View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Thu 8.2.2007 13:20 Post subject: |
|
|
Ty jo mám sevřenou prdel protože potřebujem dovézt auto do servisu a R nechce aby musel zpátky pěšky takže chce jet dvěma autama.... mám řídit po dvou letech. Je to kousek, ale mám strach že naberu všechno kolem myslím že R by procházka neublížila |
|
Back to top |
|
|
Lilith :faitilhiér:
|
Posted: Thu 8.2.2007 13:39 Post subject: |
|
|
ale neboj, tobě trénink v řízení taky neuškodí _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Thu 8.2.2007 13:42 Post subject: |
|
|
v klidu, to pujde, ja zase budu muset zavezt auto 80km a zpatky jet busem |
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Thu 8.2.2007 13:43 Post subject: |
|
|
suga-to bude urcite v pohode ja jsem neridila ted uz skoro pul roku,tak si dokazu zive predstavit tve obavy ale to bude v pohode _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 8.2.2007 13:53 Post subject: |
|
|
Děkuju za povzbuzení, najednou se na to začínám těšit já začnu jezdit a trénovat, to určitě, tak začnu už dneska nooo. Ale řízení nemám ráda, jsou to pro mě moc velký obavy. Ale to proto že neřídím běžně/denně. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 8.2.2007 13:56 Post subject: |
|
|
suga-to jsme na tom stejne....jako ja bych chtela zase zacit ridit,ale to se musim dohodnout s tatou,protoze samotnou me ridit nenecha...no a kdyz ma cas on,tak ja ne...a pak jeste moje lenost do toh
ja z toho mam taky vzdycky vitr,ale i tak to mam rada _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 8.2.2007 13:58 Post subject: |
|
|
teda já bych byla úplně nesvá, kdybych den dva neřídila _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 8.2.2007 14:02 Post subject: |
|
|
lil-no tak ja ani nemam kam ridit,takze me to nijak zvlast netrapi...jezdit autem do skoly,to by mi trvalo dvakrat dyl nez metrem _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 8.2.2007 14:05 Post subject: |
|
|
no to je jasný. já denně najedu tak 80/90 km a mám podobně "postiženou" kámošku, nedávno jsme spolu byly na víkendu a řídila jsem já, cestou domů mě málem prosila, abych ji nechala řídit, že jí to hrozně chybí _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Thu 8.2.2007 14:11 Post subject: |
|
|
Já řízení miluju, ale bohužel nemam tolik peněz na benzín, abych si to řádně užila, a hlavně mam starou kraksnu, který každej tejden něco odejde. Včera například mi přestala cestou brzdit _________________ |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 8.2.2007 14:13 Post subject: |
|
|
Matylda wrote: | Já řízení miluju, ale bohužel nemam tolik peněz na benzín, abych si to řádně užila, a hlavně mam starou kraksnu, který každej tejden něco odejde. Včera například mi přestala cestou brzdit |
No tak to je síla
Moje starý auto bylo něco podobného, zůstala jsem několikrát různě viset po Praze, takže jsem mistr ve volání na asistenční službu
Než jsem se ho zbavila, tak stačil 2x upadnout výfuk, odejít ložiska, baterka, elektrický obvody, málem se propadla podlaha atd atd._________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Thu 8.2.2007 14:15 Post subject: |
|
|
já taky hrozně ráda řídím sice nenajedu zdaleka tolik jako Lilith, ale řídím hrozně ráda a co mám nové Sluníčko - tak ještě víc! |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 8.2.2007 14:16 Post subject: |
|
|
Hm tak já mít auto tak ve škole jsem dřív než mhd nejspíš, ale zase než bych zaparkovala někde a tak.... nevím.
Takhle aspon když nemám žádný pohyb tak něco přes den nachodím. Ale v létě chceme jet do F autem a tak chci umět řídit, kdyby R nebylo dobře nebo se něco přihodilo. |
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Thu 8.2.2007 14:18 Post subject: |
|
|
já teda nejezdím tak často jak lilith, ale bez svýho plechovýho miláčka bych být nemohla. Upadla mi zatím jen klika od okýnka, ale na to že má vozítko 31 let to není zas tak strašný. Jenom kdyby tolik nežralo benzín i olej. Nekdy mám pocit, že sežere mě i s botama |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 8.2.2007 14:21 Post subject: |
|
|
Sugababe wrote: | Hm tak já mít auto tak ve škole jsem dřív než mhd nejspíš, ale zase než bych zaparkovala někde a tak.... nevím.
Takhle aspon když nemám žádný pohyb tak něco přes den nachodím. Ale v létě chceme jet do F autem a tak chci umět řídit, kdyby R nebylo dobře nebo se něco přihodilo. |
s tím pohybem máš pravdu, já jsem hrozně rozkynula od té doby, co si vozím zadek v autě ale pro mě je auto nejrychlejší dopravní prostředek, jinak bych musela autobusem a metrem a trvalo by to strašně dlouho._________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
|