View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Onixa kytky 0, meta: 25
|
Posted: Sat 2.2.2008 19:47 Post subject: vrátily se mi k němu city,ale já mám fungující vztah |
|
|
Mám přítele,jsem s nim šťastná a máme se moc rádi.Ve vztahu jsme asi 4 roky a jsme ve fázi ustálení. On je vynikající, ochotný, hodný a inteligentní. Ve vztahu jsme měli krizi a rok si dali pauzu.Během ní jsem se seznámila s novým klukem, do kterého jsem se zamilovala. On měl ale dlouhou dobu holku, takže jsem mu dělala takovou tu věrnou, zamilovanou a marně čekající milenku. Nerozešel se s ní, já mu začala dělat scény a žárlit na ní, on se rozešel se mnou. Ale co vím od jeho kamarádů, tak mi opravdu miloval a přemýšlel o rozchodu s dívkou, se kterou byl již 5 let ale tím, jak jsem na něj začala tlačit a hysterčit, tak jsem ho asi pěkně odradila a on se prostě cuknul a rozešel se se mnou.
To bylo před 3/4 rokem. Od té doby jsme spolu moc nekomunikovali a já jsem se se zlomeným srdcem vrátila k příteli a od té pauzy je vše ve vztahu v pořádku. S tím druhým jsem se nevídala, nějak jsme spolu nekomunikovali. Ale pořád na něj chvílemi myslim a mám ho ráda. Včera jsem s nim a jeho partou byla na akci. Skvěle jsme se bavili, všimla jsem si že nějak moc mluví o mém příteli (a jak ho znám, trošku v tom byla žárlivost na něj).potom jsme šli na diskotéku a on (jindy hrozný tvrďák) mi požádal o tanec a šli jsme potom spolu sami domů. Já jsem spala u kámošky, která bydlí o vchod dál než on a on spal doma. Rozloučili jsme se u jeho vchodu. Za chvíli mi přišla od něj smska, zda mi vyzvedl můj přítel, nebo jsem se dozvonila k XY (kámošce). psali jsme si a on mi napsal že by se rád ke mně tulil, že chtěl abych spala u něj a takový ty sladký keci. a pak ještě mi psal ráno že jede do města, že by mi hodil domů. a taky že by se odpoledne stavil...
a tím se mi dost vrátily city. asi znovu rozhořel ten plamínek. má přítelkyni, má jí rád...ale chce mně?myslite si že se mu taky vrátily city?nebo mu jde jen o sex?
já už mu sakra nemůžu zase podlehnout, dopadne to jako posledně a přišla bych o svého skvělého přítele, se kterým mi ostatně nic nechybí (až na nic moc sex) |
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Sat 2.2.2008 21:59 Post subject: |
|
|
no mne sa hlavne zda ze svojho priatela nemilujes na tolko, aby si s nim bola vo vztahu, je to voci nemu nefer.... |
|
Back to top |
|
|
Olorea kytky 2, meta: 700
|
Posted: Sat 2.2.2008 22:03 Post subject: |
|
|
city jsou nekdy mrchy no ale jestli to beres tak, ze kdyby s tebou ex chtel byt a zit, tak sveho pritele opustis, tak to vuci nemu vazne neni fer |
|
Back to top |
|
|
Onixa kytky 0, meta: 25
|
Posted: Sat 2.2.2008 22:16 Post subject: |
|
|
žádám o radu, abych tomu nepodlehla.nechci.
co mám dělat?svého přítele miluji, nerozumím tomu,proč mi ten bývalý utkvěl tak v hlavě. a hlavně vůbec nechápu jeho chování |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 2.2.2008 22:21 Post subject: |
|
|
ignoruj jeho chovanie a nestretavaj sa s nim.. skus s priatelom nieco nove, niekam ist, proste to ozivit, aj ten sex, aby si nemala potrebu rozmyslat o tom druhom. Skus nasjt v priatelovi aj s priatelom nieco nove. |
|
Back to top |
|
|
Onixa. Guest
|
Posted: Sat 2.2.2008 22:23 Post subject: |
|
|
rozejít se s přítelem v žádném případě nehodlám.maximální co bych mu udělala je nevěra s tim prvním klukem.a kdyby na to přišel, tak mi opustí on. proto bych poprosila o radu, jak se tomu vyhnout a nepodlehnout mu. |
|
Back to top |
|
|
Onixa. Guest
|
Posted: Sat 2.2.2008 22:25 Post subject: |
|
|
Sun: taky jsem přemýšlela nad tou možností vyhýbání se mu. když to bude nejnutnější, nejspíš to budu muset udělat. a s přítelem je všechno v pohodě kromě sexu, protože já jsem submisitvní,mám radši tvrdší styl a vzrušuje mně lehčí Sm,bondage a dominance a tohle on mi nikdy neposkytne.Bohužel.a z klasického sexu s nim nic nemám.Bohužel. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 2.2.2008 22:32 Post subject: |
|
|
podle me zkusenosti je jedinou moznosti se ex vyhybat. Proste ho vymazat z zivota.. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 2.2.2008 22:33 Post subject: |
|
|
Onixa. wrote: | rozejít se s přítelem v žádném případě nehodlám.maximální co bych mu udělala je nevěra s tim prvním klukem.a kdyby na to přišel, tak mi opustí on. proto bych poprosila o radu, jak se tomu vyhnout a nepodlehnout mu. |
tak toto je dost potvorsky pristup .)
tak sa o tom s priatelom porozpravaj... mozno sa kvoli tebe premoze a skusi to.. mozno ti bude tolerovat milenca,, co ja viem aky mate vztah.. |
|
Back to top |
|
|
Onixa. Guest
|
Posted: Sat 2.2.2008 22:33 Post subject: |
|
|
Asi to bude nejlepší. třeba jenom blázním a je to chvilkový, protože to bylo včera a je to čerstvý |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 2.2.2008 22:35 Post subject: |
|
|
tak to najskor no
asi by ta to potom bolelo, kedze vravis ze ho milujes..
skus to enchat vychladnut, vyhybaj sa kontaktu s tym chalanom a priatelovi daj sancu nech ti ukaze co v nom je.. |
|
Back to top |
|
|
Onixa. Guest
|
Posted: Sat 2.2.2008 22:35 Post subject: |
|
|
Sun:proč potvorský přístup?myslím že takhle smýšlí dost lidí.Nevěra je ta nejhorší varianta, která může nastat a já se tomu chci vyhnout. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 2.2.2008 22:36 Post subject: |
|
|
jestli se s nim budes potkavat, tak driv nebo pozdeji zkoncite v posteli, takze je to asi jediny reseni... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 2.2.2008 22:37 Post subject: |
|
|
Onixa. wrote: | Sun:proč potvorský přístup?myslím že takhle smýšlí dost lidí.Nevěra je ta nejhorší varianta, která může nastat a já se tomu chci vyhnout. |
myslela som to, ze ty sa s nim sice nerozides ale beries do uvahy ze ho mozes podviest (co teda ok, chces tomu rpedist) ale najma to ze vies, ze ti odpusti. |
|
Back to top |
|
|
Onixa. Guest
|
Posted: Sat 2.2.2008 22:45 Post subject: |
|
|
asi ano.přece jen vztah s přítelem je mi přednější |
|
Back to top |