View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
bublajzna Guest
|
Posted: Wed 27.2.2008 19:27 Post subject: co se dá dělat za škaredých pochmurných dnů ? |
|
|
taakže...potřebovala bych nějak poradit, prostě nějaký dobrý tipy, co se dá dělat s přítelem pokad....oba byty jsou plný rodičů.....je škaredě.....a nepotřebujou se na to hordy peněz.....tahle situace mě totiž fakt trápí....mě se nechce spát u něj doma když je tam mamka ( jsem tam jednou spala a přišlo mi to takový divný)...on nechce spát u nás (protože prý u nás spí často a přijde mu to blbý)..a chtěli bysme být co nejvíc spolu....chtělo by to něco dobrýho, originálního....napadá vás něco ? |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 27.2.2008 19:30 Post subject: |
|
|
tohle téma už jsem tu kdysi zakládala..a řeknu ti to takhle.. nedá se dělat nic.. zevlit s rodičema v bytě, v lepším případě být zavřená s přítelem v pokoji a civět na filmy a nebo hrát debilní hry.. jako třeba hra na pravdu a podobně.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Wed 27.2.2008 20:45 Post subject: |
|
|
no a co děláš s kamarádkama za škaredých pochmurných dní?.. i když na mě jde taky trochu nuda a stereotyp, říkali jsme si, že by to chtělo podniknout neco zajímavého (třeba seskok padákem )
třeba je skvělé si sednout do kavárny (nejlíp prosklené s výhledem na lidi na ulici) a komentovat a odhadovat (dost toho o něm zjištíš), nebo běžte na nejakej společnej sport, třeba tenis a vemte ještě další dvojici apod _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 27.2.2008 20:51 Post subject: |
|
|
třeba tenis, když nemáš prachy je fakt dobrá rada..a zvlášť za špatnýho počasí.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 27.2.2008 20:55 Post subject: |
|
|
cena hodky tenisu v hale vyděleno čtyřmi přece není taková pálka loni jsem takhle byla, už si nepamatuju kolik přesně ale dalo se to. _________________ The only way out is through
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 27.2.2008 21:05 Post subject: |
|
|
Laura wrote: | cena hodky tenisu v hale vyděleno čtyřmi přece není taková pálka loni jsem takhle byla, už si nepamatuju kolik přesně ale dalo se to. |
no nebudem se dohadovat o kravinách, ale když chce jít s přítelem, tak asi nechce být ve čtyřech.._________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 27.2.2008 21:13 Post subject: |
|
|
když jdeš hrát tenis, tak jste většinu času od sebe min 10 metrů - těžko se budete muchlovat, a je větší zábava i s dalším párem, než den co den se spolu jen dva válet u videa.
ale to už je na každým. pro mě za mě si můžou jít jen oni dva zadarmo pinkat třeba o zídku _________________ The only way out is through
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Wed 27.2.2008 21:16 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Fri 28.3.2008 13:17; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Wed 27.2.2008 21:21 Post subject: |
|
|
co takto sauna raz za cas...? _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
Guest
|
Posted: Wed 27.2.2008 21:31 Post subject: |
|
|
no, my jsme spolu denodenně mezi lidma, chodíme spolu totiž do třídy...takže toho času kdy jsme spolu samy není zas tak moc, takže jsem to myslela právě tak, co dělat samy dva.... |
|
Back to top |
|
|
Cantarella kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Wed 27.2.2008 21:32 Post subject: |
|
|
Vysrat se jeden na druhýho, bejt hezky doma, večer si zavolat a sejít se, až bude hezky nebo doma prázdno
Pardon, názor vztahového pesimisty. _________________ Chcípni Rimmere!
Už se stalo.
OPAKOVAT!! |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 27.2.2008 21:33 Post subject: |
|
|
tak to jsem špatně pochopila, tak to mě ale nic moc nenapadá.. _________________ The only way out is through
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 27.2.2008 21:39 Post subject: |
|
|
tak když zrovna neprší, tak třeba couráme po praze..my se většinou válíme u videa, protože v sedm nebo v devět večer se člověku nikam nechce.. nebo chodíme do aquaparku když je tam málo lidí a chováme se jako čerstvě zamilovaný puberťáci..s ex jsem chodila třeba do posilovny..nebo na pinčes..ono to neni zas tak drahý že jo, asi jako tři piva.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Wed 27.2.2008 21:42 Post subject: |
|
|
ja strasne rada jezdim busem/metrem/tramvaji a povidam si. s tramvajenkou pomerne financne nenarocny. _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 27.2.2008 21:44 Post subject: |
|
|
Merykara wrote: | ja strasne rada jezdim busem/metrem/tramvaji a povidam si. s tramvajenkou pomerne financne nenarocny. |
to je trošku důchodcovský hobby ne?_________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|