|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ypsilonka Guest
|
Posted: Tue 10.7.2007 10:17 Post subject: ztloustnutí po alkoholu?je to možné? |
|
|
měla jsem blbé období tak jsem asi měsíc v kuse neustále chlastala.nejčastěji pivo a rumy s colou a zpozorovala jsem že jsem přibrala o 6 kg. přitom jsem jedla jako vždycky, moc jsem nezpozorovala že bych jedla víc než obvykle.
je možné že jsem právě ty kila nabrala nekonečným chlastáním?co myslíte? |
|
Back to top |
|
|
violetka kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Tue 10.7.2007 10:20 Post subject: |
|
|
Nevím, jestli celých 6 kg je jen z chlastu, ale pravdou je, že po alhokolu se tloustne. Tuším, že právě pivo není zrovna ideální. A cola už vůbec ne, byť míchaná s něčím. Nevím, kolik jsi toho vypila, ale určitě to může mít svůj podíl. |
|
Back to top |
|
|
Guest
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Tue 10.7.2007 10:34 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Fri 24.8.2007 19:26; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Tue 10.7.2007 10:55 Post subject: |
|
|
Po pivu se tloustne jako blázen, protože je 1) samo o sobě dost kalorické, 2) zvyšuje chuť k jídlu (to dělá alkohol obecně), 3) většinou se ho vypije celkem dost, takže se roztáhne žaludek a o to větší má pak člověk hlad.
Tvrdý chlast je jeden velký cukr A ta cola do toho... Vůbec se nedivím, žes z toho přibrala. |
|
Back to top |
|
|
NIKO-- Guest
|
Posted: Tue 10.7.2007 10:59 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Tue 10.7.2007 11:01 Post subject: |
|
|
to je jasne ze sa tloustne a ako... ja pijem aktivne asi 6 rokov, prve roky som dokonca chudla, ptz som furt niekde lietala, na druhy den mi bolo zle, takze som nic jedla, lenze casom som presla na pitie k jedlu, po jedle, pitie doma, co som potom nikde nevytancovala a proste to vidim ze trebars si dam po jedle pivo a este mam na nieco chut
pivo zvysuje chut do jedla maximalne, takisto ako iny akolhol nie nadarmo sa alkohol podava ako aperitiv- prave aby ti podporil chut do jedla..
takze myslim ze to s tym suvisi urcite, ze si pribrala.. je to taky kolotoc, das ai alkohol, po nom noeco zjes ...tvrdy alkohol su prazdne kalorie jak dabel a v kombinacii sso sladkymi vodami ani nevravim _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
|
|
Já myslím že spíš 2 litry koly s rumem |
|
Back to top |
|
|
courten kytky 5, meta: 4650
|
|
|
NIKO-- wrote: | Anonymous wrote: | violetka wrote: | Nevím, jestli celých 6 kg je jen z chlastu, ale pravdou je, že po alhokolu se tloustne. Tuším, že právě pivo není zrovna ideální. A cola už vůbec ne, byť míchaná s něčím. Nevím, kolik jsi toho vypila, ale určitě to může mít svůj podíl. |
právě že dost, denně tak dvoulitrovku rumu s colou a pár piváků |
to chceš povedať, že si denne vypila 2litre rumu a pár pív to nie je možné veď to by ťa zabilo |
já bych to spíš viděla, že to myslela - flaška rumu a zbytek cola, vzdyt psala, že rum s colou _________________ Ona je rebel
kouří na zastávce
jí to chutná
v týhle válce
a její vnitřní orgány
tolerují její rebelství.
|
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
|
Back to top |
|
|
Corey @ng3
|
Posted: Tue 10.7.2007 11:02 Post subject: |
|
|
NIKO-- vic než zákon ....ja sice ypsilonka nejsu,...ale ver že tohle možný je:-..jako vypit to...jak po tom nekdo muže ztlousstnout ale nechapu...páč já mám krom te koly skoro stejnje režim a spiš to šlo dolů.. _________________ lepší shořet než vyhasnout.. |
|
Back to top |
|
|
mucka kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Tue 10.7.2007 11:03 Post subject: |
|
|
Já netloustnu, protože je mi pak druhý den špatně a nic nejím Ale ne, to víš že tloustne, navíc ta cola, to ty calorie naskáčou.... schválně zkus projet nějaké tabulky na netu, kolik který alkohol má a budeš se divit, jako nedávno my Říká se že nejmenším zlem je slabý střik. |
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
|
Back to top |
|
|
Nikolaos Agent Provocateur
|
Posted: Tue 10.7.2007 11:08 Post subject: |
|
|
courten wrote: | NIKO-- wrote: | Anonymous wrote: | violetka wrote: | Nevím, jestli celých 6 kg je jen z chlastu, ale pravdou je, že po alhokolu se tloustne. Tuším, že právě pivo není zrovna ideální. A cola už vůbec ne, byť míchaná s něčím. Nevím, kolik jsi toho vypila, ale určitě to může mít svůj podíl. |
právě že dost, denně tak dvoulitrovku rumu s colou a pár piváků |
to chceš povedať, že si denne vypila 2litre rumu a pár pív to nie je možné veď to by ťa zabilo |
já bych to spíš viděla, že to myslela - flaška rumu a zbytek cola, vzdyt psala, že rum s colou |
ale napísala to tak ako by vypila dva litre rumu. No to by ma zabilo teda a rum milujem _________________ Vykašli se na to zlato, Ty nemůžeš za to, že mi je, tak jak mi je, nejsi to Ty, je to jen chemie. |
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Zdraví |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 1 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|