|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lenka kytky 3, meta: 1750
|
Posted: Wed 6.2.2008 10:59 Post subject: Testováni na zvířatech |
|
|
Jaký na to máte názor???Jste pro anebo jste proti???
Na tadytěch stránkách sem našla kosmetiku která se netestuje a testuje na zvířatech http://www.kralici.cz/pages.asp?f=kosmetika
Jsem dost šokována,jaké významné firmy testují na zvířatech a ještě více jsem šokována že od nich mám výrobky doma.Byla to poslední koupě od těchto firem.
Jsem zásadně proti testování na zvířatech je to zbytečné mučení zvířat která pak umírají ve strašných bolestech |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Wed 6.2.2008 11:20 Post subject: |
|
|
mam stejny nazor a vetsina toho, co pouzivam, je netestovana... u nekterych produktu bohuzel neexistuje netestovana varianta, ktera by fungovala tak, jako ta testovana. treba sampon proti lupum od vichy, ktery je jediny, co mi kdy zabral. jinak se snazim kupovat netestovanou kosmetiku... lavera, jason, logona... a jsem moc rada, ze se tenhle trend siri a uz neni takovy problem ty veci sehnat. sortiment je ted uz uzasne siroky! _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Wed 6.2.2008 11:26 Post subject: |
|
|
Žádná kosmetika neni netestovaná. Všechno muselo bejt někdy testovaný a firmy, který "netestujou", stejně používaj už otestovaný látky a směsi. Sami to nedělaj, ale testuje to za ně dodavatel. Anebo testoval a ted už to tim pásem neni potřeba. No nic. _________________ |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 6.2.2008 11:30 Post subject: |
|
|
ja vim, ze vsechna kosmetika je jednou testovana (ingredience), ale nektery firmy se snazi aspon pouzivat ingredience, ktere jsou uz testovany v minulosti a nevyvijet novy, ktery by se musely testovat znovu...
taky jsem dost proti kosmetice, ktera obsahuje kousky zviratek... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 6.2.2008 11:33 Post subject: |
|
|
Kousky? Takhle bych to nenazývala. To už je trochu extrémistický, zavání to hlásáním fanatickejch vegošů. _________________ |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 6.2.2008 11:37 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 6.2.2008 11:40 Post subject: |
|
|
Lidé o osobě hlásají jak jsou inteligentní,ale myslím že kdyby byli inteligentní tak tohle nedělají. |
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Wed 6.2.2008 11:59 Post subject: |
|
|
no,ja nevim jaky met na to nazor..probirali sme to v zimaku na Etice..byla to opravdu vasniva debata..o tom neni pochyb
ale proste vzdycky bude humannejsi testovat na zviratech ja nevim..ja bych na tyto ucely pouzivala tezke recidivisty a podobne hajzly-sak takovych po svete je...a ne nebohe zviratka..asi tak...to by meli aspon 100% ze to cloveku nic neudela..takto je to furt 50 na 50
videla sem i video a bylo me opravdu zle... zato videt tam cloveka,co trebas zabil..to by me fakt nevadilo _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Wed 6.2.2008 12:03 Post subject: |
|
|
Exi: no to teda jo..ale kdyz je nekdo vrah,ide sedet a este tam ma pohodicku...ale to je fakt humanni
je to enom muj pocit nebo je dnesni svet postaveny na hlavu? _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Wed 6.2.2008 12:18 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Sat 7.6.2008 10:00; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Wed 6.2.2008 13:18 Post subject: |
|
|
Loth: ja vim..ale tohle se resi uz x let a porad je to stejne..podle me tohle nikdy neskonci at to lidi budou nebo nebudou kupovat _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Wed 6.2.2008 13:41 Post subject: |
|
|
ted jsem zjistila, že hodně používám testovanou ale jdu se najít co ty další, který jsem tam nezahlédla _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Next
|
Page 1 of 10
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|