View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Bea kytky 1, meta: 300
|
Posted: Mon 4.2.2008 0:01 Post subject: kurie oko:// |
|
|
na chodidle sa mi spravilo kurie oko a neviem si s ním dať rady, viem, že kožná to môže vypáliť dusíkom, ale už som o tom počula nejaké negatívne ohlasy tak netuším nemáte niekto skúsenosť ide ma z toho poraziiť _________________ Nemrač se, že nemáš nic. Máš úsměv, s tím zvládneš víc |
|
Back to top |
|
|
Any kytky 4, meta: 2750
|
Posted: Mon 4.2.2008 0:03 Post subject: |
|
|
V lékárně se tuším na tohle prodávají speciální náplasti. Zeptej se. |
|
Back to top |
|
|
henessy to je vsetko
|
Posted: Mon 4.2.2008 8:55 Post subject: |
|
|
V lekarni na to predavaju naplaste, to je take koliesko niecim napustene, to prelepis leukoplastom a nechas to tam niekolko dni myslim.. ale potom si to musis este noznickami ossetrit alebo niecim takym..popytaj sa v lekarni _________________ mejk sam faking noiz
-----Memento-----
lesik:) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 4.2.2008 12:07 Post subject: |
|
|
náplasť som už skúšala...ale nič moc _________________ Nemrač se, že nemáš nic. Máš úsměv, s tím zvládneš víc |
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Mon 4.2.2008 14:17 Post subject: |
|
|
ja se ho jednou nemohla zbavit, mela jsem dlouho naplasti, pak se odlouplo a za chvilku tam bylo zas, a tak jsem tam ty naplasti nosila tak dlouho nez se to vylouplo uplne cele |
|
Back to top |
|
|
synapse
Joined: 16 Jan 2007 Posts: 2695 Location: země Pána Koblih a jeho tupých voličů
|
Posted: Mon 4.2.2008 15:07 Post subject: |
|
|
mně tekutým dusíkem vypalovali bradavici na palci. Nemám na to moc dobré vzpomínky kromě toho, že to byl pro mě dost nepříjemný pocit a 2 dny jsem na ten palec nemohla došlápnout, než mi sestřihli ten vzniklý "puchýř", se mi navíc udělala úplně na tom samém místě opět bradavice, i když mi doktorka říkala, že po tom dusíku by už nikdy neměla Ale třeba ti to sedne líp... _________________ MIAOW! |
|
Back to top |
|
|
henessy to je vsetko
|
Posted: Mon 4.2.2008 18:25 Post subject: |
|
|
bea tak sa skus popytat v lekarni ci nemaju nato este nejaku vodicku alebo krem, ja poznam okrem vypalovania jedine tie naplaste a mne pomohli _________________ mejk sam faking noiz
-----Memento-----
lesik:) |
|
Back to top |
|
|
cloudy kytky 2, meta: 600
|
Posted: Mon 4.2.2008 18:43 Post subject: |
|
|
ja som si ho bola dat vypalit, sice som dva dni potom krivala, ale zmizlo hned... a zjavilo sa az po 7 rokoch:) |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Mon 4.2.2008 18:45 Post subject: |
|
|
segre se taky udelalo kuri oko.Lepila na to dlouho ty naplasti a nestalo s enic jen ji to bolelo.Tak sla na kozni a tak zjistili ze je to druh bradavice a vyrizli ji to a ma pokoj. _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 4.2.2008 19:06 Post subject: |
|
|
theres a ako dlho sa jej to liečilo po tom čo jej to vyrezali? _________________ Nemrač se, že nemáš nic. Máš úsměv, s tím zvládneš víc |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Mon 4.2.2008 20:16 Post subject: |
|
|
To nevim,ale urcite min jak kdyz to mela rozezrany od tech naplasti. _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
*LEATITIA* kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Fri 8.2.2008 13:52 Post subject: |
|
|
Beo já mám dvě kuří oka, na chodidlech. Nemůžu se toho zbavit, vypálení dusíkem mi vydrželo dva roky, pak se to objevilo znovu, náplasti a mastičky mi nepomohly.. Horší je, že mě to dřív nebolelo, ale teď mě to začalo bolet, takže to asi zajdu znovu vypálit, ať mám alespoň na chvíli zase klid. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 9.2.2008 13:00 Post subject: |
|
|
*LEATITIA* mňa to vypalovanie dusíkom odrádza práve v tom, že každému kto s tým má skúsenosti sa spravilo znova...tak ma napadá jedine to chirurgicky vybrať, prijde mi to teraz ako najlepší spôsob- šmik sem šmik tam a máš po "oku" _________________ Nemrač se, že nemáš nic. Máš úsměv, s tím zvládneš víc |
|
Back to top |
|
|
Snowy pocketful of sunshine
|
|
Back to top |
|
|
Harleyka Keep it real!
|
Posted: Sun 6.1.2013 11:53 Post subject: |
|
|
Snowy, ja som si v lekárni kúpila Kolodium forte a je to super. Smrdí to ako lak na nehty, ale zloženie má také, že to ľudia používajú aj na odstránenie bradavíc. 2x denne (ráno a večer) namažeš v tenkej vrstvičke, ono ti to vytvorí taký biely film a po týždni si spravíš lázeň so soľou, chvíľku vymočíš a potom ti pôjde koža pekne s pemzou odstrániť. Mala som niečo podobné na "prsteníku" na nohe a už je to lepšie _________________ It´s so exhausting.. being this fabulous =) |
|
Back to top |
|
|
|