View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Thea Guest
|
Posted: Wed 7.11.2007 16:19 Post subject: co s tím? |
|
|
S přítelem jsme spolu byli mnoho let, pak jsme se rozešli, pak se k sobě vrátili, protože jsem to moc chtěla. Po pár měsících mi řekl že mě nemiluje a že se mnou byl z lítosti. Chce být zase sám, ale je nerozhodný. Nechce mě ztratit úplně, chce být kamarád, ale já kamarádka být nechci. Co mám dělat??? |
|
Back to top |
|
|
BadHans Nejstarší rebelka
|
Posted: Wed 7.11.2007 16:21 Post subject: |
|
|
Vykašli se na něj, jinak se budeš trápit. Je to drsný, ale je lepší to useknout, než to nechat hnisat... _________________ I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane
Pro lásku bych třeba zemřel... ale pro život jsem se narodil.
(melouny, pochopitelně) |
|
Back to top |
|
|
*emma*
|
Posted: Wed 7.11.2007 16:36 Post subject: |
|
|
souhlasim s badhansem
kdybych byla na tvym miste, tak bych se na nej vykaslala. takhle te to bude jen trapit.. a kdyz se nebudete vidat, tak to za cas preboli - co oci nevidi to srdce neboli |
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Wed 7.11.2007 17:06 Post subject: |
|
|
Nic ine ti neostava, len sa zmierit s tym, ze ta uz nechce. Dalsie snahy z tvojej strany by mohli viest len k sklamaniu.... _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
lucyynka kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Wed 7.11.2007 17:15 Post subject: |
|
|
Já myslím, že tím, že chce být sám, ti odpověděl už on. Pokud by tě miloval, neměl by důvod se vůbec rozhodovat... |
|
Back to top |
|
|
Neahoo kytky 6, meta: 9850
|
Posted: Wed 7.11.2007 17:20 Post subject: |
|
|
Thea Zapomenout. Vymazat ho, nestykat se s nim, nevyhledavat jeho spolecnost. Praktikuju ted to same a opravdu jine vychodisko neni. (uz jsem si to ozkousela na vlastni kuzi) |
|
Back to top |
|
|
honey kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Wed 7.11.2007 17:29 Post subject: |
|
|
lucyynka wrote: | Pokud by tě miloval, neměl by důvod se vůbec rozhodovat... |
mmmh. Vztahy z lítosti nikam nevedou, nakonec ta strana, která si moc přála zase obnovit vztah (tedy Ty) je na tom ještě hůř, než ten, kdo se z lítosti vrátil.
vcelku Tě chápu, že máš nutkání si ho udržet a v těch vypjatých chvilkách jsi pro to schopna udělat maximum, ale.... na vztah jsou potřeba dva, on už není. |
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Wed 7.11.2007 20:41 Post subject: |
|
|
no uz se to sice reklo, ale opakovani je matka moudrosti: prerusit kontakt.
je to typicky scenar: on se rozejde, ona je nestastna a uprosi ho. on se z litosti vrati, ale nevydrzi to moc dlouho, protoze uz k ni nic neciti. ona ho porad chce. on o ni nechce prijit jako o cloveka, vzdyt toho spolu tolik zazili. z jeho strany by kamaradstvi mohlo fungovat (city uz jsou ty tam), tak to navrhne. ona o nej nechce prijit, ale nechce ho jenom jako kamarada. problem.
kdo z nas si tohle jeste nezazil? at uz z jedne nebo druhe strany.
prerusit konkakt! |
|
Back to top |
|
|
Lilith :faitilhiér:
|
Posted: Wed 7.11.2007 21:38 Post subject: |
|
|
k tomu není už moc co dodat, holky (a Hans) to napsaly přesně. Nedělala bych nic co nechci -takže pokud nechceš být kamarádka, tak ruce pryč _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Thu 8.11.2007 7:29 Post subject: |
|
|
Skončete to, jinak se mu můžeš zprotivit.. Nějakej čas mu kamarádkou bejt nemůžeš, to musí pochopit. Ale myslim, že až to přebolí a srovnáš si to, najdeš si jinýho přítele, budeš mu kamarádkou ráda.. Chce to ale čas. |
|
Back to top |
|
|
Sluníčko:-) hu
|
|
Back to top |
|
|
|