View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 23.9.2008 14:20 Post subject: Aromaterapie |
|
|
Věříte že vám vůně pomáhá?
Pociťujete například po tom co zapálíte aromalampu změnu nálady? Vaše zkušenosti s aromaterapií.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 23.9.2008 14:24 Post subject: |
|
|
já mám takovou úchylku, na podzim a v zimě zapaluju svíčky, aromalampy a vonný svíčky a tak..mám doma asi 20 druhů olejíčků a podle toho kterej mi ten den zrovna voní (ano mění se to) tak ten si naleju do lampičky a někdy mě to i uklidní.. nebo je přidávám do dětskýho olejíčku kterým se masírujeme a tak.. ale stejně minejvíc pomáhá přirizená vůně přítele a černej boss _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
Posted: Tue 23.9.2008 14:34 Post subject: |
|
|
Ja tiež dosť často používam rôzne aromatické oleje, hlavne v zime, keď sa skoro stmieva a na parapete mi krásne svieti sviečka ...
Najradšej mám všetky tie vianočné vône s jablkom a škoricou, zbožňujem tú vôňu.. Naopak, čo mi moc nesadne, je citrus.. z toho ma vždy rozbolí hlava, neviem prečo...
Ale táto téma mi pripomenula, že si musím zaobstarať nové vône . Strašne mám rada prevoňaný byt... _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
|
Linda Evangelista kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Tue 23.9.2008 14:36 Post subject: |
|
|
Já olejíčky miluju. Nejvíc asi levanduli, na tu jsem zatížená. Půlka tělový kosmetiky je s levandulí. Ta vůně mě fakt uklidňuje, je to relax. taky jsem měla jednou meduňku s citronem a to bylo taky fajn. Mám doma asi 8 různých olejíčků. Aromalampa u mě doma hoří skoro pořád. Doufám že jednou nevyhořím, taky se mi stalo že jsem jí nechala hořet a odešla. Jenže když tam dochází ta voda tak to začne prskat, musela jsem vymalovat. |
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Tue 23.9.2008 14:49 Post subject: |
|
|
no mne raz kvapol olej do sviecky a vzbkla mi cela lampa.. ja milujem vonu cierne hrozno, vanilku, kokos a obcas aj matu..v zime skoricu, proste nieco co vonia, musim mat v izbe.
vonne tycinky mam rada tiez, hlavne kokos a santalove drevo, ale priatelovi to smrdi..) a este milujem tuto vonnu sviecku, vacsina sviecok, ktore som mala nevonali vobec...ale tato vonia uzasne a naozaj silno
_________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
Bibi kytky 7, meta: 16650
|
Posted: Tue 23.9.2008 14:54 Post subject: |
|
|
naprosto neuvěřitelně mi voní toto
ještě to nemám doma, ale v práci jsem to pořád očuchávala a myslím, že neodolám |
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Tue 23.9.2008 15:46 Post subject: |
|
|
tak je to příjemný, ale moje nejoblíbenější aromaterapie jsou parfémy (těžký, sladký a kořeněný ) |
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
Posted: Tue 23.9.2008 21:02 Post subject: |
|
|
Bubli presne tú sviečku som kúpila cez víkend a úplne nádherne vonia . Zatiaľ najlepšie zo všetkých Brise _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
|
anika kytky 4, meta: 3750
Joined: 06 Jan 2007 Posts: 3658 Location: mezi nebem a zemí
|
Posted: Tue 23.9.2008 21:43 Post subject: |
|
|
Na účinky vůně věřím hodně. A jsem na vůně hodně citlivá. Používám jen přírodní, ze syntetických mi je hodně zle. Miluji levanduli. Když jsem přetažená nebo se nemůžu dát do pohody, tak levandule z Locitanne, Body shopu nebo Salus. Nemůžu vůbec různé umělé svíčky a osvěžovače, z toho mi je hrozně zle a bolí mě hlava. _________________ „Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
— Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Tue 23.9.2008 21:48 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 23.9.2008 22:09 Post subject: |
|
|
já nenávidim vanilku a ty těžký sladký vůně, miluju citrusy a trávy a jasmín, ten je z erotický kolekce olejíčků a vůbec erotická kolekce je úžasná.. a pak mám taky kolekci 3 mořských vůní..z nichž nejraději máme caribik, kvůli pirátům, žejo, protože my si často hrajeme na piráty..
Já mám vůbec ráda svěží a pánské vůně..taky se vonim unisexem že..
ale mám rád vůni tvý kůže.. a vůbec nejůepší aromaterapie je když se jí můžu i dotknout _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
indulona kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Wed 24.9.2008 16:04 Post subject: |
|
|
Když se mi nechce učit, sem líná a unavená, tak si zapálím aromalampičku s nějakým ctirusovým olejíčkem, teď zrovna mám grapefruit. A opravdu mi to pomůže, povzbudí mě to a už nemám takovou nechuť do učení. |
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
|
Back to top |
|
|
indulona kytky 6, meta: 7450
|
|
Back to top |
|
|
synapse
Joined: 16 Jan 2007 Posts: 2695 Location: země Pána Koblih a jeho tupých voličů
|
Posted: Wed 24.9.2008 16:24 Post subject: |
|
|
indulona wrote: | Když se mi nechce učit, sem líná a unavená, tak si zapálím aromalampičku s nějakým ctirusovým olejíčkem, teď zrovna mám grapefruit. A opravdu mi to pomůže, povzbudí mě to a už nemám takovou nechuť do učení. |
tak to je vtipný, na mě grep působí přesně opačně- uklidňující, ztlumující...možná je to tím, že jsem o tom četla článek, že grep má antidepresivní a sedativní účinky a v nějaké věznici v cizině prý podávají pravidelně grepy vězňům, což má prokázané účinky na útlum jejich agresivity , a prostě jsem si to vtloukla do hlavy
A teď zrovna mám ještě olejíček od Salusu, Květinový ráj, tu bych nejradši vypila, je tak moooc slaďounká, mňáááám (navzdory názvu je v ní hodně cítit meloun)_________________ MIAOW! |
|
Back to top |
|
|
|