View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Shrew _______________
|
Posted: Sun 31.5.2009 21:01 Post subject: show your dress code :)) |
|
|
inspirovalo mě to v tématu práce - každý to má jinak, někdo třeba chodí ve stejném oblečení jako jindy, někdo v lepším, někdo se převléká do uniformy, někdo nosí pruhovanou McDonald´s zástěru, montérky tu snad nikdo nenosí...
...jak to máte vy?
házejte fotky modýlků, které nosíte v práci -nebo věcí podobného stylu, ať je to kostýmek, džíny s tričkem nebo sesterský čepeček:)
přezouváte se v práci do pohodlnějších bot? nebo naopak pracujete v terénu a potřebujete sportovní obuv? máte nařízené punčocháče? máte zakázané džíny...? atd, atd... snad to bude zajímavé a zábavné téma:) _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Nicky... kytky 5, meta: 7050
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Mon 1.6.2009 19:19 Post subject: |
|
|
a pokud nenosíte uniformy ale svoje věci - převlékáte se v práci, nebo styl oblékání do práce ovlivnil i váš postupný výběr šatníku? _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
|
Back to top |
|
|
Willow The mean one.
|
Posted: Mon 1.6.2009 19:46 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ In the tide of hate
Throw down the counterweight
Tear up that flag and say
You’re worthy of more |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Mon 1.6.2009 19:57 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Mon 1.6.2009 20:28 Post subject: |
|
|
tak ja mela dress code jen v prvni praci - v advokatce...to byl mor, protoze jsem litala ze skoly rovnou do prace a tak....to jsem si nekdy brala to obleceni na prevleceni
v byvaly praci, no to vuuuubec se neresilo, to jsem porad chodila v dzinach
a v budouci praci, tam je to tak pul napul, dziny nejsou problem, ale na jednani s klientem to chce neco trosku slusnejsiho....
ja vetsinou chodim tak "napul" - dziny a k tomu slusny vrsek _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Mon 1.6.2009 20:43 Post subject: |
|
|
musim říct, že moje oblíkání dost závisí na práci. dřív v kavárně to byly spíš trička a džíny, prostě něco pohodlnýho, v čem může být člověk celý den. nebo i sukně a šaty, ale spíš sportovnějšího rázu, aby nevypadalo blbě, že k tomu běhám v teniskách. taky jsem měla většinou jedno tričko pracovní, který mi nevadilo, že zničim. přece jen se mi kolikrát na sebe podařilo něco vylej a vůbec jet domu v propocenym triku zasmrděnym kouřem, fuj.
i když se mi jednou povedlo odejít v těch roztrhaných pohodlných teniskách, který jsem měla jako pracovní přezuvky. docela trapný, když jsem si to uvědomila.
teď jsem na recepci, ale žádný dress code nemáme. je to dost uvolněný prostředí, kde se každý oblíká jak chce. i ředitelka má poněkud originální styl oblíkání, poněkud vyzývavý, který má ke kostýmkům fakt daleko. hans by mohl vyprávět. kravaťáci občas čumí, když přijdou na jednání.
takže se oblíkám jako normálně. myslim, že na tý práci mě baví taky to, že je to konečně místo, kam se můžu oblíkat téměř podle libosti a nejsem nijak limitovaná. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Mon 1.6.2009 21:11 Post subject: |
|
|
můžu si nosi co chci, jen to musí být naše, takže dost blbej výběr..kdybych mohla chodit v práci tak jako když jdu běhat, byl by výběr lepší
ale děkuju za to, že nemám práci kde by mě rvali do podpatků, sáčka a kalhot, nedejbože sukně.. taky jsem tak delala 12 v hotelu = nikdy více. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Mon 1.6.2009 21:33 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Mon 1.6.2009 21:44 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________