|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Dreamgirl kytky 4, meta: 2550
|
Posted: Sat 8.11.2008 14:30 Post subject: Egypt |
|
|
Myslím, že na aortě nejsem jediná kdo miluje tuto zemi . Byli jste tam? V jakém středisku? Kde se Vám nejvíc líbilo? A co hotely, je nějaký který byste doporučili ostatním nebo naopak? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 8.11.2008 14:46 Post subject: |
|
|
V Egyptě jsem byla 3x .. jednou v Tabě, a 2x v Hurgadě. Každé z těchto středisek má něco do sebe.. v Tabě je to klid a hory všude kolem, v Hurgadě je to centrum a různý kavárničky. Ještě by mě lákal Sharm el sheik .
V Hurgadě jsme byli v hotelu Sunrise Mamlouk Palace, byl to úplně nový hotel a krásný!! Všem bych ho určitě doporučila, milý personál a úžasné jídlo, jediný mínus jsou letadla, který vám denně létají nad hlavou
A ještě v hotelu King Tut, byli jsme tam před 3 lety, v tu dobu byl hotel parádní..čistej, jídlo super, nádherná pláž. Ale minulý rok, jsme se tam jeli podívat, protože jsme v hotelu měli přátele.. a byli jsme naprosto otřeseni, hotel byl neuklizený a pláž strašná.
V Tabě v Sonesta Beach resort a celkem se nám tam líbilo. Pláž byla krásná, ale hotelový komplex celkem malý .
|
|
Back to top |
|
|
Tevi. kytky 8, meta: 19650
|
Posted: Sat 8.11.2008 14:50 Post subject: |
|
|
Podívat se do Egypta je můj sen, tak snad se mi někdy splní . _________________
* Žena nepotřebuje toho, kdo nepotřebuje ji.** |
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Sat 8.11.2008 15:07 Post subject: |
|
|
ja zas nechapem preco su podla vas take uzasne hotely (alebo ze sa chvalite tym v akych hoteloch v egypte ste boli..z tych miest aj tak moc neuvidite).. hej dovolenka je dovolenka, ale osobne si myslim, ze kto ide do hotela, nema ziadnu sancu spoznat tu krajinu naozaj..
hovorim z vlastnych skusenosti a urcite mi daju mnohi za pravu |
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Sat 8.11.2008 15:07 Post subject: |
|
|
kebyze aspon napisete ako bolo na pyramidach alebo v udoli kralov atd |
|
Back to top |
|
|
Snowy pocketful of sunshine
|
Posted: Sat 8.11.2008 15:08 Post subject: |
|
|
Sun, to si myslim taky _________________ ▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 8.11.2008 15:14 Post subject: |
|
|
Nemyslela jsem to nijak špatně . Já bych třeba ocenila názory od lidí z aorty, jsou to důvěryhodnější názory než třeba od cizích lidí z recenzí atd. Každopádně se nechci chlubit, o tom to vůbec neni Je to téma všeobecné.. můžete psát o čemkoliv - třeba i o údolí králů a pyramidách.
Pyramidy jsou můj sen, musí to být něco neuvěřitelnýho.. Ještě jsem tam nebyla. |
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
Posted: Sat 8.11.2008 15:38 Post subject: |
|
|
Z Egypta jsem letos absolvovala Tabu a dospela jsem k zaveru ze nikdy vic. Ted nemyslim Egypt, ale tenhle typ dovolene, kde je nekolik hotelovych komplexu naskladanych podel plaze + par obchodu pro turisty a siroko daleko nikde nic, pripadala jsem si jak pod glassturcem jak rikala babi, v nejake izolovane bubline. Valeni se na plazi jako jedina napln dovolene me fakt netesila a jakykoliv vylet obnasel nekolikahodinove sezeni v busu a potom rychly prulet stylem "vlevo vidite - vpravo vidite." Brr. Ale presto bych chtela jeste videt ty pyramidy a tak, takze to zkusim priste vymyslet jinak, treba takovou plavbu po Nilu bych si dala rict.
No a potom ti Arabove, omg, to bylo nad moje sily _________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Linda Evangelista kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Sat 8.11.2008 15:47 Post subject: |
|
|
Moje šéfka jezdí do Egypta - hlavně na Hurgadu - každý rok. Jezdí do těch šílených hotelových komplexů. Pro ní je to ideálka, spoustu programů pro děti. Já bych se na takový dovolený asi zbláznila. Nesnáším dovolené typu hotel, pláž, bary... Ráda cestuju a poznávám kultury těch zemí kam jedu. Takže tohle fakt nee. Ale jinak mě Egypt docela láká, hlavně pyramidy... |
|
Back to top |
|
|
pam kytky 7, meta: 12650
|
Posted: Sat 8.11.2008 15:53 Post subject: |
|
|
....
Last edited by pam on Tue 23.12.2008 19:58; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 8.11.2008 16:03 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ ▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
|
|
Back to top |
|
|
jannie SMALL CRIME
|
Posted: Sat 8.11.2008 16:05 Post subject: |
|
|
Rhiannon wrote: | Z Egypta jsem letos absolvovala Tabu a dospela jsem k zaveru ze nikdy vic. Ted nemyslim Egypt, ale tenhle typ dovolene, kde je nekolik hotelovych komplexu naskladanych podel plaze + par obchodu pro turisty a siroko daleko nikde nic, pripadala jsem si jak pod glassturcem jak rikala babi, v nejake izolovane bubline. Valeni se na plazi jako jedina napln dovolene me fakt netesila a jakykoliv vylet obnasel nekolikahodinove sezeni v busu a potom rychly prulet stylem "vlevo vidite - vpravo vidite." Brr. Ale presto bych chtela jeste videt ty pyramidy a tak, takze to zkusim priste vymyslet jinak, treba takovou plavbu po Nilu bych si dala rict.
No a potom ti Arabove, omg, to bylo nad moje sily |
Hihi az se ti zasteskne po Egypte, tak dej vedet, ja bych tam jela hned!!! |
|
Back to top |
|
|
pam kytky 7, meta: 12650
|
Posted: Sat 8.11.2008 16:08 Post subject: |
|
|
...
Last edited by pam on Thu 10.11.2011 20:22; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
Posted: Sat 8.11.2008 16:11 Post subject: |
|
|
Snowy, jasne, Jeruzalem stal za to, i Petra, ale po pravde bych radsi tu Kahiru bez cestovky, jak rikas
byla jsem v Three Corners El Wekala. _________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Next
|
Page 1 of 9
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|