|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Tue 27.11.2007 12:00 Post subject: rocni prispevek u gynekolozky |
|
|
co se mi ted stalo u gynekolozky, a to je fakt MASAKR
na stojanu u sestricky bylo napsano ze zadaji o zaplaceni rocniho prispevku 200 Kc. tak sjem vytahla srajtofli a zaplatila.
no a vidim jak sestricka vypisuje darovaci smlouvu a oznacuje mne jako darce, ze jsem jim jakoby darovala 200. z toho vyplyva ze se tedy vlastne zadny prispevek platit v podstate nemusi...coz z toho alespon tak chapu
je to normalni? pritom tam nema ani ultrazvuk ani zadne jine pristroje, za ktere by zadali podpurny prispevek...
co si o tom myslite? stalo se to take nekomu?
kamaradka platila prispevek a dali ji paragon a bylo tam napsano normalne jako prispevek za nadstandardni vybaveni.
(omlouvam se za angl. klavesnici bez diakritiky] _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
kika kytky 8, meta: 25650
|
Posted: Tue 27.11.2007 12:09 Post subject: |
|
|
Lady já platím 400,-, ale žádnej paragon nedostávám..jen si to sestřička poznamená do mojí karty..za co to je, nevím.. Ale tuhle jsem si zrovna říkala, že už jsem to asi letos platila a zase to po mě chtěla..ale já jí řekla, že u sebe nemám peníze.. Pže mi to prostě vrtá taky hlavou..Oni tam tomu říkají poplatek.. |
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
Posted: Tue 27.11.2007 12:33 Post subject: |
|
|
Lady moja gynekologička vyberá peniaze len za určité výkony podľa cenníka, ktorý má vyvesený v ordinácií. Napríklad ročný poplatok za "dohľad nad HAK" sa platí 300,- Sk, za vopred dohodnutý termín 100,- Sk a podobne. Má tam tiež fotokópiu od Krajského úradu zdravotníctva,ktorý jej vyberanie týchto poplatkov povoľuje. Veľakrát sa mi stalo, že mi síce sestrička dala príjmový pokladničný doklad, ale ten napríklad nebol očíslovaný, takže sa k nim do účtovníctva ani nemusel dostať... Ale beriem to s rezervou, lebo podľa mňa si týmto spôsobom prilepšuje veľa lekárov... _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Tue 27.11.2007 12:52 Post subject: |
|
|
Já jsem to u bývalého gynekologa taky platila, ale jen jednou - když jsem tam byla poprvé (to jsem byla ještě blbá). Jinak tak by vždycky sešit a kdo "daroval" se zapsal. Já jsme to pak míjela bez povšimnutí.
Taky jsem si u něj kupovala zdrcadla (ty umělohmotné).
Pak jsem šla jinam, přímo do porodnice a tam jsme neplatila nikdy nic.
Ted jsem zase jinde (protože moje gynekoložka má rizikové těhotenství) a tam si platím umělohmotné zrcadlo. Žádný ročník příspěvek, ani dohled jak píše Little (to mi příjde jako fakt hrozné). |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Tue 27.11.2007 12:55 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Wed 13.2.2008 10:56; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 27.11.2007 13:00 Post subject: |
|
|
Theresa ono je to tak, že väčšina normálnych lekárov objednáva na termíny a nechcú za to nič. Lenže moja gynekologička to robí tak, že proste berie ľudí v tom poradí, v akom prišli do čakárne, bez termínov, a keď si u nej teda nedohodneš nejaký konkrétny termín (za ktorý musíš zaplatiť), môžeš v tej čakárni stráviť aj 4 hodiny . Takže ja si radšej tú stovku zaplatím, ale vezme ma vtedy, keď to potrebujem. Neviem, prečo má zavedený tento systém, ale určite by bolo lepšie, keby každého objednávala na konkrétny termín a nikto by nič nemusel platiť. _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
|
|
Back to top |
|
|
BaBetka není svatá, je jen žena
|
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 27.11.2007 13:12 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Wed 13.2.2008 10:56; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 27.11.2007 13:18 Post subject: |
|
|
Tak u nás (teda nie konkrétne u mojej lekárky, ale v nemocnici) sa síce zrkadlá nekupujú, ale každá holka, ktorej robia vnútorne ultrazvuk, si musí priniesť so sebou kondóm, lebo vraj ich v nemocnici nemajú . Je to až tragikomické. Mamina mi už rozprávala pár historiek, napr. ako k nim do lekárne prišla nejaká babička a potrebovala si kúpiť kondóm, aby ju mohla lekárka v nemocnici vyšetriť... _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
|
|
Back to top |
|
|
Cantarella kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Tue 27.11.2007 13:29 Post subject: |
|
|
Já teda neplatila nikdy nic
BTW, a k čemu a na co jsou ta zrcadla, nikdy jsem o tom neslyšela. _________________ Chcípni Rimmere!
Už se stalo.
OPAKOVAT!! |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 27.11.2007 13:31 Post subject: |
|
|
Last edited by Theresa on Wed 13.2.2008 10:55; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Tue 27.11.2007 13:47 Post subject: |
|
|
Já platím asi 200 za rok, ale nikdo mě k tomu nenutí. Jsou v tom nějaké nadstandardní služby, které by se jinak musely platit zvlášť a bylo by to dražší. Sice to (naštěstí) nevyužiju, ale radši si ty 200 zaplatím, navíc jsem tam hodně spokojená, takže proč bych jim nepřispěla. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
*Theuska* Out of order
|
Posted: Tue 27.11.2007 14:04 Post subject: |
|
|
Já neplatím nic. Jen pokud chci, tak za ty umělohmotný zrcadla. Ty jsou lepší, protože jsou jednorázový a navíc nestudí . _________________ ***Člověk nikdy nesmí přestat snít.*** |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Zdraví |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Next
|
Page 1 of 8
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|