|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
che kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Sun 15.6.2008 0:59 Post subject: AORTA BOJUJE S DEPKOU!!! 3 |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
melly :-)
|
Posted: Sun 15.6.2008 7:48 Post subject: |
|
|
Je mi uplne priserne Vsetko je zle, vsetko.
Strasne som sa pohadala s I. otcom, je teraz urazeny a ci ho to prejde do svadby je velmi otazne. Uz som nevydrzala tie ich neskutocne poziadavky, dirigovanie a ked nieco poviem ci povie I. tak "to je jedno" alebo na "preco to chcete tak?" povie "lebo" Uz nemozem vystat ako pre nich nic neznamenam, moj nazor nema ziadnu cenu,nic na mne nevedia ocenit. Toto uz bola proste posledna kvapka, ale v zlom, strasne zlom case. Navyse, ja ich mam rada a strasne sa tym trapim, ale POTREBUJEM HRANICE, svoje, nase. Tak strasne som sa snazila im zapacit, aby ma mali radi, cele roky, tak moc sa snazila, aby bola svadba krasna, a teraz je vsetko uplne na hovno. _________________ www.melly.sk
Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte
www.facebook.com/pekne.citanie |
|
Back to top |
|
|
violetka kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Sun 15.6.2008 7:54 Post subject: |
|
|
To je mi moc líto, melly. A co tvůj přítel, ten se nesnažil rodičům nějak domluvit, aby vám tolik nemluvili do života, nebo aby se snažili být na tebe aspoň trochu milí?
Myslím, že svému synovi svatbu nepokazí, tohle se dá dohromady. A ber to tak, že o tobě si můžou myslet co chtějí, bereš si I. a ne jeho rodiče. Samozřejmě ta situace je těžší, než kdyby tě měli rádi. Ale když někdo nechce tak nechce. Ale mohli by se aspoň trochu překonávat a nedávat ti to tolik najevo, už protože prostě do rodiny patřit budeš a na nich to nezáleží. Zkusila bych to pořešit s přítelem, toho by přece mohli brát vážně, nebo ne? |
|
Back to top |
|
|
mucka kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Sun 15.6.2008 8:18 Post subject: |
|
|
Melly některým lidem se bohužel nezavděčíš, někdy to opravdu nemá cenu, i když je to nefér. Soustřeď se na Vás, uvidíš, že by si to nenechali ujít a že je to přejde. Zkus si promluvit s přítelem, možná to od něj vezmou lépe, přesto všechno se k nim chovej slušně, ale nezapomeňte, že je to hlavně Vaše svatba. |
|
Back to top |
|
|
melly :-)
|
Posted: Sun 15.6.2008 8:34 Post subject: |
|
|
Lenze oni ma maju radi, takym podivnym sposobom. Len ma absolutne neberu vazne. A to je na tom mozno aj to problematicke, lebo keby ma nemali radi, priatel za mna bojuje. Ale takto ma radi maju a on nechape ako je pre mna ponizujuce ako so mnou jednaju, ako si ma necenia a nerespektuju moje hranice. Navyse priatela nerespektuju podobnym sposobom, preto od nich odisiel. Na druhej strane ja vsak na to ovela viac zvyknuty a nevadi mu to az tak, ale mna to vyslovene nici _________________ www.melly.sk
Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte
www.facebook.com/pekne.citanie |
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Sun 15.6.2008 9:03 Post subject: |
|
|
To je mi lito, melly. Na te hadce se urcite podepsal i predsvatebni stres, ale do svatby ho to urcite prejde, uvidis. Kvuli cemu to vlastne vzniklo?
Na me to pusobi tak, ze je nutne, aby vas prestali brat jako male deti. Neco jim dokazovat je asi zbytecne, musi na to prijit sami.
Kazdopadne si nenech zkazit svatbu, jak pise mucka je to hlavne o Vas dvou. |
|
Back to top |
|
|
kika kytky 8, meta: 25650
|
Posted: Sun 15.6.2008 9:04 Post subject: |
|
|
Geike a Crazy děkuju..nesmím na to myslet..kdybych ho nepotkala, tak je to v pohodě, ale jakmile jsem ho uviděla, tak se mi to vrátilo..sakra..ale bude dobře..vím to..jen bych potřebovala asi vysvobodit |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Sun 15.6.2008 9:37 Post subject: |
|
|
melly, tak to zkus brát trochu s rezervou, oni prostě takoví jsou a asi budou Já bych jim ty kecy asi s úsměvem odkývala a stejně si to udělala podle sebe. Hlavně jim nesmíte ve všem ustupovat, to je nejhorší. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Sun 15.6.2008 9:55 Post subject: |
|
|
Geike wrote: | když se člověk rozejde v takové té čerstvé fázi zamilování, je to nejhorší podle mě... |
S tim nesouhlasim, myslim si pravy opak.
Nicmene Kiko, vydrz to, prejde to.
Takovy vul za trapeni nestoji... |
|
Back to top |
|
|
Bibi kytky 7, meta: 16650
|
Posted: Sun 15.6.2008 11:03 Post subject: |
|
|
Melly, do svatby bude ok, nejpozději na obřadu změkne jak rohlík v kafi Chci napsat to, co Choco, asi tam bude mít roli i předsvatební stres... a co nastávající, zastane se tě? |
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
|
Back to top |
|
|
kika kytky 8, meta: 25650
|
Posted: Sun 15.6.2008 11:40 Post subject: |
|
|
Dneska jsem konečně smazala i ty fotky, co jsem měla uložený..tak teď už to snad opravdu vymažu úplně.. |
|
Back to top |
|
|
Cantarella kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Sun 15.6.2008 13:00 Post subject: |
|
|
kika wrote: | Dneska jsem konečně smazala i ty fotky, co jsem měla uložený..tak teď už to snad opravdu vymažu úplně.. |
Já taky mažu...nezvratně. Nakonec jsem mu všechny ty věci opravdu vrátila, včetně dopisů i fotky, co jsem nosila v peněžence...a možná je to špatně, ale já ho chci ze svýho života fakt dostat co nejdál.
Dneska jsme se potkali u toho mýho souseda a fakt jsem se na místě zvedla a šla pryč.
Tak snad to nějak půjde. Žije se mi dobře, ale občas to na mě strašně padne...včera, když tu byl pro ty věci, tak jsem pak koukala z okna a viděla jsem, že na něj ta jeho nová čeká v autě...fakt jsou 24 hodin denně a to bolelo opravdu moc, protože prostě vidím, jak s ní žije do puntíku stejně jako kdysi se mnou...
No, ořvala jsem to hrozně. Ale to jsou fakt jen slabý chvilky, jinak se držím _________________ Chcípni Rimmere!
Už se stalo.
OPAKOVAT!! |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Sun 15.6.2008 13:14 Post subject: |
|
|
Cantarella wrote: | Nakonec jsem mu všechny ty věci opravdu vrátila, včetně dopisů i fotky, co jsem nosila v peněžence...a možná je to špatně, ale já ho chci ze svýho života fakt dostat co nejdál. | Já nemyslím, že je to špatně. Tady asi není žádný dobře nebo špatně, prostě to tak cítíš. Ale taky si nemyslím, že je úplně pravda ta druhá část věty. Spíš mi přijde, že bys to chtěla chtít._________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Cantarella kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Sun 15.6.2008 13:27 Post subject: |
|
|
Lenore wrote: | Cantarella wrote: | Nakonec jsem mu všechny ty věci opravdu vrátila, včetně dopisů i fotky, co jsem nosila v peněžence...a možná je to špatně, ale já ho chci ze svýho života fakt dostat co nejdál. | Já nemyslím, že je to špatně. Tady asi není žádný dobře nebo špatně, prostě to tak cítíš. Ale taky si nemyslím, že je úplně pravda ta druhá část věty. Spíš mi přijde, že bys to chtěla chtít. |
Jo, to máš asi pravdu ...a jsem pro to ochotná udělat fakt hodně věcí, včetně tohohle. No, nesetkalo se to moc s úspěchem (kupodivu ), ale já už na něj fakt kašlu.
Úplně nejradši bych byla, kdyby někam tak na rok odjel, abych o něm vůbec nemusela slýchat nebo ho potkávat.
Ale zase léto si zase zkazit nenechám. Jedeme bohužel na stejný akce, ale věřím, že festy jsou dost velký na to, aby se sobě dva lidi mohli vyhnout.
Akorát je demence, jak máme ty společný kamarády , mrzí mě to za ně._________________ Chcípni Rimmere!
Už se stalo.
OPAKOVAT!! |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3 ... 675, 676, 677 Next
|
Page 1 of 677
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|