. svědčí o jeho kuchařském umu. Doma taky nikdo nechodí v čepici"
_____________________________________________________________
Jedeme do Chroustovic!
Dneska si s Jiřím uvaříme řízek s bramborovým salátem.
motto do začátku:
<em>Pořádnej řízek vám udělá jenom pořádná ženská. Já se na ně strašně těšim, protože já sem řízkovej od á až do zet.</em>
Jiří Babica: "A k řízkům domácí bramborový salát. Co k němu budeme potřebovat?"
Tělnatá paní: "No samozřejmě: Brambory, cibuli, ananas, okurky, vajíčko, jablíčko a mrkvička s celerem, ta tam samozřejmě patří. Hořčice trochu, majonézu."
JB: "Na okurky pozor, protože ne každá okurka může bejt dobrá!"
TP:"Já ráda dělám salát den dopředu. Jednak proto, že máme velkou rodinu, tak mám náskok než se mi sejdou k obědu. No a jednak aby se odležel."
(salát zamíchán)
JB:" Teď ochutnáváme, ochutnávejte zvlášť, moc se do toho nedrnzejte, protože vám potom ty bakterie přejdou do toho salátu a zkazí se vám, jo?"
K výběru masa na řízek:
JB: "Já osobně si rád vybírám, když přijdu k tomu řezníkovi, tak řeknu vořech. Kus toho vořechu. Samozřejmě panenka je panenka, ale to je dražší.
Tak já bych tady ukázal metodu moji, možná známou už." (JB mlátí do masa přes mikrotenový pytlík)
TP: "já ty řízky mám už tady naložený."
JB: "Jak je nakládáš?
TP: "Mám je naklepaný, vosolený, někdy nějaký kořeníčko. Možná sis všiml, že já dělám ty řízky menší. (ukazuje na plátek masa o velikosti sloního ucha) Protože sem vobklopená, tři syni, žejo, nějaký to vnouče už a ty samozřejmě nesnědijou celej ten řízek ale chteji ho.
JB: "to je vychytralý todlecto"
"Řízky by se mohly dělat na sádle a sou lepčí, ale my tady použijeme teďka olej. Nebo dokonce pravý vídeňský řízek na másle!"
TP: "tak to sem neviděla"
JB: "pomalu, hezky, je křupavej, dobrej"
Madam nalila do nádobky s vodou (?) dvě vejce.
JB: "můžeš dát i mlíko. Muže dát i minerálka, bublinová, že, tím se to víc při tom smažení načechrá a nebo někdo dává sem slyšel trošku prášku do pečiva, malinko jenom. Zase se to zvedne když se to smaží."
Rozvinula se debata o testíčku, myšlena voda s vejcem.
JB: "My kuchaři to teda děláme tak, si všimněte, budu žonglovat, používáme dvě ruce, jedna ruka je mokrá, druhá ruka je suchá."
Následuje ukázka prostokladu mokrá ruka mokrý řízek suchá ruka suchá mouka...
"Přitom je to zajímavý, jsem někde čet, že ten recept jako takovej sem došel z Řecka. Že to různě dělali taklec a bylo to velký překvapení v roze 1870 na císařskym dvoře v Rakousku a tam vlastně se začal dělat, poprvé vobjevil ten pravej řízek.
Po dosmažení neni špatný když si dvě tři minuty vodpočine. Z toho šoku tady, tady. A ty šťávy eště víc najedou."
_____________________________________________________________
# Tvrdý játro neni tak dobrý jak měkký játro.
# Mozarella je takovej sýr bez chuti a bez zápachu. Ale je dost populární. Lidi, který hubnou, ho maj rádi.
# Kdo nemá žampiony, tak ať si tam dá nějaký jiný houby. A teď důležitý, kdo nemá žádný houby, tak ať si tam nedává vůbec žádný houby.
# Je to supr... Jednoduchý a postaví to každýho šohaje na nohy, vyčistí tělo, dodá žaludku mikrofloru, vitamíny, odbourá to všechny i volný radikály a hlavě dodá sebevědomí, žloutky prý i vlasy a lesk, taky trochu jsou afrodiziakem. Tak to přece musí bejt i zdravý...
# Ratatule. “Dneska si tady spolu připravíme francouzskou zeleninu a to bude ratatule.”
# Pakliže budete mít štěstí jako já, že váš manžel, babička nebo dcera byli na rybách a přinesli kombinaci lososa, tresku a sumce, což se samozřejmě může podařit...
# Kurkuma je japonskej šafrán, kterej se používá kupodivu v Indii. Je to v podstatě takový barvivo. Ale blíží se to samozřejmě ke kari.
# Ja jsem uvažoval vo tom vůbec jak ten název sekaná moh vzniknout, tak a vyudedukoval jsem si, že pravděpodobně dřív ty mašiny, ty strojky neměli, takže prostě lidi to maso vzali a rozsekali ty zbytky co měli a vznikla jim vlastně takovádle jakoby mletina a z toho voni dělali si takový ruzný samozřejmě pochoutky.
_____________________________________________________________
guláš je vlajková loď české kuchyně.
musíš zároveň se s tím jídlem trošku pomazlit (hňácá syrovou kližku...)
cibule může bejt i trošku připálená, né moc, ale já to mám rád tmavý...
solíme tak, aby už od začátku ten guláš měl tu chuť, ta sůl se dostane do toho masa, prostě je to dobrý...
a proč je guláš zdravý jídlo. paprika a cibule je dobrý na krev, čistí krev, kmín je dobrej na trávení a nadýmání a česnek, to je vitalita a sexuální apetit.
a když se tam dá něco pálivýho, tak to je na bakterie, vemte si třeba taková Indyje, tam kdyby to nebylo pálivý, tak je tam vo půlku lidí míň.
já houby nenakládám, já je jim.
a teď tam přidáme ten špek. víš proč špek? "aby to nebylo vegetariánský jídlo"
je to jednoduchý, jasný, stručný a myslím, že to potěší.
uděláme si kuskus, trošku oryjent, pochází samozřejmě z Maroka, a chci, aby to bylo rychle! celer, brambory na štverečky, brambory na kolečka, trošku osolim, teď se koukej na to koření, co tam dávam. začnu s kardamomem, římskej kmín, na konci mletý nový koření.
dám do toho trošku kurkumy, na barvu, kuskus, to je prosimtě z tvrdé pšenice, a teď to vložim zpátky, bude se to dodělávat v páře.
teď tam přidám cuketu, nakrájenou... a zelí (!!!)
a nakonec.... hoď tam ten guláš, kerej se voplách, jenom kousky masa...zamícháme, trošku to necháme povařit a budeme nandavat na talíře.
mě na tom jídle fascinuje, jak je to barevný, zdravý, po tomhle nepřibereš ani gram.
_____________________________________________________________
Chilli con carne
Do rozpálené pánve vložte mleté maso. Chvilku nechte, až se to beznadějně přichytí, přidejte cibuli. Pak mrkev. "Pak papriku, žlutou, nebo tam dejte zelenou, když máte červenou, dejte červenou, když máte fialovou, dejte fialovou!
Teď to vosolim, teď přidám samozřejmě chilli, trošku zeleninovýho vývaru, ať nám to chytne pěkně chuť, česnek na plátky, co mi tam ještě chybí, jo, teď tam přidám tymián samozřejmě, teď to zaleju červenym vínem a přidám rajčata, sem dal z konzervy ty voloupaný, tak a teď můžeme eště trošku vody přidat, když to bude hustý žejo tak dycky můžete přidat trošku vody.
Přiklopíme a necháme to dusit zhruba tak dvacet minut. Zamíchat vobčas doleva doprava doleva doprava. Po dvaceti minutách se voda vydusila a je čas dát kukuřici a fazole z konzervy."
Ty červený fazole jako takový jak jistě víte mají takovou chuť že žádnou v podstatě nemaj. A proto to ty Mexičani dávaj hodně k těm pálivejm jídlům jako takovou kaši z důvodu toho aby to přetřelo právě tu pálivost jako Indové třeba jogurt
Všimněte si, že to vopravdu trvalo dvacet pětadvacet minut takže to vopravdu neni žádná těžká věc, jenom to mít ty věci si koupit."
Inu Mexiko. Kdo to má rád pálivější ten si to může eště víc samozřejmě přivostřit." |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
Joined: 03 Jan 2007 Posts: 9379
|
Posted: Sat 3.10.2009 21:00 Post subject: |
|
|
Teda ty fotky, to byla podpasovka, mam zkazenej vecer. |
|
Back to top |
|
|
Nefertite kytky 6, meta: 10250
Joined: 10 Sep 2007 Posts: 10074
|
Posted: Sat 3.10.2009 21:11 Post subject: |
|
|
Felicity, velmi se ti omlouvam... snad to odcinim:)
/vsechno je to z okouna/
Australska kase
"Aboricinelove varej, jo, maj treba dyni, jo, tu vydlabou, hodej do hrnce, pak tam pridaj... pridaj svetlou bramboru, sladkou bramboru, vosolej to, zalejou to kokosovym mlikem, voni teda vemou ten kokos, odseknou to a nalejou, tady by se muselo dat takovou tu pastu, vosolej, vopeprej, pak tam dodaj nejaky koreni, a az se to uvari, tak z toho vznikne takova kase, a tu voni jedi. Takovej zajimavej chut po tom kokosu, ta dyne s tema bramborama tomu doda takovou hezkou chut."
"Teďka si uděláme speciálo, který sem se naučil v Oceánii, což je takový samozřejmě vostrovy, že jo. Voni tam vařej normálně venku a mají ty svý ty vomáčky a dou za svym cílem, tak jich je tam jako fakt hodně. Todle, co vám teďka ukážu, mě naučil jeden Oceáňan, kterej vobchoduje s českejma sejrama, který balí do francouzskejch samozřejmě krabiček, úspěšnej podnikatel a samá honička. Potřebujeme jednu pánev, aby to bylo rychlý, na který rozpálíme volej, že jo a hodíme do toho nakrájenou cibuli. Vodkaď si myslíte, že je cibule: Polsko - Grónsko - Palestina. No z Palestiny no, proto vono se jako říká, že tim ty židi sou jako trochu cejtit, že jo, ti normální lidi řikaj. Přihodíme špek na kostičky a už se to hezky... jako... stahuje do sebe a dělá to takovej voňavej jako základ. Ten potřebujem z důvodu toho, že budem přidávat avokádo, který je takový jako dobrý na chuť, ale nemá jí moc, takže proto ještě přisolíme a přidáme velkej nakrájenej česnek. Teď tam teda hodíme nakrájený avokádo a rajskej protlak a půl litru pomerančovýho džusu, to si všecko koupíte, to jako máte jednoduchý. Avokádo musí bejt měkký, tvrdý avokádo je špatný, já říkám zelináři, řikejte lidem, máme avokádo vodleželý, štyry, pět, šest dní je dozrálý a lidi to budou kupovat. A teď příde to pravý speciálo, co sem se naučil v tom Oceánově, teď tam příde nakrájenej rejnok. Toje taková jako ryba, co ale je placatá a taky si ji koupíte. Tak ty rejnoky nakrájíte na takový plátky a promícháte s tim základem, aby taky chytli spolu s avokádem nějakou tu chuť jako, vopepříme eště a dodáme čili nebo něco jinýho pálivýho a majoránku čerstvou, to se všude ve světě používá frišmajoránka. Celý se to dělá, až je to hotový, jak to máme rádi." |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
Joined: 25 May 2007 Posts: 6874
|
Posted: Sat 3.10.2009 21:23 Post subject: |
|
|
z http://pixy.cz/pixynergia/2009/baburica-san-doboruti/
Quote: | Baburica-san Doboruti [příspěvek v archivu]
Domó aikidó děcka, já jsem Yiruku a v dnešním díle pořadu Baburica-san Doboruti budeme mít jako téma zas nějakou tu exotiku. Uděláme si něco až z daleký Evropy, konkrétně to dneska bude čekosurobakiya kuchyně, a bude to takový jejich skoro národní jídlo, kterýmu voni řikaj docela srandovně: „kuneduro weppešuro zero“. Ale nebudem se smát, von je ten svět velikej, a zdaleka ne všude se lidi živí rejží a sušim, to byste se až divili. A proto my taky máme dneska todlento speciálo, abysme se taky ty exotický jídla naučili.
Vítám tady paní Mirune Timiyaki, arigačka Mirčo, dáme si tajdle panáčka saké a hned na to vlítnem, jakýpak kolem toho copak. Co teda budem dneska vařit. Ono tohle „kundurozero“ je tam v tý tramtárii docela typický, voni se tam tím ty klucí bílý cpou všichni skoro každej den. Já jsem tam byl a nějakej čas jsem tam vařil, dokonce přímo v jejich hlavním městě, ten restaurant se jmenoval docela po našemu Unaduraši – a tohle jídlo jsem se tam dost dobře naučil. A my se ho teď naučíme spolu.
Zajímavý je, že vono to vlastně není jedno jídlo, vono jsou to tři jídla, ale jí se všecky dohromady. Ale pozor, ne že na střídačku každý z jedný misky jako normálně. To oni ne, oni si všechny tři daj do jedný misky najednou, tak jako to zhamtají dohromady a jedí to tak. No, každýmu jeho harakiri, jak já říkám. Voni sice ty misky maj docela veliký a takový placatý, ale zase všecko mít nemusíme, že jo.
To první jídlo, co si uděláme, to bude to „kuneduro“. To je asi nejsložitější ze všech. Teda vono na pohled to vypadá jako trochu větší rejžový knedlíčky, co všichni známe. Akorát že voni je dělaj neuvěřitelně složitě, nejdřív se dělá těsto, který třeba i několik hodin připravujou, pak z něho uválí placky, ty placky srolujou do takovejch jako závitků, ty pak upečou, pak je nechají třeba i pár dní odležet, pak si udělají druhý těsto, ty odleželý závitky do něho nakrájí a zase to dlouho zpracovávaj a zase nechávaj odležet a pak teprve z toho dělají ty jakože knedlíčky. To my samozřejmě tady dělat nebudeme, my si uděláme normálo jednoduše rejžový knedlíčky, ale pro změnu je uděláme maličko větší a co je nejdůležitější: na konec si je netradičně nakrájíme na plátky a bude to to pravý jahodový.
Druhá část kunduzero je to „weppešuro“. Ono je to vlastně jako takový pečený maso, oni teda používaj maso z těch jejich prasat, já to moc nemusim – ale ono je nakonec jedno, z jakýho masa si to weppešuro uděláte. Kdo nechce prase, dá třeba rybu, kdo nemá rybu, nedá nic. Ono tři jídla nebo dvě, to je skoro jedno, jim by se to asi nelíbilo, ale my ani nepoznáme, když tam nějaká drobnost oproti tomu jejich originálo bude chybět. Takže tady máme krásnou tresku, kterou si upečeme. A aby to bylo to pravý čekosurobaki, mělo by se to ochutit česnekem a kmínem – který tu sice nemáme, ale použijem koriandr a teriyaki omáčku, ono to je hodně podobný. Dáme to pěkně píct a zatím si uděláme poslední chod.
A tím je to „zero“. To je taková jejich speciálo zelenina, něco jako kim-či, který asi budete znát, akorát že to není tolik ochucený a naopak to zase mají dost kyselý. Oni na to mají dokonce takovej obřad: obrovskou hromadu tý zeleniny nakrájí normálně na nudličky, pak ji vrazí do takový jako džakuzi, do který pak naženou svoje ženy a dcery a nechají je po tý zelenině skákat, až z ní vymačkají všechnu šťávu, a pak to nechají tak dlouho ve sklepě, až jim to s tou šťávou zkvasí. A teprve potom to „zero“ vaří a jí. Někteří místní to jí dokonce syrový, je to taková místní delikatesa. No my tady pochopitelně po salátu skákat nebudem. Kdo chce, dneska už si může v některejch obchodech koupit pravý evropský zero, ale my tu ale máme normální nori řasy, který si nakrájíme na nudličky a když do toho přidáme rejžovej ocet, budeme koukat, jak nám to bude šmakovat.
Weppešuro se nám mezitím upeklo, tak můžem nandavat. Do misky si hezky dáme knedlíčky, ale tahle si je nakrájíme jako suši, pak na to přidáme maso, hezky i s tím sosikem, Mirunko, to k tomu patří; a úplně nahoru hodíme to naše vařený zero a pěkně to hůlkama promícháme. Je to exotický jídlo a my se toho nebojíme. A nakonec na to tahle trochu postrouháme tofu, jak to máme rádi a zasypeme nějakou zelenou natí – můžete vzít třeba citronovou trávou, nebo nasekanou nori jako my – protože bez toho to není to pravý kuneduro weppešuro zero. Ták, Mirčo, nech si čvachtat, a my se příště přesunem v tý daleký Evropě o kousek na jih a uděláme si pravou španěrskou torutiru. |
_________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
Mykéna kytky 7, meta: 14650
Joined: 03 Jan 2007 Posts: 14450
|
Posted: Sat 3.10.2009 22:13 Post subject: |
|
|
Já osobně nechápu, kde to kdo vzal, že vaří z dostupnejch surovin? Kokosový mlíko, rejnok, měkký avokádo? To, že jehněčí maso nahrazuje mletým vepřovým a běžně dostupnej parmezán eidamem, neznamená, že nám ukázal nějakou alternativu, sakra.
Ještě než jsem ho slyšela mluvit, tak jsem četla přepisy těch jeho hlášek a myslela jsem, že ta směšnost je založená jenom na tom, že je to mluvená řeč převedená do psaný formy (tedy spousta slovních balastů - jako, todle, takže, todlencto, a nespisovností jako volej, voblemcat). A pak jsem ho slyšela v televizi... Nevim, jestli to je přiblížení se obyčejnýmu člověku. Já znám spoustu lidí a řeknu vám, málokdo se skutečně vyjadřuje jako kretén (a když už, aspoň v televizi by se hlídali).
Štve mě, jak przní fakta. Kurkuma není žádnej japonskej šafrán, říká se jí možná indickej šafrán, je to zázvorovitá rostlina no a "blíží se to samozřejmě ke kari"... bodejť by ne, když je to hlavní složka žlutýho kari. No nic. Tohle už není jenom o vaření, protože kdybych to měla brát jako pořad o vaření, plakala bych. _________________ Za práva holubů. |
|
Back to top |
|
|
Man of the world caballero
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 2846
|
Posted: Sat 3.10.2009 22:20 Post subject: |
|
|
hodně se na něj nadává, nicméně když s ním čtete nějaký rozhovor v porovnání třeba s tím co je v Ano šéfe tak se v podstatě schodují i když v televizi každý vystupuje zcela jinak.
ale bezesporu dělá Babica spoustu dobrých receptů...(vyzkoušeno) _________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
Joined: 03 Jan 2007 Posts: 9379
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
Joined: 03 Jan 2007 Posts: 35839
|
Posted: Sun 4.10.2009 8:02 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
Rozárka kytky 5, meta: 4650
Joined: 15 Jan 2007 Posts: 4378 Location: Česká republika
|
Posted: Sun 4.10.2009 12:02 Post subject: |
|
|
Babica On ti Nef nedá spát, že jo? |
|
Back to top |
|
|
Nefertite kytky 6, meta: 10250
Joined: 10 Sep 2007 Posts: 10074
|
Posted: Sun 4.10.2009 12:13 Post subject: |
|
|
no to ne ale vcera jsem si ho bohuzel zapnula v televizi:) a natolik me to dostalo, ze jsem se mu zacala venovat |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
Joined: 03 Jan 2007 Posts: 14100
|
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
Joined: 03 Jan 2007 Posts: 9379
|
Posted: Mon 19.4.2010 19:44 Post subject: |
|
|
proboha kteri debilove si koupili tu jeho knihu, ze na tom vydelal 4 a pul mega |
|
Back to top |
|
|
Rage If life deals you lemons, make lemonade.
Joined: 07 Jan 2008 Posts: 9471
|
Posted: Tue 20.4.2010 9:37 Post subject: |
|
|
já jí dostala od ségry k vánocům jako náhodou, dva recepty jsou dobrý |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
Joined: 03 Jan 2007 Posts: 9379
|
Posted: Tue 20.4.2010 16:43 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Nefertite kytky 6, meta: 10250
Joined: 10 Sep 2007 Posts: 10074
|
Posted: Mon 13.9.2010 12:50 Post subject: |
|
|
tak nam zacaly novy dily:)
zrovna v nedelnim rikal neco v tom smyslu, ze tam muzeme dat vyvar, ale jemu se s tim nechce delat, tak da jen vodu
a
min. tyden
"u toho kotlíku je důležitý, že jo, aby potom se to jí lžící, takže to nemusí bejt velký kusy"
a host na to reagoval "správně čoveče, jak jseš rychlej, tak jseš dobrej"
jirka "všecko je krájený tak, abychom to potom jenom tou lžící mohli nabírat"
"Voni to dělaj vlastně v jednom kotliku, ale my si to uděláme ještě lepší, takže ještě tadydle máme pánvičku vedle. A na tý pánvi my budeme určitý věci ještě vopejkat, což mám tady klobásu. Do toho dáme takovejdle kus zelí. Do toho dáme červenou papriku nebo zelenou, podle toho jakou máme, ale červená je dobrá na barvu. Budeme opejkat a nakonec asi čtyri vokurky sladkokyselé, to jsou ty z toho nálevu. A teď to zvesela budeme asi pět minut vopejkat, pak to nasypeme do polivky a budem to dovařovat dohromady, pak to dochutíme a sníme. Teďka to tam nasypeme, zamícháme, přiklopíme, já bych řek celková doba vaření tak půl hodiny. "
jo a dela ted porad reklamy na panvicky
rozhovor s jirkou
a dalsi rozhovor
1.cast
2.cast
3.cast
4.cast
5.cast
(fotky prevzaty z okouna) |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2 Next
|
Page 1 of 2
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|