|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
smain kytky 4, meta: 2150
|
Posted: Mon 10.3.2008 18:22 Post subject: hele co jsem viděl |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
momodels kytky 2, meta: 350
|
Posted: Mon 10.3.2008 18:41 Post subject: |
|
|
Pekne, u nas uz ich zopar jazdi. Modre vidim casto |
|
Back to top |
|
|
handbrake kytky 4, meta: 2350
|
Posted: Mon 10.3.2008 18:59 Post subject: |
|
|
aj ja sa pridam ulovkom
_________________ Keď Chuck Norris spadne do vody, nie je mokrý, ale voda je Chuck Norris. |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
mihals Porsche 996 GT2
|
Posted: Wed 19.3.2008 1:35 Post subject: |
|
|
tyhle 4 ulovky, ktery se mi za posledni dobu moc libi
BMW M3 ACS3
Lotus Esprit V8
Mitsubishi EVO VIII FQ-300 RalliArt
TVR Tuscan
_________________ |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Night Driver Fade to black...
|
Posted: Wed 19.3.2008 19:35 Post subject: |
|
|
Mihals Rekl bych, ze ta M3 se jen tvari jako AC, ale fotky dobry _________________ D.S. listener, motor oil absorber, delivery Master, (much) petrol user, in M-B vomiter, oversteer for fun/understeer for looking like an idiot provider, rubbish over-roller, Terracan powerslider, 320d hater, tuzer shooter, Lada glorificator, RWD appreciater, RU lover, Renault Trucks drifter, VW tester, far away & nowhere traveler, Favorit pick-up turunger, human stupidity non-accepter, about consumption neglecter, BM-experiencer, Makov observer, wavy ass enjoyer, circuit blitzer |
|
Back to top |
|
|
mihals Porsche 996 GT2
|
Posted: Thu 20.3.2008 0:05 Post subject: |
|
|
Night Driver - lhal bych, kdybych rekl, ze ma upravy i pod kapotou, to sem nevidel. ale kdyz uz nekdo ma na M3 a Karbonovy opti tuning od AC, pochybuji, ze by mu uz nezbylo na to hlavni
a hlavne: neni to foceny u nas, kde bych tomu veril _________________ |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 20.3.2008 12:08 Post subject: |
|
|
Pokud vim, tak s motorem AC nedelalo nic. Jenom vyfuk byl jejich. Jinak tohle tvrzeni je u me zalozeno hlavne na tom prednim spoileru. Praveze ten se mi nezda byt od AC, jenom nejaka (trochu nedokonala) replika. Zadni spoiler, z toho, co vidim, vypada v poradku, ale ten predni proste...toz muj nazor, kdyz se na to podivam.
Pak taky ty mracitka. Nevim kdo by na to daval. To ale jiste o nicem nevypovida, co se te 'pravosti' tyce. A stejne tak kola (IMO s tou tuning kombinaci, to na tech kolech vypada fakt divne) jsou M3, ale to samozrejme taky o nicem nevypovida, mohl je mit z nakeho duvodu prohozeny. Jen to proste ve me vzbudilo ten dojem, kdyz jsem spatril ten predni spoiler. AC ma z boku dva sroubky a ty "stabiky" jsou natahly vic dopredu - ke konci, jinak to nema moc vyznam. Plus je tam malinky oznaceni AC Schnitzer. A taky, to uz si ale opravdu nejsem jist, je mozne, ze je dvoudilnej.
ed
Tak ted jsem se na to koukal
_________________ D.S. listener, motor oil absorber, delivery Master, (much) petrol user, in M-B vomiter, oversteer for fun/understeer for looking like an idiot provider, rubbish over-roller, Terracan powerslider, 320d hater, tuzer shooter, Lada glorificator, RWD appreciater, RU lover, Renault Trucks drifter, VW tester, far away & nowhere traveler, Favorit pick-up turunger, human stupidity non-accepter, about consumption neglecter, BM-experiencer, Makov observer, wavy ass enjoyer, circuit blitzer |
|
Back to top |
|
|
mihals Porsche 996 GT2
|
Posted: Thu 20.3.2008 13:31 Post subject: |
|
|
tak nevim, ale je videt, ze se v tom preci jen vyznas lip, nez ja
ale karbonovy to vsechno bylo a znacky ACS to taky melo _________________ |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 20.3.2008 20:38 Post subject: |
|
|
A taky se mi to zda byt vysoky na AC. Ale to muze bejt jen tou fotkou. Rikam, hlavne me kopnul do oci ten predni spoiler...jinak by to chtelo videt zive no...okoukat interier, podvozek...a hlavne ten jejich vyfuk bije do oci, kdyz se clovek podiva zespoda. _________________ D.S. listener, motor oil absorber, delivery Master, (much) petrol user, in M-B vomiter, oversteer for fun/understeer for looking like an idiot provider, rubbish over-roller, Terracan powerslider, 320d hater, tuzer shooter, Lada glorificator, RWD appreciater, RU lover, Renault Trucks drifter, VW tester, far away & nowhere traveler, Favorit pick-up turunger, human stupidity non-accepter, about consumption neglecter, BM-experiencer, Makov observer, wavy ass enjoyer, circuit blitzer |
|
Back to top |
|
|
jirka ...
|
Posted: Sun 23.3.2008 17:00 Post subject: |
|
|
_________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
|
handbrake kytky 4, meta: 2350
|
Posted: Sun 23.3.2008 19:05 Post subject: |
|
|
kde su take? aj ja cem _________________ Keď Chuck Norris spadne do vody, nie je mokrý, ale voda je Chuck Norris. |
|
Back to top |
|
|
Balíček OO-{}{}-OO
Joined: 23 Mar 2008 Posts: 75 Location: jak kdy... Plzeň/Teplice
|
Posted: Sun 23.3.2008 19:06 Post subject: |
|
|
_________________ Cesta Vás tam možná zavede, ale Vy jste ten, kdo řídí. BMW. Radost z jízdy
...more than driving |
|
Back to top |
|
|
jirka ...
|
Posted: Sun 23.3.2008 19:49 Post subject: |
|
|
v Grenoblu _________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Auta |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4, 5 Next
|
Page 1 of 5
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|