|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hope Válenka Domácí
|
Posted: Mon 26.5.2008 19:25 Post subject: Dovolená ve dvou |
|
|
Chci se inspirovat.. nikdy jsem dovolenou ve dvou v podstatě nezažila..Takže mě zajímá všechno, kam jezdíte, kde jste byli, co tam děláte, čím se bavíte a tak, ocenim tipy a rady..Radši bych ČR, ale klidně může být i moře finančně to v podstatě vyjde na stejno..
Pište cokoliv...
Jsem zvyklá trávit dovolenou na chlupě (ne na mojí) a podle období, jezdit na kole nebo lyžovat, pařit s kámošema.. Přítel rozhodl, že na chalupě bude trávit jenom půlku dovolený..takže musíme něco vymyslet.. Vytasila jsem se se sportovním pobytem, ale neprošlo.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
Posted: Mon 26.5.2008 20:10 Post subject: |
|
|
já bych jela na dovolenou ve dvou někam k moři...přes den se koupat nebo jezdit na výlety, večer chodit na pizzu a na vínko někde do baru na pláži... a v noci se koupat na adama nikdy jsem to nezažila, ale musí to být super...
a jestli jste aktivnější, že vás nebaví sedm dní válení u moře, tak bych jela někam, kde se toho dá hodně podnikat, třeba my byli s našima loni na Korsice a kromě koupání se na přeplněných plážích se tam dají dělat úžasné výlety do hor, nebo do města večer...to samé bude určitě i v Řecku nebo v Egyptě nebo i v Chorvatsku, v podstatě kdekoliv se toho dá spousta vymyslet aby to nebyla nuda... |
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Mon 26.5.2008 20:22 Post subject: |
|
|
My byli takhle autem v severní Itálii, pod stanem. Dobrý to bylo
Přes den moře, večer pizza a procházky. Nebyli jsme vázaní na konkrétní ubytování, takže jsme vystřídali dva kempy ve dvou různých městech, jeden den jsme si udělali výlet do Slovinska a Chorvatska, v Rakousku jsme se taky podívali, kde jsme chtěli... Byla to fakt pohoda. Trochu jsem se bála těch kempů, po zkušenostech z Česka, ale byly fakt komfortní. A jak se říká, že na severu je hnusné moře, tak buď už to není pravda, nebo jsme měli štěstí, ale moře bylo fakt pěkné a pláže široké, písečné. No idylka prostě _________________ Když si člověk postaví dům, vždycky zpozoruje, že se při tom naučil něčemu, co měl rozhodně znát, než začal stavět. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Mon 26.5.2008 20:48 Post subject: |
|
|
no, už vidim jak jedem felinou do itálie _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Mykéna kytky 7, meta: 14650
|
Posted: Mon 26.5.2008 20:51 Post subject: |
|
|
A co hory? Já nevim, jestli na to jste, někoho třeba lézt do kopce nebaví... Ale třeba v Jeseníkách nebo někde na Slovensku... |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Mon 26.5.2008 20:53 Post subject: |
|
|
Jo, hory jsou fajn. Taky mi přijde, že to lidi dost sblíží, když spolu umírají vyčerpáním a pak ta extáze na vrcholu
Ale taky záleží, na jak dlouho byste chtěli jet. Já osobně teda po třech týdnech dostávám značnou ponorku. Ale stejně je to hezký. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Mon 26.5.2008 20:54 Post subject: |
|
|
no jak na tom jsme, já jsem hyperaktivní a rozhodně nevydržim 2 hodiny ležet na pláži.. a přítel tam naopak vydrží klidně dva dny..
řekněme, že to nakonec rozhodnou finance (takže vyhraje on) _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Mon 26.5.2008 21:25 Post subject: |
|
|
tak já zažila dovolenou v 16ti s mým ex přítelem, to jsme byli asi na 8dnů v Itálii, kousek od benátek, bylo to fajn, ale nuda a ponorka ... a příšerný moře - opravdu hodně hrozný. A výlet do Benátek byl nezapomanutelně strašnej Bylo ten den asi 35ve stínu a na tý gondole to bylo obzvlášť super, navíc sme neměli pití.
lepší jsou podle mě pár denní zájezdy, třeba někam do hor, nebo do nějakýho města, jezdit tam na výlety, chodit na procházky, dobře se najíst, ... takhle jsme byli loni v brně a ve varech a bylo to super, vůbec sme se nenudili, bylo to po 3-4dnech, takže ponorka taky nenastala.
hned bych někam jela .... _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Mon 26.5.2008 21:34 Post subject: |
|
|
Ja bych jela do Tater Teda s klukem k mori .. nevim no.
Fakt ty hory jsou uzasny. Alespon myslim. Ja si tam mam, co rict i s matkou. |
|
Back to top |
|
|
pecička *Discipline, Drive, Determination*
|
Posted: Mon 26.5.2008 21:37 Post subject: |
|
|
tak my s pritelem byli loni v Italii na deset dni, ponorka zadna. skvele jsme si uzili. strasne nas to dalo dokupy. Rano jsme vstali, dali si dobrou snidani, sli k mori pak na obed odpoledne jsme vetsinou byli jen u bazenu. Vecer se sli projit po meste, na zmrzku, na veceri. Jezdili jsme na vylety, bylo to strasne fajn.
l
Rok predtim jsme byli tyden na chate. Nevyslo nam pocasi tak se bohuzel nedalo nic moc delat. Ale kdyz prestalo prset, hned jsme vyrazili na kolech, zajeli na bazen, projit se do mesta, skanzenu apod. Ale vetsinu casu bohuzel prselo, tak jsme se valeli v posteli, jedli, koukali na filmy a milovali se.. taky to rozhodne nebylo marny
Jinak jsme v lete treba na jednu noc jeli do kempu nekde k vode, vecer jsme ugrilovali maso, udelali si hezkej den, krasnou noc ve stanu kde jsme nemohli kvuli alergii dychat, koupali jsme se v rybniku apod. : ) |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Mon 26.5.2008 21:39 Post subject: |
|
|
tak já nevim, hor mám po krk.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Mon 26.5.2008 21:39 Post subject: |
|
|
hele alu jaky nevim, ja mela jednu dovcu s chlapem a ouzem a nestezuju si _________________
dog is god backwards
Qualität kommt von Qual.
Arretez de prendre les cons pour les gens.
"Wer ständig glücklich sein möchte, muss sich oft verändern." (Konfuzius)
|
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Mon 26.5.2008 21:42 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Mon 26.5.2008 21:43 Post subject: |
|
|
když on si jako představoval, že ho týden bude stát 5 tisíc, že jo..Já bych klidně byla u nich na chalupě, jenže tam se nečekaně nastěhovali babička s dědou asi tak na 4 měsíce..Mě fakt jebne..
Když jako já bych si chtěla užít nějaký pohodlí..když užm to znamená ubytování aspoň s WC, moc náročná zase nejsem.. jsem spíš zvyklá na stany než na hotely..
Ale jako k moři felinou nejedu, do autobusu už mě nikdo nedostane, takže jedině na kole.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Mon 26.5.2008 21:46 Post subject: |
|
|
alunka no a akorat je fakt ze tam bylo pres den sileny vedro.....takze se dalo...pit ouzo akorat az vecer to byla tak jedina vada
hope a chces s nim nekam vubec jet ? me prijde ze mas z toho bobky _________________
dog is god backwards
Qualität kommt von Qual.
Arretez de prendre les cons pour les gens.
"Wer ständig glücklich sein möchte, muss sich oft verändern." (Konfuzius)
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4, 5 Next
|
Page 1 of 5
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|