|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Guest
|
Posted: Tue 18.3.2008 17:50 Post subject: Guestovo sokujici oznameni a navazujici debata o pratelstvi |
|
|
Vracím se k bývalému Už dávno jsem nevěřila, že se to ještě stane, ale asi začnu věřit na zázraky Chápu, že mi to neschválíte, ale on fakt není tak příšerný jak si tady myslíte A strašně se teď snaží a asi pojedem v létě do Anglie sbírat jahody E....
oddeleno z Oznameni vsem z aorty |
|
Back to top |
|
|
Nefertite. Guest
|
Posted: Tue 18.3.2008 18:01 Post subject: |
|
|
ne, neschvaluju to, myslim si ze je to ta nejvetsi kravina cos mohla udelat, ale je to tvuj zivot a vsechny ty vylevy tady k tomu asi smerovaly (at si rikas co chces) takze jsem to tak nejak cekala.. ale uprimne, neverim ze se lidi meni.. hodne stesti |
|
Back to top |
|
|
Guest
|
Posted: Tue 18.3.2008 18:07 Post subject: |
|
|
V tom případě by se nemohl změnit nikdo a já třeba jsem se změnila hodně, myslím. Ale to je jedno, přesto díky |
|
Back to top |
|
|
Rose Madder kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Tue 18.3.2008 18:15 Post subject: |
|
|
Sama víš nejlíp, co děláš. Tak hodně štěstí! A jak proběhl rozchod? _________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Back to top |
|
|
Guest
|
Posted: Wed 19.3.2008 8:52 Post subject: |
|
|
Rose-Nakonec nijak, zůstala jsem s ním : ) Já se prostě nemůžu rozhodnout. Bývalého asi pořád ještě miluju, každopádně to je 1 ze 2 lidí, které jsem kdy DOOPRAVDY milovoala (ten druhý člověk bohužel není přítel ) a vím, že on mě taky, ale s přítelem je mi většinu času dobře, nemá dluhy a byl by to skvělý chlap do života. Akorát, že už s ním nemám ani chuť na sex a chtěla bych ho spíš jako kamaráda, ale nedokážu to rozseknout. Každopádně s bývalým se teď stýkat nebudu, dokud se nerozmyslím. Ale rozumově vyhrává přítel a asi to tak i zůstane. |
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Wed 19.3.2008 9:36 Post subject: |
|
|
Bože E. s přítelem se rozejdi, protože si to zaslouží (to co tu neustále předvádíš, to je fakt do nebe volající) a na ex se vykašli taky, najdi si někoho nového a nebo se na ty vztahy raději vykašli úplně, jelikož pochybuju, že ty budeš vůbec s někým a někdy v životě šťastná, pokud se sama nedáš dokupy. _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
Guest
|
Posted: Wed 19.3.2008 9:49 Post subject: |
|
|
Co tu předvádím? A jsem v pohodě, do kupy jsem se dala už dávno Jinak bych chtěla požádat někoho z moderátorů ať tyhle moje příspěvky smaže, měla jsem to napsat jinam Díky. |
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Wed 19.3.2008 10:09 Post subject: |
|
|
Jsi s jedním a neustále myslíš na jiného, v posteli se ohmatáváš se spolužákem, nebo co to bylo zač. Samé psychořeči o škrábání zápěstí, na mě prostě působíš nejnevyrovnaněji z celého boardu. Místo abys to řešila nějak s přítelem, tak to tady vyguestováváš a hledáš nějaké okliky... _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
Guest
|
Posted: Wed 19.3.2008 10:12 Post subject: |
|
|
Jj, tak sorry za "vyguestovávání" a doufám, že to někdo smaže. Už to tu řešit nebudu, stejně si to musím vyřešit sama.
Psychořeči o škrábání mám jen když je mi fakt blbě, ale nedělám to už
Ale nač se obhajovat před někým cizím z nějakého fóra, že jo... |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
|
Back to top |
|
|
Guest
|
Posted: Wed 19.3.2008 10:16 Post subject: |
|
|
Psala jsem obhajovat
To mám jako odejít z aorty? No, vím, že jsem tady "velmi oblíbená", ale začínat jidne se mi nechce. |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Wed 19.3.2008 10:17 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Sun 8.6.2008 13:51; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Wed 19.3.2008 10:23 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Guest
|
Posted: Wed 19.3.2008 10:24 Post subject: |
|
|
No, já se s ním nerozejdu a pokud jo tak půjdu do Templu, aspoň se "vykašlu na ty vztahy úplně" Konec debaty. Nebo si chce někdo ještě přisadit jaká jsem nevyrovnaná nevěrná mrcha? |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Wed 19.3.2008 10:25 Post subject: |
|
|
jestli ses neverna je celkem fuk, to nijak nesoudim, nicmene nevyrovnana ses teda dost |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next
|
Page 1 of 6
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|