View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
la fraise .
|
Posted: Tue 9.1.2007 20:57 Post subject: Práce chůvy/pečovatelky v ČR |
|
|
Chtěla jsem se poptat, protože jsem chtěla vyjet jako au pair a nevyšlo to, děláte někdo "podobnou" práci v ČR (třeba jako brigádu)? U jaké jste agentury? V jakém městě jaké máte zkušenosti...atd., atd. Budu ráda za všechno. Protože bych něco takového dělat chtěla...A vůbec nevím kde a jak k tomu přijít. _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Tue 9.1.2007 21:04 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Theresa on Wed 8.8.2007 14:30; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Piranha kytky 2, meta: 600
|
Posted: Tue 9.1.2007 21:14 Post subject: |
|
|
Já jsem dělala chůvu přes prázdniny abych měla přípravu na au-pair a ještě teď občas zaskočím hlídat,ale u mě to bylo o známosti. Té rodině hlídala přede mnou teta a když porodila nastoupila jsem po ní já na její doporučení. |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Mon 21.1.2008 15:18 Post subject: |
|
|
La fraise, našla jsi něco? |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Mon 21.1.2008 15:21 Post subject: |
|
|
podle mě tyhle práce jdou dělat jen ze známosti, já bych k svýmu dítěti nepustila mladou holku, která se nikdy o dítě nestarala, nemá zkušenosti a kdyby se něco stalo, nebude mu umět pomoct.
Já jsem hlídávala známým dceru a protrpěla jsem to, jelikož byla šíleně akční a nezvladatelná, takže jsem toho nechala, protože jsem předpokládala, že dřív nebo později se něco stane. _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen-
Last edited by Suny on Mon 21.1.2008 15:22; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
celita kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Mon 21.1.2008 15:21 Post subject: |
|
|
dělá to kamarádka. Momentálně pracuje u jedný rodiny kde je hrozně spokojená, maminka té holčičky je prý moc fajn. A hledá to přes inzeráty + občas jí zavolá nějaká známá od rodin kde už pracovala, že na ni slyšela dobré reference a že by ji chtěa na určitý den...
Ale má teda už docela dlouhou praxi s dětma, od svých 15 jezdí jako vedoucí na tábory a lyžáky, je jí 20. |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Mon 21.1.2008 15:28 Post subject: |
|
|
Tahle prace se da delat nejen ze znamosti. ¨Kdyz mas nervy na proverovani atd tak se staci zaregistrovat u agentury projit si vsim co pozadujou a pracovat klidne muzes. Preferujou zensky co maji s timhle zkusenost, zdravotni sestry a ucitelky. Je vyhoda umet neco navic jazyk hudebni nastroj apod.
Jinak staci sledovat inzeraty, protoze maminky hledaji hlidani porad. _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Mon 21.1.2008 16:37 Post subject: |
|
|
já si taky nemyslím, že to jde jen ze známosti... nebo jsou ty matky v zahraničí nějaké divné, když si pustí k dětem někoho úplně cizího, kdo navíc ani neumí pořádně mluvit
řekla bych, že je to na ale zapotřebí mít opravdu vztah k dětem, jinak se z toho člověk zblázní... a ty děti asi taky _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
sawatdee kytky 5, meta: 5550
|
Posted: Mon 21.1.2008 16:59 Post subject: |
|
|
tak to jsem asi frajerka,ze jsem jela jako aupair se starat o 7mesicni mimco a 4leteho dabla bez absolutne ZADNE prupravy, dite jsem predtim nevidela ani z rychliku,no A v pohode. Akorat mam nekdy strach, ze se neco stane,zrovna kdyz budu s nima ja, stacilo mi parkrat nejake malickosti,clovek se nesmi ani na sekundu otocit.
(ale uprimne to delam poprve a naposled-a ne zrovna kvuli meho vztahu k detem.Na aupair uz jsem asi stara )_________________
If it makes you happy
It can't be that bad
If it makes you happy
Then why the hell are you so sad... |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Mon 21.1.2008 17:05 Post subject: |
|
|
Počkej a to vážně zvládáš péči o takový mimčo? Tak to teda klobouk dolů.
Já dělám v dětským koutku a občas je nadlidskej úkol tam ty neřády zvládnout
A hrozně jsem chtěla pomáhat v dětským domově. Jenže z jednoho neodepsali a v druhým mě nechtějí |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 21.1.2008 17:09 Post subject: |
|
|
no,jo Prvni den mi ukazala jak se prebaluje,oblika, cim ho krmit a v klidu. Ted uz ma ale 10mesicu a zacina chodit a to je 100x horsi,nez kdyz byl mensi _________________
If it makes you happy
It can't be that bad
If it makes you happy
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Mon 21.1.2008 17:12 Post subject: |
|
|
A to 4letý už si taky zvládla? Pamatuju si, že si psala něco o stříhání vlasů |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 21.1.2008 17:18 Post subject: |
|
|
tak s touhle holcickou to neni jednoduche...zachvaty jak me nenavidi jsou caste, za dve hodiny prijde,ze me vlastne miluje a ze to jen tak zertuje Ona je takovy rodinny general.
jj,na ty vlasy jsem si vzpomnela zrovna jak jsem psala, ze se clovek nemuze ani na "sekundu" otocit, v klidu si kreslila u stolu,ja jsem sla prebalit maleho,prijdu za minutu a ona bez vlasu,ze nevidela na vykres Maminka z toho mela zachvat, to jsem si pripadala jak totalni idiot neschopny,jeste to bylo prvni tyden
Ale ve vysledku ji mam mnohem radsi jak mimino, je s ni sranda a neuveritelne chytra na ty roky. _________________
If it makes you happy
It can't be that bad
If it makes you happy
|
Back to top |
|
|
|