|
sfera.pravy.net Přeji úspěšný rok 2025 pro všechny! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.

|
Posted: Thu 10.9.2009 21:31 Post subject: |
|
|
Ty jo u nas zakazali, cokoliv strkat do zasuvek. Teda muzem, ale musi prinest nejaky potvrzeni o revizi pristroje, co tam chceme strkat.  _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
 |
waxeipahdeth kytky 8, konec

|
|
Back to top |
|
 |
Any kytky 4, meta: 2750

|
Posted: Thu 10.9.2009 22:26 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
honey kytky 7, meta: 13150

|
Posted: Thu 10.9.2009 23:14 Post subject: |
|
|
My tedy měli něco obdobného až na tu revizi . Do zásuvek jsme mohli strkat jen úplně nahoře na balkoně ve velké přednáškové aule, což bylo dost kontraproduktivní, protože když už tam člověk sedí, většinou má prd ze zápisků, které promítá přednášející a slyšet asi taky bude méně.  (přeci jen vzadu se kouká na filmy a povídá ostošet:)
Celkem pitomý třeba pro člověka, který nemá počítač s dobrou výdrží (nebo má několik přednášek za sebou)  . |
|
Back to top |
|
 |
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.

|
Posted: Fri 11.9.2009 10:19 Post subject: |
|
|
Jenomze stejne, co jsem tak koukala, zasuvky jsou v okoli tabule, takze nabijet jedine o prestavce a nebo si vzit prodluzovacku. Na kterou urcite bude taky potreba revize  _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
 |
little_B ...malá bosorka...

|
Posted: Fri 18.9.2009 8:45 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek_________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
 |
*jiva* kytky 6, meta: 9050

|
|
Back to top |
|
 |
synapse

Joined: 16 Jan 2007 Posts: 2695 Location: země Pána Koblih a jeho tupých voličů
|
Posted: Fri 11.3.2011 12:37 Post subject: |
|
|
tento semestr jsem najela na režim netbooku. Píšu si do něj všechno, protože mi po každém zkouškovém přišlo líto, že vyhazuji spoustu štosů popsaných papírů, které už nepotřebuji a potřebovat nebudu (když z toho nestátnicuji) a na druhou stranu, když to teď budu mít na disku, tak se mi nemůže stát, že se budu později proklínat, že jsem to vyhodila předčasně. Mám dojem, že na klávesnici píšu rychleji, než růčo a navíc to po sobě vždy přečtu  (dřív mě dokázalo dost vypsýchovat , když vyučující jel moc rychle a já nestíhala a pak psala hrozné škrábance - vpodstatě jen křivé čáry a vlnovky  ...ted stíhám v pohodě...kromě tohoto příspěvku píšu i poznámky z přednášky  )
Moc obrázků si nekreslíme a některá jednoduchá schémata se mi daří nakreslit v Malování (kruhy, šipky...). Jsem spokojená a navíc šetřím záda...nosím si brašničku v ruce, paráááda  _________________ MIAOW! |
|
Back to top |
|
 |
Alshwarya kytky 8, meta: 21650

|
Posted: Sun 13.3.2011 15:51 Post subject: |
|
|
edit
Last edited by Alshwarya on Tue 19.4.2011 11:21; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
 |
Kačenka &
|
Posted: Sun 13.3.2011 16:52 Post subject: |
|
|
mám to úplně stejně jako alsh.
ve škole si teda zapisuju, ale... podle výpočtů teda počítám, ale třeba přednášky z dějin umění se mi líp učí z jakýchkoliv jiných poznámech než z těch mých (a taky mi to trochu přijde jako ztráta času, psát co už je napsáno). |
|
Back to top |
|
 |
Lucie kytky 3, meta: 1950

|
Posted: Thu 14.4.2011 5:13 Post subject: |
|
|
blok určitě. si pak věci amatuju podle obrázků, který si kreslim u výpisek _________________ Jak říká Jirka, "Lucinka ma vzdycky pravdu a vic nez pravdu. I kdyz vim, ze pravdu mam ja, ale ona ma vetsi pravdu" |
|
Back to top |
|
 |
|
 |
sfera.pravy.net Forum Index
-> Škola |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3
|
Page 3 of 3
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|