View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
la fraise .
|
Posted: Fri 5.1.2007 20:28 Post subject: The best songs |
|
|
Oblíbené písni?ky, vaše--pro? je máte rádi, jak dlouho je máte rádi, vážou se k nim nějaké události?? _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
Posted: Fri 5.1.2007 20:32 Post subject: |
|
|
za?nu (momentálně):
Shakira ft. Santana - Illegal
Kryštof - svědomí
Iva Fruhlingová - Babydoll _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
|
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
Posted: Fri 5.1.2007 20:33 Post subject: |
|
|
Cradle of Filth Nymphetamine
...mám jí ráda rok a půl a mám pocit že mě nikdy nepřestane bavit. Slyšela jsem jí poprvé u M. na chalupě. Sedím na okně, další den za?íná škola (druhák) a já mám udělanej reparát z chemie a ta písni?ka zní celým barákem a já cítím absolutní pohodu.
Wednesday 13 Curse of Me
...mám jí spojenou s klukem, se kterým bych ještě chtěla hodně věcí prožít, ale netuším, zda to bude možné. Poslouchali jsme jí spolu mockrát. Má nádherný text i melodii. |
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Fri 5.1.2007 20:39 Post subject: |
|
|
ed _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
Last edited by greenwood on Sat 12.6.2010 12:51; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Orsej wants to break free
|
Posted: Fri 5.1.2007 20:45 Post subject: |
|
|
Celkově se mi hrozně líbí Mr. Brightside od The Killers, docela dlouhodobá záležitost, miluju ty slova, hudbu, ...nádhera
Hrozně ulítávám taky na Falling Slowly od Glena Hansarda ze soundtracku Krásky v nesnázích. _________________ Open your eyes, look up to the sky and see... |
|
Back to top |
|
|
Saris kytky 3, meta: 1350
|
Posted: Fri 5.1.2007 21:37 Post subject: |
|
|
Beecake - Kick the Door
(znám ji asi necelý dva týdny a naprosto mě u?arovala a to, že ji zpívá můj "idol" to ještě umocňuje ) |
|
Back to top |
|
|
LittleMonster anything else..?
|
|
Back to top |
|
|
chewing_cow kytky 4, meta: 2350
|
Posted: Fri 5.1.2007 21:53 Post subject: |
|
|
Nebyly tohle původně dvě témata? The Best Songs a nějak S ?ím si spojujete písni?ky? No to je jedno.
Já mám momentálně uplně odřený uši z těchhle...
The Mad Capsule Markets - "Good Girl~Dedicated To Bride 20 Years After" Nevim co se mi líbí, asi ta atmosféra? Taková beznadějná. Takhle dopadnu taky. I když vlastně vůbec nevim co tim básník chtěl říct. A těm japonskejm ?ástem nerozumim už vůbec. Musim si najít překlad.
The Killers - "Where The White Boys Dance" Kvůli tý basový lince, na tý mám uplnou závislost. A líbí se mi ten androgynní text.
Charlotte Gainsbourg - "AF607105" Na takovou ?tvrtou hodinu ranní jak dělaný.
The (International) Noise Conspiracy - "Up For Sale" od toho místa kde se to změní v hluk. _________________ No moc nekoukejte. Chci zpátky olymp. |
|
Back to top |
|
|
flambelle Servant
|
Posted: Fri 5.1.2007 22:04 Post subject: |
|
|
naprosto dlouhodobě:
Radiohead - Exit Music - moje 'pohřební' písni?ka :) (a jako další, též dlouhodobě, Creep), obě mám spojené s ledas?ím, takoví životní poutníci moji
momentálně oblíbené třeba:
Rouge Wave - Eyes (přes Heroes)
Sufjan Stevens ? The Transfiguration
Chris Garneau ? Not Nice
- ale to jsou jen krátkodobí přechodníci _________________ All work and no play makes Jack a dull boy.
...before I go I just wanna tell you, you were fantastic...absolutely fantastic ...
...he's slim...and a little bit foxy ...
|
|
Back to top |
|
|
spooon kytky 3, meta: 1350
|
Posted: Fri 5.1.2007 22:07 Post subject: |
|
|
Blur - Song II od tý doby, co jsem viděl tohle(4:25, ?as za?átku písni?ky) _________________ "Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist."
Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
Posted: Fri 5.1.2007 22:07 Post subject: ed |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
kyokushi kytky 4, meta: 2150
|
Posted: Fri 5.1.2007 22:10 Post subject: ed |
|
|
odmazano --che
Last edited by kyokushi on Fri 5.1.2007 22:55; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Tangerine kytky 5, meta: 6350
|
Posted: Fri 5.1.2007 22:46 Post subject: |
|
|
Set the ray to Jerry - Smashing pumpkins
... ta melodie mě ně?ím nepopsatelně přitahuje; u téhle písni?ky jsme spolu s H. spinkali na chatě, byli jsme k sobě přitulení a on omlouval se, že nemluví, ale že si musí vychutnat, jak je hrozně šťastnej
Hvězdář - UDG
... miluju tu melodii i text; byla jsem poprvé a naposledy doma u P., leželi jsme spolu na koberci a mazlili se, oknem na nás svítilo sluní?ko a bylo to strašně fajn
Anděli! - Traband
... na jednom kurzu o prázdninách mi ji kamarád hrál a zpíval každý ve?er na dobrou noc (ve skautu mi říkaj Anděli, Andílku...)
Meds - Placebo
... další strašně silně působící písni?ka, připomíná mi deprese kvůli H.
Stan Bowles - The Others
... zase mě ně?ím přitahuje, poslouchávala jsem ji před maturitou, když jsem potřebovala pozitivněji naladit
Last edited by Tangerine on Sat 6.1.2007 16:00; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Sat 6.1.2007 1:33 Post subject: |
|
|
placebo-special needs
u2- one a stuck in a moment lebo ta vyjadruje moju situaciu
beverly craven-promise me- bola to "nasa" pesncika s priatelom ked som bola v anglicku
rich girl-gwen stefani- kamoskina oblubena,. vzdy sme sa nu dobr zabavili, ona je teraz v Uk a moc mi chyba
this years love- david grey , krasny text, prezila som pri nej jedno z naj emotivnejsich milovani _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
Askari Geronimo
|
Posted: Sat 6.1.2007 1:48 Post subject: |
|
|
mamba wrote: | naprosto všechno od Prodigy |
Co bys, prosim, doporucila pro zacatek nekomu, kdo je skoro nezna? |
|