View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
coko kytky 1, meta: 300
|
Posted: Thu 26.7.2007 8:40 Post subject: Flamenco |
|
|
Tančíte někdo jako já?? _________________ |
|
Back to top |
|
|
Nereide kytky 2, meta: 500
|
Posted: Wed 1.8.2007 14:01 Post subject: |
|
|
Já teda netacuju, ale dávno jsem našla nějaký taneční stránky, kde byly kurzy flamenca, moc mě to zaujalo, ale bohužel opět mimo moje město, takže mám smůlu... _________________ Tak ty chceš umřít? A co já, lásko, a co já? Mám trčet na tomhle světě, který bez tebe je zpustlejší než chlív? |
|
Back to top |
|
|
Zarzamora kytky 2, meta: 500
|
Posted: Sun 31.8.2008 21:53 Post subject: |
|
|
coko: kde tančíš? uvažuji o tom, že začnu... nejraději bych u La Chiri, ale nevím, zda to vyjde... TAké uvažuji o studiu Estrella... Znáš? _________________ Odešel jsem do lesů. Chci aby můj život smysl měl.
Žít naplno a vysát život až na samou dřeň.
Souhlasím.
A zničit vše, co živé není.
Až budu umírat, nechci poznat, že jsem nežil. |
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Mon 1.9.2008 11:28 Post subject: |
|
|
Zarzamora - ve studiu Estrella budu tancit i ja:) Je to vyborny, tanecnice je vynikajici a cele je to moc prijemne. Navic je to levnejsi nez jine kurzy. Muzu jen doporucit. _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 1.9.2008 22:43 Post subject: |
|
|
Villete: ty asi nebudeš začátečnice, což? _________________ Odešel jsem do lesů. Chci aby můj život smysl měl.
Souhlasím.
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Mon 1.9.2008 22:46 Post subject: |
|
|
Nn tancila jsem nekolik let, ale ted jsem mela docela dlouhou prestavku, tak si davam mirne pokrocile. Ve ctvrtek ten kurz Sevillanas. Ale jestli budes chodit na ty ctvrtecni zacatecniky, tak se tam v 18.15 budem potkavat A urcite bych ti to doporucila, je to skvele:)! _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 1.9.2008 23:07 Post subject: |
|
|
Villete: výborně Tak díky moc za tip. Tančila jsi i u někoho jiného? _________________ Odešel jsem do lesů. Chci aby můj život smysl měl.
Souhlasím.
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Tue 2.9.2008 7:53 Post subject: |
|
|
Jj tancila jsem u Jany Drdacke ve studiu Zambra, to je kousek od Miraku a IPaku:) _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 2.9.2008 20:20 Post subject: |
|
|
A jaké je srovnání dvou Jan? (pokud se nepletu...) _________________ Odešel jsem do lesů. Chci aby můj život smysl měl.
Souhlasím.
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Wed 3.9.2008 8:14 Post subject: |
|
|
No vzhledem k tomu, ze Zambru jsem opustila a jdu do Estrelly, tak je jasne, ze mne vic vyhovuje Jana Karfusova:) Ale ja znam obe osobne, znala jsem je jeste nez jsem zacla tancit, takze mi nejak nejde pres pusu je srovnavat. Doporucuju Estrellu jednoznacne. Ale jde i o to, jak ti bude vyhovovat cas tech lekci atd:) _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 16.9.2008 12:39 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Odešel jsem do lesů. Chci aby můj život smysl měl.
Souhlasím.
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Sat 20.9.2008 19:37 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 20.9.2008 19:39 Post subject: |
|
|
Přesně tak, flamenco jsem ještě nedělala, takže už se strašně těšim
Ještě tak sehnat botky... Máš flamencový botky? Z Flamenkinu? _________________ Odešel jsem do lesů. Chci aby můj život smysl měl.
Souhlasím.
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Sat 20.9.2008 19:51 Post subject: |
|
|
Ja je mam ze Spanelska, ale ve Flamenkinu jsou taky objednane ze spanelska, stoji za to. Neni to nejlevnejsi, ale v nicem jinem se v podstate poradne tancit neda. Asi budes ze zacatku tancovat v normalnich botach, ze? Kdyz si pak koupis ty prave, tak to bude o 300% lepsi:) _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 20.9.2008 22:36 Post subject: |
|
|
Podle toho v jakých "normálních botách" se dá tančit flamenco. Obávám se, že žádné normální boty, které by k tomu byly vhodné nevlastním. _________________ Odešel jsem do lesů. Chci aby můj život smysl měl.
Souhlasím.
|
Back to top |
|
|
|