|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Hanicka kytky 2, meta: 350
Joined: 16 Apr 2007 Posts: 327 Location: Pitín ;) , Olomouc, Luhačovice
|
Posted: Wed 25.3.2009 21:33 Post subject: Amway...a nákupo po internetu.. |
|
|
máte s Amway nějakou zkušenost?Teď jsem dostala nabídku,abych se stala členem a vydělávala si,ale odmítla jsem to už jen kvůli tomu,jak mi ta holka vykládala dvě hodiny,jak je to úžasné,že budu mít spousty peněz apod. |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Wed 25.3.2009 21:43 Post subject: |
|
|
amway nebrat... pyramida... a predrazeny vyrobky k tomu... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Wed 25.3.2009 22:53 Post subject: |
|
|
Debilové _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 25.3.2009 23:12 Post subject: |
|
|
Ono kdybys do toho šla tak tvým hlavním úkolem bude nabízet ty výrobky dalším lidem. Někde se říká, že na podobném principu fungují i Avon a Oriflame, ale rozhodně jsem mezi nima nezažila takové "fanatiky". U nás holky taky rozdávají katalogy, koukneš se, vybereš, nevybereš, tvoje věc, nikdy do mě žádná nic nehustila. Ale v Amway pořádají semináře, dávají členům různé kazety, brožury a tak, kde se "učí" jak to nabízet ostatním lidem. Velká podobnost se sektou-třeba Jehovisti. Další podobnost vidím v tom "nováčkovském fanatismu"-viz ta holka. Vím o čem mluvím, když jsem se poprvé setkala s náboženstvím (u nás také považováno za sektářské) tak jsem si tím prošla-každýmu jsem vykládala jak je to fajn atd. Teď si své názory na víru nechávám víceméně pro sebe a zajímám se i o jiné východní a přírodní směry-prostě mám svůj způsob víry. A navíc lidi, kteří do mě něco hustí jsou mi celkově nesympatičtí-jednou jsem ve vlaku potkala takovou milou paní, daly jsme se do řeči, pak jsme se dostaly k zdravému životnímu stylu a najednou vytáhla z kabelky Amway výrobky, takže mi bylo jasné, která bije. Prostě bych se jim obloukem vyhla. Ale jak říkám, pro někoho to možná přilepšení na penězích je a vyhovuje mu to. |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Wed 25.3.2009 23:14 Post subject: |
|
|
Jenomže Avon a Oriflame je normální. Spousta ženských tu kosmetiku používá a většina "Avon lady" to nedělá pro výdělek ale proto že se v tý kosmetice rády patlaj a hrabou
No nemám k tomu slov, kdo na Amway naletí je prostě blbej. Nevyděláš si nic a budeš mít doma jen krámy za který zaplatíš ty jim. _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 25.3.2009 23:16 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 26.3.2009 8:04 Post subject: |
|
|
tak to jsem ráda,že jsem se k nim teda nepřidala,ono slyšet argumenty,tak to aspoň zkus,za to nic nedáš,jeď s náma na seminář,stojí to jen 300 a jiné semináře stojí třeba 5000 a tak... |
|
Back to top |
|
|
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
Posted: Thu 26.3.2009 8:09 Post subject: |
|
|
Vždyť pak musíš dát myslím 5000Kč za tu "počáteční krabici", kde je pár vybranejch výrobků a ty si je můžeš vyzkoušet, prodat, apod. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 26.3.2009 8:25 Post subject: |
|
|
my studenti jen 2700Kč,to je přeci výhodné,tak nekup to |
|
Back to top |
|
|
Alshwarya kytky 8, meta: 21650
|
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Thu 26.3.2009 11:40 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Thu 26.3.2009 11:54 Post subject: |
|
|
Amway do čech myslím přinesla Šárka Grossová a uplně to vychvalovala jak je to vynikající... měla jsem taky příležitost to dělat, taky se mně snatžil do toho někdo utáhnout ale já tyhle věci fakt ignoruju...je to všechno totální blbost a ve finále zaplatíš víc než si vyděláš a nebudeš mít z toho vůbec nic..protože ty věci by sis za normálních okolností nekoupila...
avon je já ho dělala tři roky a taky ne kvůli prachům, ale kvůli kosmetice, hezkým nyny dárečkům, věcičkám, kámoškám...
pro mně je také alarmující když někdo neustále o něčem vychvaluje slovy ÚŽASNÉ,NEJLEPŠÍ, NEJVÍCE SI VYDĚLÁŠ, NIC LEPŠÍHO NENÍ a pokud tyhle hlášky aplikuje téměř do každé věty. představuji si prostě že těma hláškama zastírá zkrátka pravý význam
nehledě na to že tam nějaká pasta na zuby stojí asi 500ne?
to je stejný jako s těma vysavačema za 50tisíc _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
Posted: Fri 27.3.2009 13:49 Post subject: |
|
|
Velveta wrote: | V létě mi takhle píše kamarádka, že má pro mě super kšeft, že zajdem na kafe a že aspoň pokecáme. Ptám se, zda to není Amway. "Neboj, bude se ti to líbit, tohle je super kšeft". | Tak presne stejnou zkusenost mam taky. Je to uz par let zpet, zavolal mi byvaly spoluzak, ze sme se dlouho nevideli a ze bysme mohli zajit na pivo. Bylo mi divny, ze jde na pokec v obleku a ze s nim jde jeste nejaka cizi baba. Pak vytahli slozky a uz to zacli hustit. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 1 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|