View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Anouck kytky 3, meta: 1450
|
Posted: Fri 4.7.2008 8:48 Post subject: Padání vlasů |
|
|
Ahoj holky,potrebovala bych poradit,co delat s padanim vlasu.Nejedna se o par vlasu anvic,ale o silne vypadavani.Jestli mate zkusenosti s nejakymi pripravky,zatim mame osvedceny pripravek od Vichy,ale uvitam dalsi tipy.Dekuju |
|
Back to top |
|
|
Hyenečka kytky 8, konec
|
Posted: Fri 4.7.2008 8:54 Post subject: |
|
|
Já mam čas od času zvýšený vypadávání vlasů, kdysi jsem z toho měla těžkou hlavu, ale vždycky se to zase spravilo. Mívám to po zimě a po některejch barvách na vlasy. Může to bejt i z nervů. Kdysi jsem si koupila nějaký tablety pro posílení vlasů, ale už nevim název. V lékárnách toho je spousty. Pak jsem si v lékárně ještě koupila nějakej šampon proti vypadávání, hormonální. Ani nevim, jestli mi to pomohlo, spíš jsem si zvykla, že mi takhle na jaře a k létu padaj víc a neřešim to.. |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Fri 4.7.2008 9:00 Post subject: |
|
|
Já bych zašla na kožní, mamka s tím měla velký problémy a tam jí napsali nějaký tabletky a šapmon a pomohlo |
|
Back to top |
|
|
Anouck kytky 3, meta: 1450
|
Posted: Fri 4.7.2008 9:00 Post subject: |
|
|
Jenze padaji moji mamce a uz nejakou dobu a to docela hodne,takove to na jare a na pozdim maji asi vsichni,ale tohle je vice.
terinas a kam v Brne sla? |
|
Back to top |
|
|
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Fri 4.7.2008 10:44 Post subject: |
|
|
Já kdysi kvuli tomu chodila na kožní a stříkali mi do vlasů nějakej zmraženej dusík. Pomohlo to, zajdi si na kožní.
Mě padají vlasy když jsem dlouhodobě ve velkým stresu. _________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Fri 4.7.2008 10:48 Post subject: |
|
|
Pár lidí tu chválilo kapse Fitoval |
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Fri 4.7.2008 11:23 Post subject: |
|
|
Bezkonkurencni je Revalid, ale chce to brat minimalne dva mesice. |
|
Back to top |
|
|
*jiva* kytky 6, meta: 9050
|
Posted: Fri 4.7.2008 12:23 Post subject: |
|
|
mojí mámě pomohl tento šampon a k tomu lotion Subrina. Dají se koupit v některých kadeřnictvích a asi i lékárnách (i přes internet) a nejsou drahé. Jsou dobré i na oslabené nebo jemné vlasy, vlasy pak vypadají hustější a jsou zpevněné. |
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Fri 4.7.2008 13:06 Post subject: |
|
|
Mne vypadalo strasne moc vlasu po porodu kvuli hormonalnim zmenam. NEvim kolik je mamince, ale nemuze to byt treba projev menopauzy nebo tak neco? Ja bych s tim sla k doktorovi, udelaji krevni a hormonalni obraz a podle toho urci moznou pricinu. |
|
Back to top |
|
|
mariposa kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Fri 4.7.2008 14:44 Post subject: |
|
|
Mně teď tak dvě umytí taky nějak padají vlasy. Nic extremniho ale neni to moc příjemny pocit. Já sem si tak před 14 dny říkala, že bych chtěla řídké vlasy a tak se mi to asi plní _________________ věřím |
|
Back to top |
|
|
Adelka Guest
|
Posted: Fri 4.7.2008 16:00 Post subject: |
|
|
Mně padaly vlasy po nemoci, bylo jich fakt hodně. Prášky sice zaberou,ale až za nějaký ten měsíc. Jinak teda já pila čaje na vlasy, koupíš je v lékárně a piju je i teď, skoro denně, jako prevenci . Ale jediný, co mi v té době pomohlo hned, bylo je ostříhat. Taky se mi do toho nechtělo, zkrátila sem je sice jen o 5 cm, ale i tak si ty vlasy uleví |
|
Back to top |
|
|
lula kytky 1, meta: 50
|
Posted: Fri 4.7.2008 20:58 Post subject: |
|
|
hm, to trapi par rokov aj mna
a u lekara len: ziaden stres, spavat, jest vyvazene, nenosit vrkoc a podobne... co z toho, ze aj ked to dodrziavam, ziaden efekt?
podla neho to pada na jesen kvoli obnove na zimu, v zime zo zimy, na jar kvoli obnove po zime, v lete z tepla... ale ako
vyskusala som tabletky:
Revalid (aj sampon) - nic a skor horsie, Quinoral - nic a stavy na zvracanie kazde rano, Inneov - nic, Anacaps (sampon aj vodicka) - pomohlo raz, druha kura uz nie
nejake dalsie vodicky...
kazde som brala poctivo min. 3 mesiace, medzi tym rozostupy, aby si tie chemie neliezli do kapusty...
a u nas nie je z to, zohnat nejakeho dermatologa |
|
Back to top |
|
|
Nikolaos Agent Provocateur
|
Posted: Sun 6.7.2008 19:27 Post subject: |
|
|
terrynka wrote: | Bezkonkurencni je Revalid, ale chce to brat minimalne dva mesice. |
jj Revalid je dobrý a k tomu si kúp šampón aj balzám plus snaž sa upraviť stravu, menej stresov, nefarbiť vlasy.. to sú rady ktoré by mali pomôcť vybrať si z toho môžeš samozrejme len to čo ti vyhovuje. Mne teda padajú dosť myslím, že to bude z dlhodobého užívania liekov ale farbím si ich naďalej ale sa o ne aspoň dobre starám myslím, že okolie si to nevšimlo ale ja to cítim, že ich mám redšie a po umývaní vlasov mi ostane pekné kôpka vlasov vo vani
ešte ma teda napadá aj rybací olej ten tiež spevňuje vlasy a nechty. Nechty mi spevnil teda fest , a masáž korienkov vlasov_________________ Vykašli se na to zlato, Ty nemůžeš za to, že mi je, tak jak mi je, nejsi to Ty, je to jen chemie. |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Sun 6.7.2008 19:49 Post subject: |
|
|
zašla bych k doktorovi na injekce + bych si koupila vitaminy proti vypadávání vlasů (např. "Hair" ) + bych si dávala pozor na jídlo.
Tahle kombinace by měla zabrat 100%tně. _________________ Bye
|
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Sun 6.7.2008 21:08 Post subject: |
|
|
Ja jsem chodivala po nemoci, kdy mi padaly fakt brutalne, na injekce obden, myslim, ze to bylo B12 nebo neco takoveho. Obden vcelicka do zadku a pomohlo to:) |
|
Back to top |
|
|
|