Lindo, jj je to tak. Ono je to tak u hodne receptu a ja si vybiram vetsinou ten susenkovy zaklad - je jednodussi a obecne mi i vic chutna. Nesnasim delani test
Sladky je to hodne, coz ja ovsem kvituju. Podle me maji byt sladke dezerty sladke, ja jako znama konzerva nejsem moc fanda tech zdravych zakusku, ktere vubec neplni tu svoji puvodni "funkci" a vlastne mi vubec nechutnaji
kdyz si chci dat dortik, tak at je sladoucky...
Jinak muj "recept", anebo proste to, jak jsem to delala minule ja
1. "korpus" - v mem pripade teda susenkovy zaklad s maslem. Ja jsem pouzila karamelove Lotusky, ale to pak ve spojeni s tim karamelem bylo uz dost silne, ted mozna vezmu obyc bebecka. Kazdopadne doporucuju dat jen zmekle maslo, ne rozpustene. Myslim, ze to tu nedavno resila Geike. Ja prave dala rozpustene a ne uplne dokonale se mi to spojilo.
Takze jsem rozdrtila susenky, pridala maslo, narvala to do formy a dala jsem do lednice ztuhnout.
2. Karamel - jde udelat, koupit, anebo pouzit karamelove salko. Ja si buhviproc oblibila to salko
Dam ho na dve hodiny do vrouci vody, celou dobu to musi byt uplne ponorene, jinak to muze explodovat. Pak necham vychladnout a potru tim ten korpus.
3. Nakrajet banany - cca dva nebo tri - a vylozit je na ten karamel.
4. Svrchni vrstva - ja pouzila klasickou slehacku (myslim, ze dve) - jak rikam, nemam rada setreni na tech sladkych vecech u dezertu
vyslehat a nahoru jsem to posypala kakaem. Urcite by slo pouzit i cokoli jineho - zakysana, mascarpone...
A ta kombinace chuti je podle me proste bozi
Nekdo tam dava treba jeste vrstu cokolady, ale to je podle me uz uplne zbytecne. Tohle nema byt coko dezert.