|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
indulona kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Sat 29.3.2008 19:13 Post subject: Bary, cluby, hospody... |
|
|
Téma o všem, co se týká bar, clubům hospod, atd.
Impuls k založení tohoto tématu je především ten, že budu slavit narozeniny, chci to udělat někde venku, a vůbec nevim kde
Proto bych Vás ráda požádala o radu (Pražský). Mělo by to být něco, kde není moc zakouřeno, ceny jsou v průměru, dají se tam zarezervovat místa, aby se tam lidi slyšeli a aby se tam dalo něco dělat (hrát šipky, kulečník, tancovat, cokoliv...)
Díky moc za rady
Až mi doradíte, bavte se o čem chcete... |
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Sat 29.3.2008 21:22 Post subject: |
|
|
já bych si rozhodně narozeniny chtěla oslavit s pár lidma někde komorně, na chatě nebo tak, a rozhodně ne někde v Clubu ( ) promiň ale club mě pobavil. slovo klub už neexistuje?
ale nejsem ani pražská, ani ti nijak neporadím, tak sorry. _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Sat 29.3.2008 21:29 Post subject: |
|
|
podla mna v clube ta to vyjde dost draho viac sa fakt oplati prenajat si chatu, nakupit zasoby pitia, jedla a tam mozete robti co chcete, spievat, tancovat , vystrahjat, ist si lahnut ked vam nebude dobre... _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Sat 29.3.2008 21:31 Post subject: |
|
|
indul - atmosphere v centru... prekvapive nizke ceny, myslim, ze jsem tam videla fotbalek a sipky, ale za to nerucim... a maji super ventilaci, nebylo tam zahuleno...
www.atmoska.cz _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
celita kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Sat 29.3.2008 21:33 Post subject: |
|
|
kamarad mel rozlucku U skokana a bylo to tam fajn _________________ Jakmile jednou letíš, je pozdě přemýšlet, jestli to byl dobrý nápad, nebo ne. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 29.3.2008 21:43 Post subject: |
|
|
Já bych moc ráda někde na chatě, jenže žádnou nemáme A ze známejch má chatu přítel kamarádky, ale k němu nemůžu tahat pro něj cizí lidi a pak další kamarádka, jenže ti jí ted přestavují. To je vše, nemám se kde upíchnout a tak musim někam ven
celit, nemáš nějaké fotky? Na webu je nemají, ráda bych viděla, jak to tam vypadá.
Last edited by indulona on Sat 29.3.2008 21:54; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Sat 29.3.2008 21:52 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Mon 5.5.2008 12:15; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Sat 29.3.2008 21:52 Post subject: |
|
|
co vystěhovat rodiče na jeden večer ven? ale ne ty tvoje, spíš některý cizí a zařídit to, aby se to slavilo u nich _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 29.3.2008 21:56 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Sat 29.3.2008 22:05 Post subject: |
|
|
za c) party doma u sebe nikdy nedělej=)
a kolik vás bude indul? _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 29.3.2008 22:06 Post subject: |
|
|
Zatím vůbec nevim, ale tak přes 10 určitě, asi kolem 15. |
|
Back to top |
|
|
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
Posted: Sat 29.3.2008 22:31 Post subject: |
|
|
bublinka111 wrote: | podla mna v clube ta to vyjde dost draho viac sa fakt oplati prenajat si chatu, nakupit zasoby pitia, jedla a tam mozete robti co chcete, spievat, tancovat , vystrahjat, ist si lahnut ked vam nebude dobre... |
chata že by byla levnější než pozvat si lidi někde do klubu? to teda určitě ne, pokud nepředpokládáš že budeš všechny celý večer zvát, což nikdo něčeká, spíš všichni budou zvát tebe =) co já mám zkušenost tak oslavy na chatách nebo doma jsou mnohem dražší, pracnější a je s nima i víc starostí...i když bývají nejlepší, to je pravda |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sat 29.3.2008 23:24 Post subject: |
|
|
Napadl mě akorát kamenný dvůr, bowling na písnici, ted jsem ale koukala, že jim nějak nefungujou stránky.. ceny nejsou zrovna studentský, ale je tam zastřešená zahrádka, mají super jídlo, grilovaný speciality, mužeš si i objednat žranici, bowling nepatří k nejdražším, podle hodiny a dne samozřejmě..teda pukud to musí být nezakouřený prostředí. jinak mě napadá továrna (tam na rezervaci volej) http://www.virtualtravel.cz/bowling-v-tovarne.html
La mirage _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour
|
Page 1 of 1
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|