sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
Jaký máte vztah k lidem?
Goto page 1, 2, 3, 4, 5  Next

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Jana
kytky 5, meta: 4650
kytky 5, meta: 4650

PostPosted: Thu 8.5.2008 15:42    Post subject: Jaký máte vztah k lidem? Reply with quote

..

Last edited by Jana on Fri 23.5.2008 0:11; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message  
Ruth A.
sort of mental masturbation

PostPosted: Thu 8.5.2008 15:46    Post subject: Reply with quote

já jsem starý misantrop Sad
Back to top
waxeipahdeth
kytky 8, konec
kytky 8, konec

PostPosted: Thu 8.5.2008 15:50    Post subject: Reply with quote

Já mám některý lidi (hlavně kamarády-ale většinou kluky teda, k holkám takovou důvěru nemám) strašně ráda. Nedělá mi problém si někoho oblíbit, ale musí to být hodnej člověk. Člověk se kterým je sranda, je inteligentní, dá se s ním pokecat a věřit mu a vědět, že by druhým neublížil. Naštěstí takové kamarády mám Love Na druhou stranu umím bejt i pěkně nesnášenlivá zvlášť na mě ten člověk (většinou jsou to holky) působí namyšleně, diriguje ostatní nebo je arogantní či vypatlaný. Ale nedávám to moc najevo (jako nepřetvařuju se, ale prostě je nevyhledávám)...nebo spíš dokud to jde...párkrát se mi stalo, že už jsem to nevydržela a pěkně na takového člověka vyjela.
Celkově mám jako kamarády radši kluky. Mám několik kamarádů, který mám FAKT ŠÍLENĚ RÁDA a nic víc v tom vůbec není Razz K holkám jsem nedůvěřivější a mnohdy mi přijdou i nespolehlivé nebo že mě využívají a to mi někdy přijde i u mých nej kamarádek, který znám spoustu let. Ale možná mám prostě smůlu anebo je to moje chyba : )
Ale cizí lidi nesnáším, zvlášť když jdu nakupovat do velkýho obchodu nebo když jdu po ulici a oni do mě vrážejí jako bych byla neviditelná anebo když blbě čumí, že kouřím, když zdržují ve frontě...to bych je střílela Embarassed Laughing
Back to top
Alshwarya
kytky 8, meta: 21650
kytky 8, meta: 21650

PostPosted: Thu 8.5.2008 16:00    Post subject: Reply with quote

Jak ke kterejm lidem. Hodně se to liší. Zpravidla pokud se oni ke mně chovaj hezky, já k nim taky. Pokud mě někdo naštve, dám mu to zodně důrazně najevo. Sem dost čitelná, neumím nedat najevo, co cejtím, je to hned poznat....když mně něco vadí, když se mně něco líbí atd. I cizímu člověku, pokud je třeba, dám najevo, co si myslím. At´ už úsměvem, úšklebkem, zvednutejma očima, udiveným pohledem.....¨
Jo, taky mě štve, a to hodně, když někdo jde jak buran porstředkem a ani malinko se neuhne, to se minimálně naštvaně kouknu, ale určitě bych neřekla, že cizí lidi nesnáším Shocked
Back to top
pam
kytky 7, meta: 12650
kytky 7, meta: 12650

PostPosted: Thu 8.5.2008 16:01    Post subject: Reply with quote

...

Last edited by pam on Sat 13.6.2009 19:52; edited 1 time in total
Back to top
Shannon
where no man has gone before

PostPosted: Thu 8.5.2008 16:03    Post subject: Reply with quote

Shocked teď jsem na to zrovna myslela... že mi víc záleží na lidech v africe než lidech ve vlaku.
a k sousedům špatný, spousta z nich dělá rámus, v noci, ve zkouškovém, jen tak... celkově vztah k lidem nic moc.

(ale kamarády nějaké mám... a záleží mi na nich. ale je jich vcelku jen několik)

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI.
Back to top
maxmiliana
kytky 8, konec
kytky 8, konec

PostPosted: Thu 8.5.2008 16:06    Post subject: Reply with quote

nemáte právo číst tento příspěvek
Back to top
Rhiannon
Mrs. Bunny

PostPosted: Thu 8.5.2008 16:09    Post subject: Reply with quote

ja lidi rada nemam. Myslim ze hodne je to tou profesi Laughing ale misantrop jsem taky, jak vysitej. Misty se lidi dokonce i stitim Laughing . Na druhou stranu jsou takovi, ktery bych branila vlastnim telem a pro kamarady bych se rozkrajela, pokud vim, ze oni by pro me udelali totez.
maxmiliana
kytky 8, konec
kytky 8, konec

PostPosted: Thu 8.5.2008 16:11    Post subject: Reply with quote

nemáte právo číst tento příspěvek
Back to top
Merykara
point of no return

PostPosted: Thu 8.5.2008 16:14    Post subject: Reply with quote

je nekolik malo lidi, ktere snesu. ostatnim se snazim obloukem vyhybat; je to vyhodne pro obe strany Mr. Green (ale teda obcasne slunickovosti shannon nedosahuju, na to se lidi moc bojim, vzdycky jsem byla otloukanek Laughing - u babicky me hazeli po hlave do sudu za 10 korun Laughing)
Ester
kytky 7, meta: 12150
kytky 7, meta: 12150

PostPosted: Thu 8.5.2008 16:16    Post subject: Reply with quote

K lidem mám hrozně pozitivní vztah, primárně u všech očekávám, že budou hodní a čestní (jsem naivka Laughing ) a když nejsou, většinou mě to překvapí a zklame. To nic nemění na tom, že pořád dokola hledám v každém to nejlepší.
Shannon

PostPosted: Thu 8.5.2008 16:18    Post subject: Reply with quote

upřesnění - je mi líto lidí, kteří trpí, ráda si občas popovídám s někým zajímavým ve vlaku, ale že bych byla obecně nadšená z hromadných dopravních prostředků, to fakt ne Bojik většina lidí mě něčím štve (hlasitě puštěná mp3, nacpaná tramvaj, mluva se slovní zásobou přecpanou skotem a mnohem horšími výrazy, žáci zdejší ZŠ odhazující odpadky cestou do školy, a fakt asi ne nevědomky). a většinu kamarádek vidím ráda, ale vcelku nemám problém s tím, že během semestru třeba dvakrát. (ale výjimka potvrzuje pravidlo Mr. Green )
mít kamarády mi moc nejde Laughing

Back to top
Suny
..........................

PostPosted: Thu 8.5.2008 16:20    Post subject: Reply with quote

tak mně lidi nevadí, až na nějaký skupinky (feťáky, cikány apod) ... těm se vyhýbám, protože bych se s nima velmi nerada dostala do konfliktu.

a s lidma, co žijí v mém okolí nemám problém - např. sousedi. Jsou fajn, se všema si říkám ahoj a vím, že kdyby byl problém,hned pomůžou. Což už několikrát dokázali.

no a kamarádi, tak těch opravdových mám pár, ale vím, že jim můžu věřit a že by mě nenechali ve štychu. Je to tak 6 lidí, přičemž jedna holka a jeden kluk jsou pro mě asi ti nejbližší lidi a především on je člověk, kterýmu můžu napsat kdykoliv a on pomůže. A taky je to člověk, který mě dokáže rozesmát během chvilky. Když mi je nejhůř, vím, že v jeho přítomnosti to ze mě na chvíli opadne. Bohužel mám ze sebe občas pocit, že on toho pro mě dělá víc, než já pro něho.

a pak mám kupu známých, lidi, který ráda jednou za čas vidím, ale neřekla bych jim nic osobního a nemusím je vidět každý týden, možná ani měsíc Smile Jsou to prostě lidi, co do mýho života patří, ale nemám k nim důvěru ani vztah takový, že bych se kvůli nim rozkrájela.

Pak mám několik lidí, co mě nemůžiu vystát a ty ignoruju a myslím si svý Mr. Green

Ještě pak mám skupinku "spolužáci" ... ty z gymplu beru jako známý a nebo mě absolutně nezajímají, mám tam mezi nima akorát dvě velmi dobrý kamarádka, a spolužáci teď z VŠ jsou fajn, strašně moc fajn a s nějakýma už mám vztah docela pěkný ... ale určitě to zatím nejsou lidi, kterým bych se chtěla nějak vehementně svěřovat. Ale jsem strašně ráda, že jsem je poznala a myslím si, že časem by se ten vztah mohl ještě posunout.

If you want to make God laugh, tell him about your plans.

-Woody Allen-
Back to top
melly
:-)

PostPosted: Thu 8.5.2008 16:25    Post subject: Reply with quote

No ja sa ludi dost bojim. Na verejnosti zvycajne chytam paniku, ked sa ku mne niekto prilis priblizi napr. v mhd. Neznasam pokrytecke pusinky na lice a rozne fyzicke kontaktovanie s inymi ako starostlivo vybratymi jedincami Embarassed
Na druhej strane,svojej skupinke kamaratov som oddana, mam ich rada a trufam si povedat, ze som celkom dobra kamaratka a da sa na mna spolahnut. Zriedkavo sa mi stava z nevysvetlitelnych dovodov, ze si dost oblubim niekoho, s kym sa takmer vobec nepoznam. Myslik
Vo vseobecnosti asi tak ze cudzich ludi ee, blizkych Love

Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte Smile
www.facebook.com/pekne.citanie
Back to top
Shannon

PostPosted: Thu 8.5.2008 16:41    Post subject: Reply with quote

Merykara wrote:
ale teda obcasne slunickovosti shannon nedosahuju

shannon se zamýšlí nad tím, jestli to je či není myšleno "sluníčkovost" jako sluníčkovost, nebo sluníčkovost jako Bicovnik
Laughing

btw., melly mi to připomněla, jsem ve skutečnosti mírně fyzicko-kontaktní (objímací ad) člověk, ale poznat to dávám jen malému okruhu lidí (a plyšáků) Mr. Green

Back to top
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3, 4, 5  Next
Page 1 of 5

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum